hayılı olsun motor süper gözüküyo kısmetse yakında bende alıyorum bi tane.tavsiyem üstündeki performans eksoaunun tatlı sesini biraz daha duyurayım diye fazla sürat yapma. ama otoban lar emrinde kazasız güzel sürüşler
hayılı olsun motor süper gözüküyo kısmetse yakında bende alıyorum bi tane.tavsiyem üstündeki performans eksoaunun tatlı sesini biraz daha duyurayım diye fazla sürat yapma. ama otoban lar emrinde kazasız güzel sürüşler
öncelikle bu mutlu haberini bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.hayırlı olsun.sana tavsiyem motora fazla yüklenme.racing motorlar hassastır.tabi honda fazlasıyla kaliteli ve sağlam bir marka ama ona ne kadar nazik davranırsan oda o kadar sağlam ve uzun ömürlü olur.motosiklet etrafa hava atmaya uygundur ama bu onu yıpratır.cilasını eksik etme bakımlarını tam yap iyi bak vb.umarım onunla iyi dost olursun.motoru hissetmenin en iyi yolu budur.(bu arada bizede bir tur verirsin artık değilmi).ama gerçekten en iyi motosikleti seçmişsin bence.tebrikler.
ilerde bende almyı düşünüyorum.kullandıkça detaylarını bizimle paylaşırsın değilmi..
hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmez inşallah..
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
hayırlı olsun, motorun çok güzelmiş. ben de çok seviyorum cbr ı. nazarsız kazasız bin inşallah. frenlemeye çelışman çok iyi bence, gaza bastın mı fırlıyor alet ama durdurabilmek daha önemli.
var arkadaşım var. sana en büyük tavsiyem bademciklerini aldır kurtul.[/QUOTE]
baba süpersin
hayırlı olsun, bence 1000 km kadar arkana kimseyi alma derim. özellikle de hanımı. Tek başına iken hata affetmez bi de artçın varken daha tehlikeli...hadi kazasız belasız sürüşler
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
Hayırlı olsun kazasız belasız kmler diliyorum. gülegüle kullan motorunu...darısı başıma inşallah
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah darısı tüm olmayanların başına bu arada video da acayip ha ritmik
:bounce:
hayırlı olsun arkadaşım inşallah bizde bi rr alabiliriz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ben bir chopper kullanıcısıyım fakat hep gözüm honda cbr da kalmıştır, hatta lise hayatım boyunca duvarda cbr 900rr posteri taşımıştım sana hayırlı sürüşler diliyorum kendim için de inşallah birgün diyorum..
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Başlık amacına ulaşmıştır
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)