Geçmiş olsun
en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileği ile
Geçmiş olsun
en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileği ile
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
çoooooooooooooooooooooooook geçmiş olsun ucuz atlatmış onlar nasıl resimler öyleeee allah korumuş vallaha....
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlara oğlum adına teşekkürler dilerim.
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Cümlemizi kazadan beladan korusun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Yeni gördüm. biraz geç olacak ama.. geçmiş olsun.
haydaaa...
Çok geçmiş olsun... Acil şifalar diliyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
çok geçmiş olsun...Allah daha kötü durumlardan korusun...
[COLOR="purple"]karadutum..[/COLOR]
Erdem büyük geçmiş olsun. Resimlerden gördüğüm kadarı ile ucuz atlatmışsın. Üzerine giydiğin koruma ekipmanının ne kadar önemli faydası olduğu görünüyor. Aksi durumda neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. Kask ve mont oldukça hasarlı ama son görevlerini yerine iyi getirmişler. Tedbirli olduğun için seni tebrik ediyor, En yakın zamanda iyileşmeni diliyorum.
[COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]
gecmis olsun.............
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Geçmiş olsun. Bİr an önce aramıza dönmen dileğiyle.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Büyük geçmiş olsun.
Acil şifalar
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
arkadaşlar hepinize teşekkürler.
kaza sonucu ile ilgili bilgi vermek istiyorum.
şuan kolu iyileşme yolunda.haftaya alçıyı çıkaracaklar.sonra kolun durumuna tekrar bakılacak ama iyiye
gidiyor.
Herşeyin iyiye gittiğine çok sevindim ... Karşınıza kötü şans çıkmaması çok güzel =) Hep böyle iyi gitmesi dileklerimle ...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
kardeş geçmiş olsun. babanın son mesajına göre bugün itibarıyle alçın çıkmış olmalı.
fuara iyileşmiş olarak gidersin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)