Çok geçmiş olsun EDY bende yeni okudum başlığı yapabileceğim bişey olursa haberim olsun tekrar geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun EDY bende yeni okudum başlığı yapabileceğim bişey olursa haberim olsun tekrar geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun.Acil şifarlar....
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Az önce artık bizim sabit buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda görüştük kendisiyle. Durumu iyi, sol kolu alçıda. Ciddi birşeyi yok.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy'unda söylediği gibi durumum iyi. herkese tekrar teşekkürler.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
acil şifalar...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Çok büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim
geçmis olsun .
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
çok geçmiş olsun.acil şifalar
bugün bende kaza yaptım benim ki kendi aptallağımdan
yüksek hızla viraja girersen dönemezsin hesabı.
allahtan full koruma giyiniyoruz yoksa sonu kötü
BORN TO RACE
akşamleyin kendisiyle görüştük. durumu gayet iyi gözüküyordu. verilmiş sadakası varmış. geçirdigi kaza gerçekten büyük. çok şükür sadece kolu alçılı.
buradan tekrar kendisine ve ailesine geçmiş olsun.
geçmiş olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Buyuk gecmis olsun ama bu nasil bir mantik bana aciklarmisiniz kaza izlerine bakarsaniz bu dostumuza carpan arac 100km/h daha hizli gidiyormus sehir icinde bu hiz nasil mumkun , millet ehliyet diye katil ruhsatimi tasiyor.???/
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
iyi olduguna sevindim, buyuk gecmis olsun ve acil sifalar diliyorum....
Ancak bizi kaza sonrasindaki prosedurle ilgili olarak da bilgilendirirsen sevinirim... Ne olur ne olmaz(Allah korusun) bilgimiz olsun...
yani hukuki durum nedir? bi de aracin sigortasi da yokmus zaten? sadece 3 kurusluk cezayla mi yırtıyor yoksa .....?
bilgilendirisen sevinirim...
gorusmek uzere, tekrardan acil sifalar diliyorum...
geçmiş olsun.. acil şifalar dilerim..
@edy çok geçmiş olsun
Ucuz atlatmışsın olayı
Kaza nerden gelecem demiyor işte sen durursun arkadan sana çarparlar .. Çok yazık ya tekrar geçmiş olsun
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
"Aslında her ülkede derin devlet kavramı olduğu gibi her şehirde de bir "derin motosikletçiler" kurulmalı. Bu tabii burada asla bahsedilmemeli, underground olarak sorunlara çözüm bulunabilir ve tabii çok gizli olmalı." diyenler çıkabilir ama bunlar tabii normal olmayan ve asla olmaması gereken yollar.
çok büyük geçmiş olsun...
evt bence de motosiklet derin bir kavram olmalı, ama maalesef bu da çözüm olmaz, keşke olsaydı...
Erdem çok geçmiş olsun abi.. En kısa zamanda inşallah sağlığına kavuşursun. Geçmiş olsun
Allah bütün trafik canavarlarından korusun bizi.
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
geçmiş olsun acil şifalar umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)