Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Cbr600f Sonunda Aldim :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUZUKİ SRAD 750cc
    öncelikle hayırlı olsun motosiklet dedin mi aklına race gelecek iyi günlerde kullan ) bu motorlar diğer küçük motorlara benzemez motoru yeni almışsın lastikleri iyice ısıtmadan arkadaşlarının gazına gelipte fazla yüklenme çok çabuk kayar lastikler ısınmadan basarsan zapt edemezsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar hepinize daha iyileri inşallah.allah kaza bela vermesin hiçbirinize

Motosikleti
    honda cbr 125 (kırmızı)
    kalkışlarda dikkat et gaz ayarını iyi yapmalısın yoksa motor altından kaçar gider

Motosikleti
    CBR 600F
    öncelikle hayırlı ugurlu olsun arkadasım motoru 2.elmi aldın yani modeli ne? bende de bitane varda satmak istiyorum 2006 bendeki acaba kac para eder diye sorusturuyorumda ?

mattet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı ugurlu olsun
    [COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    hayırlı olsun hocam darısı basımıza ...

selam arkadaşım evet 2.el aldım 11.750 milyar çizik boya hiçbişi yok 2006 lara 14-14500 istiyolar ama fuar olduğu için o fiyatlarda zor ama sahibindende bi dene istersen .senin düşündüğün fiyat ne aklımda olsun benimde
    Alıntı guclumotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı ugurlu olsun arkadasım motoru 2.elmi aldın yani modeli ne? bende de bitane varda satmak istiyorum 2006 bendeki acaba kac para eder diye sorusturuyorumda ?
    çok sağolun arkadaşlar daha iyisi sizlere inşallah allah kaza bela vermesin

ahmet_cebesoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 -yamaha ybr 125
    allah bizede nasip eder inş.kazasız belasız.abi senin için biraz tehlikeli gelebilir sonucta scooterdan gecmişin abi sana tavsiyem dikkatli kullan ve gaza gelme.
    motorcuda geri vitess olmaz daima ileri

teşşekür ederim çok sağol motorun resimlerini koymak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilen varmı ??????????????????????

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı burakdurnaci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşşekür ederim çok sağol motorun resimlerini koymak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilen varmı ??????????????????????

satılık motorlara gir en başta tarifi var harfiyen yap tamamdır

sağol dostum
    Alıntı ahmetnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satılık motorlara gir en başta tarifi var harfiyen yap tamamdır

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    http://www.imageshack.us/

e gir göz at var oradan resimi bul altta ki seceneği optimize yap en sonda host it var ona tıkla yükledikten sonra baska bir sayfa acılacak orada Forumlar için eklediğin resmin link i var onu kopyala yapıştır yap "Hotlink for Forums 1" diye bişi onun yanındaki (solunda ki) kısımda olan link

can sağol dostum buldum yaptım ilgine teşekkür ederim saygılar
    Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.imageshack.us/

e gir göz at var oradan resimi bul altta ki seceneği optimize yap en sonda host it var ona tıkla yükledikten sonra baska bir sayfa acılacak orada Forumlar için eklediğin resmin link i var onu kopyala yapıştır yap "Hotlink for Forums 1" diye bişi onun yanındaki (solunda ki) kısımda olan link

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Ne diyelim kazasiz belasiz sur . yapman gerekn basmak basma desek sanki mumkun boylebir motorda motorun amaci zaten belli Bari biz kendimizi kandirmayalim ama korumalarina da ayni parayi harca git suit takim al en azindan bilelimki dustunmu saglam kalma ihtimalin yuksek
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

sağol dostum korumalar şart topluyoruz hepsini tek tek fakat neymiş nasıl pahalıymış bunlar anlamadım gitti bi motor parasına yakın para gidicek nerdeyse abaaaavvv

ya tek kendimize değil bide hanım var benim sen düşün masrafı

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun, efendi bir aletten canavara terfi etmişsin sanırım kendini frenleyebilen birisin yazdıklarından sezdim bu iyi bir özellik , çok ama çok dikkatli kullan, senin scooterdaki maksimum hızı 1. viteste yapıyor yeni makinan , trafiğin az olabileceği yollarda motorunla tecrübe edin derim ki bu sabit bir şey zaten , kazasız belasız günler dilerim

çok sağol dostum evet haklısın sezgilerin kuvvetli neye bindiğimin farkındayım onun için temkinliyim inşallah kaza bela gelmez.hiçbirimize gelmez teşekkür ediyorum sana dostum .hayırlı akşamlar
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, efendi bir aletten canavara terfi etmişsin sanırım kendini frenleyebilen birisin yazdıklarından sezdim bu iyi bir özellik , çok ama çok dikkatli kullan, senin scooterdaki maksimum hızı 1. viteste yapıyor yeni makinan , trafiğin az olabileceği yollarda motorunla tecrübe edin derim ki bu sabit bir şey zaten , kazasız belasız günler dilerim
    hava nasıl yahu

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    hayırlı olsun..

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

yakıyoo valaa makınannnn

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin dikkatli olman vede korumasız binme tavsiyen bu
    iyice motora alışmadan tırafığe cıkma altındaki gercek makine onun bilincinde ol ona göre kullan şakaya gelmez .
    yolunda farında acık olsun

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)