Gerçeklerinin acı olamadığı
Ve dolayısı ile acıtmadığı
Hiç bir acının
Ve kederin yakınından bile geçemediği
Nice mutlu sağlıklı güzel yıllar dilerim
Her geçen yılın bir öncekinden daha güzel olsun
Geyiğin bol muhabbetin tatlı olsun
Gerçeklerinin acı olamadığı
Ve dolayısı ile acıtmadığı
Hiç bir acının
Ve kederin yakınından bile geçemediği
Nice mutlu sağlıklı güzel yıllar dilerim
Her geçen yılın bir öncekinden daha güzel olsun
Geyiğin bol muhabbetin tatlı olsun
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan dostum doğum günün kutlu olsun ...
bu gün memleketinde idim(salihli'de) benim honda yı servise ali abime getirdim senin de adını andık uğramışın bi zaman öyle dedi.
selam da söyledi üzerimde kalmasın
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Abin öpsün seni emi fırtına aka...la nerdesin...yoksun piyasada...
bak seni uyarıyorum...yanlış yoldasın...Balgat kavşağı 2.ışıklardan sağa dönecektin... komiğimm ben komiğimm...
arkadaşım ben doğmuşum seni niye gerer...yani sana bi faydammı var...nedir olayın...
evet pek komik bir an daha...espirikler havada uçuşuyor...
sağol kanka...mod yapammı la seni...istiyinmi...
sağol dostum...doğmuşuz işte 78 de ...elimde değildi...sormadılar bana birde...doğmak istiyonmu diye...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İyiki doğdun mete abi nice mutlu senelere...
Okan ACAR
mutlu yıllar mete han kanka iyi varsın demicem varsın zaten
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
[QUOTE=mete_han;569630]Abin öpsün seni emi fırtına aka...la nerdesin...yoksun piyasada...
bak seni uyarıyorum...yanlış yoldasın...Balgat kavşağı 2.ışıklardan sağa dönecektin... komiğimm ben komiğimm...
arkadaşım ben doğmuşum seni niye gerer...yani sana bi faydammı var...nedir olayın...
evet pek komik bir an daha...espirikler havada uçuşuyor...
sağol kanka...mod yapammı la seni...istiyinmi...
]sağol dostum...doğmuşuz işte 78 de ...elimde değildi...sormadılar bana birde...doğmak istiyonmu diye...[/QUOTE
sorsalardı dogarmıydın abıcım......
neyse bıraz sonra alper abım gelır.....ozman topige bakayım...daha cok gülecezzzzzz
birader tanışıyormuyuz...nereden acaba...
sağol dostum...Nacizane varlığımız varlığınıza armağan olsun...abi köprü topiğimde silinmiş...satamadık gitti...
sağol abi be...doğmuşuz işte naparsın...
kanka parolamız neydi..."abin öpsünnn senii.."... sağol senle maceralarımız eskilere dayanır kanka...
SÜR MAVİLİĞİN BİTTİĞİ SON HADDE KADAR, İNSAN BU ALEMDE HAYAL ETTİĞİ MÜDDETÇE YAŞAR....
sağol kanka...sende şiir gibi akıyorsun alemlere...biz yalanız senin yanında...
yahu alper abım nerde kaldı ....hiç bu sate kalmazdıya hadı hayırlısı......motorla gezıyo mu ne.......dun motoruyla ılgılenemedını yazmıs....herhalde ondan gopamıooo......
ya aleyküm selam...tam salihli dedin bizim Ali kardeş geldi aklıma...oda site üyesi nicki var ama aktif değil nedense...yada pardon...o Motor delisinde aktifdi...innova topiği falan açmıştı...Yükseliş Honda dimi...Salihliye kurban olayım be kanka...ya ne memleket...Ege gibisi yok...birde abi ebem(babaanneme biz ebe deriz köyde) 1 ay önce vefat etti...Oralara uğramam lazım...Uşak Karahallı Kırkyarenliyiz aslen ama aney Salihlili...oralar cennet kanka...Kurşunlu kaplıca falan süper yerler...yıllık izinde motorumla akacam alemlere...
