ciplak binme + gazi temkinli ac bir de aynalar yetersiz cok guvenme, hayirli olsun
ciplak binme + gazi temkinli ac bir de aynalar yetersiz cok guvenme, hayirli olsun
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
sağolun arkadaşlar çok teşşekür ederim allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah allah sizlerede kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun. Dikkatli sürüşler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ya dostum güle güle kullan.Yaşadıklarını da herzaman bizle paylaş, tecrübelerinden bizden faydalanalım.Ben de de 150lik bi scooter var ve en kısa zamanda CBR600F olmasını istiyorum.Yanlış anlaşılmasın.Farkındayım tüm söylenenlerin,emniyetin...Ama sanırım bu yaza maddi durumlar GS500e kadar çıkmama izin vericek.Akabinde durumu düzeltir düzeltmez de CBR600F.Buyüzden tecrübelerini can kulağıyla bekliyorum
hayirli olsunda erken cikmissin bu motora dikkat et lutfen gaza sakin gelme..ve hemen motoruna koruma takozu taktir..yoksa yazik o grenajlara..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
hayırlı olsun inşallah bende alırım böle bir alet ,sen bize nasıl zevkti ilk bindiğinde ne hissettin biraz anlatsana zormu geldi fln kazasız binersin inş..
Hayırlısı olsun inş.. kazasız belasız kullanırsın.Seninle aynı kaderi paylaşabiliriz..Bu mayısta kısmetse benimde bir CBR 600F im olacak
gerçekten cbr600 çok güzel bir motorsiklet.allah inşallah bu forumda yazan motoru küçük olan yada olmayan arkadaşlara cbr600f nasip eder ben biraz tecrübe edeyim yaza kadar sende inşallah alırsın bitane anlatır dertleşiris dediğim gibi bana cbrf rr lardan daha güzel gelio 600 rr da alabilirdim ama ben 600f i tercih ettim , çok rahat ve hiç yormuyo en başta bileklerim elim çok ağrıdı ama şimdi alıştım ama race ler kesinlikle böyle değil 600 f derim sanada inşallah
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim iyi bir makina
ya evet takoz taktır diyorlar gerçi ben okadar acemi değilim 1.85 boyum var ama genede takmak lazım dimi?sağol kardeşim eyvallah allah sanada kaza bela vermesin inşallah bişi sorcam şu anasayfada yeni mesajlarda benim başlığım ince harflerle okunuo onu nasıl kalın yapabilirm ? yardımcı olursanız sevinirim
resimleri çekmiştim yayınladım
Hayırlı olsun almışsın artık fakat scooter'dan geçtiysen amman motoru iyice kavramadan yüksek sürhate çıkma ve uçlardan kaçın... düz gidebiliyorum diye sınırlarını zorlarsan en ufak bir hatada veya en ufak bir aksilikte Allah korusun fakat diğer tarafı boylarsın...
Motora iyice alışana kadar temkinli ve yavaş kullan , gerekli eğitimleri al... Altındaki bir canavar şu anda... Yeni almışsın dokunmamışsın canavara uyuyor , eğer uyandırırsan parça parça eder seni... Önce şovalye olmayı öğreneceksin sonra uyandıracaksın canavarı... ki kızı kurtarasın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hayırlı olsun, acrapovic te pırıl pırıl parlıo, yolun açık olsun, allah kaza bela vermesin..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
sağol teşekkür ederim acrapovic fenaa
Merhaba dostum,
Allah kazasız belasız nice sağlık dolu gün ve sürmek nasip etsin......
Dikkatli kullan ve asla ben daha çevik, kıvrak, süratliyim kaçar ya da sıyırırım deme sakın
Selamlar,
Özer
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.ALLAH (CC) kazadan,beladan,kem gözlerden,nazarlardan korusun seni ve motorunu.Bak sana bir örnek vereyim ben bir scooter almıştım daha 300 km yol yapmadan fuardan 600 f aldım.millet sen delimisin manyakmısın gibi serzenişlerde bulundu.düşersin,ölürsün falan filan.allahıma bin şükür daha öyle düşme olayım yok.fakat sana tavsiyem bu aylarda sabah ve akşamları çiğ yağdığı için yerler bu binmiş olduğun motora hiç uygun değil.snin en büyük düşmanın bence şuan(motora alışma evresinde) yerlerin kayganlığı ve lastiklerin.lastiklerini ısıtmanı ve seni yolda görüpte gaza gelen,arabasını modifiye yaptığını sanıp seninle kapışmaya kalkan arabalara dikkat etmeni tavsiye ediyorum.
hee bide lan acaba bu motor kaç yapıyo en son diye düşünme.elbet bigün görürsün kaç yaptığını.
keyifli sürüşler sana şimdi.
Boş bir çuvalın dik durması zordur...
güle güle kullan..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
sağol dostum önerilerin için çok teşşekür ederim üşenmemişsin yazmışsın allah razı olsun.birşey sorcam bu lastik ısıtma olayı nedir nasıl ısınır noolur hiçbirfikrim yok he bide ısınırsa kaymazmı bilgilendirirsen sevinirim gerçekten.şimdiden gene teşşekkür ederim iyi sürüşler
hayırlı olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin rüzgarın bol olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)