Valla çok geçmiş. olsun.Ya kaza işte.Ne kadar dikkat etsende olacaksa kaçamıyorsun.Tekrar geçmiş olsun edy.
Valla çok geçmiş. olsun.Ya kaza işte.Ne kadar dikkat etsende olacaksa kaçamıyorsun.Tekrar geçmiş olsun edy.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Vizör ün kapalı konumda olması da neleri değiştiriyor o konuda da dikkatinizi çekmek isterim!!!!!!!
Ducatista:)
Resimleri şimdi gördüm...Tekrar büyük geçmiş olsun....Ne önden ne yandan her zaman derim asıl arkadan gelenden kork diye...
Buna da şükür..Kırık bir kolla atlatmışssın....Umarım son olur...Başkalarının da canı yanmaz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Erdemciğim, bir defa daha geçmiş olsun. eve gelmiş olman çok güzel
Ancaak, bu sana arkadan çarpan ve bu hale getiren "arkadaş"'ın aklı nerdeymiş ?
Madem motorcuymuş, o zaman önünde bir motor varken 5 defa daha dikkatli kullanmalıymış.
Bana göre o bir motorcu falan değil ! Olsa olsa motosiklet süren veya motosiklet sahibi olan şapşalın teki...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
sadece o değil herşey çok önemli . eldiven, mont,kask pantalon. montun halini görmüşsünüzdür resimlerde montun olmadığını düşünün. ben düşünmek istemiyorum
katılıyorum sana abi . 2 tane 106 gti yarışıyorlarmış. bana çarpmasalardı kesin başka bir yere çarpacaklardı. trafik sigortası bile yokmuş adamın.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Geçmiş olsun; resimdende anlaşılacağı gibi kaskın faydası bir kere daha ortada, kask takmasa o sürtünmeyi insanın yüzünde düşünemiyorum...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Olay için üzülmeyecek kimse olamaz tabiki .. Fakat yaşaması şükürlere şükür katan bir durum. Allah en kısa zamanda şifa versin diliyorum.
cok gecmis olsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Çok çok geçmiş olsun... Yakında iyileşirsin inşallah, olan mala olsun sana birşey olmasın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu gti yapıştırmalı otomobillerin trafiğe çıkışı yasaklanmalı bence.
(1000 cc ve üzeri supersportlar da ayrı bir tartışma konusu tabi )
Sanki bu otomobilleri kullanacak yol var Türkiye de.
Hepsinden nefret ediyorum
Ducatista:)
geçmişler olsun umarım çabuk iyileşirsin ve aramıza katılırsın.
Tekrar geçmiş olsun.Karşı tarafın sigortasının olmadığından bahsediyorsunuz,hatırlatmak isterim.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-kim-oder.html
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Engin kardeşim çok geçmiş olsun, sana ayrı motora ayrı üzüldüm sonuçta buna şükür ama motorunda daha yepyeniydi. Hayırlısı artık.
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
gerçekten çok geçmiş olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
allah beterinden korusun çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
The Winner Takes It All
Geçmiş olsun, acil şifalar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)