Geçmiş olsun .....Allah acil şifalar versin
Geçmiş olsun .....Allah acil şifalar versin
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Buyuk gecmis olsun
Geçmiş olsun.
Merak ettim koruma demirin var mıydı?
ya arkadaşlar şu dizliklerinizi takın takın takın..tamam iğrenç gözükebilirsiniz, yada birileri size gülebilirler vs vs...ama takın be abicim yazıktır ya
GAME OVER
çok geçmiş olsun arkadaşım dua et sana bir şey olmadı...lütfen biraz daha dikkat ve dizlikleri unutma lütfen.Daha fazla üzmeyelim çevremizdekileri.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
geçmiş olsun ucuz atlattığına sevindim.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
çok geçmiş olsun
gideceğimiz yere hep 5 dk geç gidelim ama sağlam gidelim.
GIVI V46 Topcase,Tank Bag
Isıtmalı Elcik
geçmiş olsun. allah beterinden saklasın hapimizi
geçmiş olsun ucuz kurtulmus sayilirsin.dikkat et kendine
motociklet
buyuk gecmıs olsn ucuz atlatmısn dedıgın gıbı,cok guzelde ozelestrını yapmısn tesekkurler uyarıların ıcın
Ride your way
geçmiş olsun arkadaş allah kurtarmış bi garibanı sevindirssen iyi olur
çek çek kürekleri bin motoruna keyfli neşeli tasasız çıkar hayatın dadını
geçmiş olsun aklın başıan gelmiştir. şaka biryana dostum aman dikkatli ol. geçen sefer ben de kask takmamıştım trafik polisinin kestiği ceza ile aklım başıma geldi.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Geçmiş olsun... şimdi düştüğüm an aklıma geldi aman dikkat
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Geçmiş olsun,kazayı ucuz atlattığınıza sevindim.
Birşeye daha sevindim ki o da en önemlisi,hatalarınızı farkedip dersler çıkarmanız ve bizimle paylaşmanız.
Biz genelde öz eleştiri yapmayı pek sevmeyiz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, hayatımda hiç görmediğim insanların beni bu kdr düşünmesi we tavsiyelerde bulunması hem çok güzel hemde çok ilginç bişey, bana bu güzel dostlukları yaşamamı sağlayan motorumu da işte bu yüzden biraz daha fazla sewiyorum.
motoruma bir daha bindiğimde kesinlikle dizliklerim de üzerimde olacak ztn, umarım dizliklerde günü birinde yerle tanışmaz...
korumasız arkadaşlarda lütfen korumalarını biran önce alsınlar weya warsada artık kullanmaya başlasınlar, sonuçta her keseye göre koruma ekipmanı mevcut piyasada,
en basit koruma bile hiç olmamasından iyidir.
geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım :
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)