Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan Sofuoglu seninle gurur duyuyoruz!!

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    arkdaşlar az önce herzaman oldugu gibi yine motosiklet sitelerinde dolaşıyorum. tasadüfen http://www.world.honda.com/WSS/ adresine girdim. ve sitenin ana sayfasında bir racing pilotunun pistte çekilmiş resimlerinin slayt gösterisi var . öyle hayranlıkla resimlere bakarken bir tane resmin altındaki Sofuoglu yazısını gördüm ve şok oldum. hayretle resimlerini izledigim adam bir türk o bizim kenan sofuogluydu. diger resimlerede baktım hepsi kenan sofuoglunun resimleriydi. gerçekten o an gurur duydum ve duygulandım. bir Türk'ün bu şekilde pistlerdeki resimlerini hondanın sayfasında gösterilmesi bile bana yetti.
    kenan sofuoglu seni umarım birgün motogp'de kupa alırkende görürüz.Daima damalı bayragı gören ilk sen ol

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    phorever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eline sağlık, mükemmel kareler...

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    eline sağlık paylaşımın güzel ,
    işin gerceği şuki birtane kenan sofuoğluna sahip cıkamadık yabancıların sponsorluğunda yarışıyor , bizmotorsevdalıların gönlünde kenan kardeşimin hep yeri olduna inanıyorum ve herzaman destekliyoruz buna eminim ,
    birgün inanıyorumki moto gp de yarışacana ve kupaları alacana inanıyorum ,
    dualar kenan kardeşimiz için nekadar övünsek azdır.saygılar
    kenan saruhan antalya

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    basarılarının devamını diliyorum umarım ülkemizden başka motorsporlarında basarılı olacak kişiler cıkar

rsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Soizarista fuoglunu misano pistindeki (italiya) yarista izlemistim cok etkilendim ustelik 8. olmustu ama stili ve pisteki yarismasi bir turk olrak ona olan hayranligimi arttirdi, cunku herkes onu turk olarak ogrenmis ve tanimisti konusmalari duyuyordum tirubunde..
    Nyese ozet olarak ulke olarak onemli bir sporcuya sahibiz ama kimse bunun farkinda degil, umarim yarismalari onemli bir kanalda yayinlanir...

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    evet umarım önemli bir kanalda yayınlanırda kenan sofuoglunu sadece motosiklet tutkunları degil tüm türkiye tanır!!!

ice300 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660R
    www.tenkateracing.com bu adres kenan ın takımının resmi sitesi, yarışları ve röportajlarını okuyabilirsiniz.
    sürebiliyorum, öyleyse varım :)
    [URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]

can_m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motor, mzik
    başarılarının devamını diler tebrik ederiz

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Gösterecekler tabii .. Kenan kötü yarışçı değil ki .. Daha iyilerini hakediyor bence ... Zamanla o da olacak ...

@ELINT motordaki 54 numarasını görememişsin o yüzden sen slaytı sonuna kadar izlemişsin
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    birgun insallah moto gp izlerken rossi'yi nasil gecti kenan deyecegiz.
    yukarida 1-2 arkadasim soylemis kenan'i tum turkiye tanimali diye.cok haklilar cunku kenan'i turkiyede cok az kisi biliyo,onlarda motosiklete gonul vermis insanlar ...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Gururumusssssssssssssssssssss
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)