evet parolamız nedir kanko..."abin öpsünn senii..."
sağol dostum...cıbır 125 le aranız nasıl kanka...ne zaman satıyon...geçen Taksimde gidiyom taammı kanka...yanımda bir cıbır 125 geçti...neyse...bütün meydandakiler gülüyo herife...ya niye gülüyonuz bana diye ağladı garip...sonra acı gerçeği söyledik kulağına...çünkü sen bir cıbırcısın dedik...alış buna...
hehehe...pek komik değildi ama ... cıbırcıyı bulmuşum bi laf sokmadan göndermem...corci bana kızmaz...cıbır çetesi alışık böyle espirilere artık...
hido naber la keko...ayu hido nedyon...serdarı bi dövekmi kanka...ikimizde rahatlarız...aynı anda dalalım scihilachi'ye...Allah yarattı demeyelim...sanada az çektirmedi...gel...git..yat..kalk...kabus gibi...öyle patronun ben......
dünyadan bihaber bizim keko Alper...kimbilir nerde..bizde ne maceralar var şaşarsınız...kendi izin vermiyo...benim son kurbanım son avım alper normalde...ama neyse...baha sen bi sorsana...mete han sana ne etti diye...
wwoohaaa.... ula sen kaşındın...işte varan 1...arkadaşlar bana yenge diyen arkadaş işte bu...bizim türk örf adetlerimizde böyle uzun saçlar varmı allasen yav...bizim buralarda olsa barınamazdı paso döverlerdi seni ama kanka zor zaptediyom İzmir tayfasını bak...Ordan bana ulaşıp abi dövecez falan diyolar...hatırım için idare edin diyorum...ama kıymetimi nerden bilecenki...
GULBAHCE
CUNDA
BODRUM
URLA
[URL=http://imageshack.us][/URL
BITEZ
CUNDA Sokaklari 18 kasim
heheehee ne oldu.... çıplak fotolarımı sildim bulamadin di mi onlari istedigini yapamadin mete han bey, pardon mona_han ... organizasyon dustu...
bugunleri dusunerek sildim o fotolari hehehehehe....
dogum gunun tekrardan kutlu olsun abi, saka bi yana sende olmasan makara olmayacak bu sitede... yılın geyik ve makara odulu sahibi sevgili METE_HAN...
SENI SEVİYORUZ......
abı dogum günün kutlu olsun....
iyiki doğdun mete abeyyyy.... :D,
daha nice mutlu mesut motosikletli ve motosiklet.netli yıllara......
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Topiğimi kirletme lo.....Geldim len fırat....
Şimdi kaçacan demi kanka....Yok nikaha gidicem falan.....Ama ortaköye dürbünle neden giderki insan?....Ne seyreder?....Bi açıkla istersen....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sağol kanka...kabuslar görüyorum la ben...hayırdır acaba...Nınjayla gelmeyeceksen hiç gelme keko...
vay ispiyoncu vara vara...ula Kuruçeşme divanda nikah var ...sosyete düğünü ...sen ne anlarsın Ankara kekosu...biz sosyeteyik...davet edildiğimiz mekan...
http://www.moderngelin.com/partner/kurucesmedivan/
aha burası...yani ambians bu hacı...İstanbulda yaşıyoruz...Angarada ovada değil...
hadi ben kaçtım...müsade bana...siz geyiğe devam...
birde Akalteke Tamer reis arayabilir...cuko ile Beşiktaşda buluşup 3 lü bi çay içeriz...
manevi desteğini her zaman gördüm nice yıllara kardeşim.
---TURKISH STUNT---
dogum günün kutlu olsun mete_han abi,valla alem adamsın ya ne diyim sen olmasan gırgır yapılmaz bu sitede iyi varsın..
98 Beygir.....
doğum günün kutlu olsun
Ride your way
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)