hayirli olsun luxor..
Allah kazadan beladan saklasin..
not:motorum kismini degistirmemissin?
hayirli olsun luxor..
Allah kazadan beladan saklasin..
not:motorum kismini degistirmemissin?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hayırlı olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlısı olsun, kazasız belasız sorunsuz mutlu günlerde kullan dostum
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
hayırlı olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun arkadaşım. Kaskın başında yolun açık olsun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hayırlı olsun bende benımkını satıp bundan almayı dusunuyordum acıkcası bı zam beklıyodum ama bu kadar erken beklemıyodum neyse artık almam o fıyata degmez cunku cok asırı oldu tekrar hayırlı olsun Kazasız belasız ıns
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
çok sağol praetorian, gezilerde görüşürüz inşallah
hava kötü diye motoru cuma günü teslim alıcam, üstüne oturup kontağı bir çevirmeden değiştirmek istemedim
çok teşekkür ederim
amin, hepimiz güzel günlerde kazasız belasız kullanalım motorlarımızı
çok sağol sayın modum...
çok teşekkür ederim, hep koruma tam koruma tabii ki...
şok sağolasın ama şunuda söylemek istiyorum, hep bir fiyat artışından bahsediliyor, o paraya 2. el bit twister alırım deniliyor ama şunuda unutmamak gerekir.bu motor
1-cbf 250-twister dan daha büyük
2-cbf 250 nin ön grenaj 1 milyarken bu motorun ki 150 milyon
bunlarıda akıldan çıkarmamak gerekir.yoksa benim önceki tercihim eşimin de zoruyla cbr125 di ama ben cbf150 de karar kıldım tüm bu ekonomik artılarından dolayı...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
sağolasın erhan, bende sana teşekkür ederim böyle güzel bir paylaşım ortamı oluşturduğun için dostum...
Yaklaşık 2 saat evvel motorumu teslim aldım(19:00 gibi).Dikkat ettiyseniz artık "Motosikleti" kısmına ekledim cbf150'yi.çünkü artık kontak çevrilmiş ve iş bitmiştir.hepinizin istediği motorlara kavuşması dileği ile...
ps...resim ve video çektiğim zaman bu başlıkta sizlerle paylaşacağım en kısa zamanda.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)