her türlü faaliyetin içine girmeye hazırım eğer bir uygulama yapılırsa rol almak isterim...
her türlü faaliyetin içine girmeye hazırım eğer bir uygulama yapılırsa rol almak isterim...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
ey gönül dostları kendini bulmuş 'kişilikli arkadaşlarım 'birbirimizi tanımayız ama doğruluğu 'güzelliği insanlığı' VİCDANI olanı anlar tanımadan severiz! evet işte birbirimizi uzaktan severiz derizki şu yalan dünyada' burnumuz kanamasın genç canlar yanmasın.
analar babalar kahrolmasın kardeşlar dost'lar mahfolmasın evet biz motosikletciyiz ben dedimki kardeşiz .
kimisi vurdu örsüme git kahrol kendine pay çıkarma dedi kimisi reklam yapma dedi ama beni kimse yıldıramadı çünkü sizlerr varsınız gerçek motosiklet kardeşleri kendini bulmuş dürüst adam gibi adamlar o yüzden yılmadım yılmayacağım ve milyonlara haykıracağım .
hepimiz yapabileceklerimizi el birliğiyle yapalım ama şunu bilinki FARKEDİN ARTIK adlı şarkım bitti yüzlerce motosiklet'ciyle klip'.mizi çekeceğiz az kaldı klip için adını sonra vereceğiğm bir arkadaşım yardımcı olacak fakat yayımlanması kral tv vs kanallarda mali güç gerekiyor bunun için tüm motosiklet şir. ve motosikletle ilgili (kask koruma 'sürücü kurslarıyla irtibattayım )eger bu işi yüzümük akıyla başarırsam sesimizi dev gibi duyurup damgamızı vuracağız şarkının saund ları çok güçlü 130 tempolarda çok güçlü çok güzel oldu buna inanın ama eger sponsor krizini en kısa sürede halledersem zaten herkeze haber vereceğim gerekirse tekteker arif olsun ümmet abimiz olsun erhan kardeşimin ve sitemizin önderliğin'de bu işi başaracağız buna inanıyor bununla yatıyor kalkıyorum .
yeter ertuğrullar cem ler mehmet ler ölmesin yeter hem bizi FARKETSİNLER hemde biz motosiklet'ciler olarak sorumluluğumuzu bilelim bu güzel hobimiz herşeyimiz motosiklet sevgimiz bize huzur bize mutluluk' bize güzellik getirsin sakatlık ölüm değil! samimi gerçek motosiklet'cilere sevgi ve saygılarımı yolluyorum' eğer isterseniz tüm şirketlere yolladığım teklif mail imi gönül ferahlığıyla buradan yollayabilirim keşke durumum olsa' 8 10 bin dolarım olsa ve klip imiz kral da dönse ama mutlaka duyarlı ve akıllı bir şirket bu şarkıya duyarlı duruşa sahip çıkacaktır inanıyorum...dedim'ya biz kardeşiz motorcuyuz...
belki konuyu bilmeyen hemde yeni üyelerimiz olabilir benim şarkının linki'ni koyacağım polimiklerden bazen nefret ettim ama o gitarla sade çaldığım söylediğim şarkı aranje'den sonra dev halini görünce yüzüm ak alnım açık şarkıma şarkımıza sonuna kadar güveniyorum! çünkü o samimi çünkü onda yürek var sevgi var
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18538
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
arkadaşlar
motosiklet.net üyeliği içinde her ilde rutin toplantılar yapılmakta. bu toplantılarda her il kendi içinde üyeleriyle bu konuyu tartışmalı bence. neler yapılabilir fikirler gözönüne alınmalı.kendi ilimiz içinde tehlikeli olan, kazalara en çok sebebiyet veren yerler belirlenmeli. alınan kararlar ve öneriler bu topic içinde diğer illerdeki arkadaşlarla paylaşılmalı.
ben sürekli siteyi ziyaret etmeme rağmen bu konuyu gözden kaçırmışım. benim gibi, bu kadar ciddi bir konuyu farketmeyen arkadaşları haberdar etmiş oluruz böylece bu il toplantılarında. ve ben önümüzdeki ilk toplantıda bu konuyu gündeme getirmek ve izmir mt grubu içindeki arkadaşlardan fikir almak istiyorum. hassasiyet gösterip bu önemli konuyla ilgili topic açan arkadaşıma ve işin ciddiyetini farkedip fikirlerini paylaşan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. polemik yaratmaya çalışan ve sürekli negatif muhalefet yapan arkadaşlarıda kınıyorum.
Öncelikle konuyu buraya actım belki hatalı yer oldu sorry ( admin arkadaslardan özür dilerim umarım bu küçük yanlışlık çok göze batmaz.Ayrınca admin arkadaşlar fikirlerim konusunda umarım öncülük ederler bize )
Öncelikle son yaşadığımıs kayıp olan ertuğrul arkadaşımıza allahtan rahmet ailesi sevenleri ve biz mt cilere sabır diliyorum.
Sevgili dostlar öncelikle şunu söylemek isterimki "bizi görün, yaa nie yolda bizi görmüyolar" demekle bitmiyor iş. Bunun için bişiler yapmak lazım, hee yapmıyomuyuz??? yapıyoruz demekki yeterli değilmiş. ve diğer taşıt sürücülerin bilinçsizliği bu kazalarda ki en büyük etken. Arkadaşlar kendimizi gösterelim. Biz bu trafiğin içindeyiz. Bu trafiğin içinde yok yere canından olan arkadaşlarımız var. Ve ölümden dönen insanlar var (en yakın örneği akalteke ) Ben taziye tebrik kısmında sadece tebirk haberleri görmek istiyrum ( hepimizin teminnisi aynı ). Arkadaşlar İnsanları bilinçlendirmek adına çalışmalar yapalım çıkalım taksimde yürüyelim. Flaş,video ve powerpoint gösterileri hazırlayıp internette yayalım, broşürler hazırlayıp insanlara dağıtalım görülebilmek adına herşeyi yapalım. Başka taziye haberleri okumayalım.
[B][U][CENTER][COLOR="DarkOrchid"]KENDİNİ OTORİTE ZANNEDEN BEYİNSİZ VARLIKLAR ASLINDA BİR HİÇTİRLER ![/COLOR][/CENTER][/U][/B]
Çok haklısınız arkadaşım.
Motorcu dostlarımızdan biri güzel bir akıl verdi,
Televizyon ile bağlantısı olan bir arkadaşımız vasıtası ile,
TV kanallarında, yayın arasında, bir duyuru şeklinde , motosikletlerin de trafikte olduğunu vurgulayan bir yazı geçebilir, hatta küçük reklam filmleri hazırlanabilir.
Aramızda buna destek olacak kimse yok mu ?
Eğitim,eğitim,eğitim..Ne yaparsak yapalım, Avrupa da yaymaya çalıştıkları şeyi,bizim ülkemiz de yasaklıyorlar.( Antep te şehir içi motor kullanmak yasak )..Her şeyde varım, ama umudum yok benim...Üzgünüm..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Herşeyin başında dikkat!
Bir zamanlar trafik canavarı avı diye bir başlık açmıştım.
Hepimizin elinde görüntü cihazı var (kamera, telefon vs.). Hepimiz şahit olduğumuz hataları, motosiklet, otomobil ayrımı yapmadan yazalım, yapabiliyorsak görüntü ve plakalarını verelim, emniyet güçlerine de yardımcı olalım diye. Malesef bizlerde kime ne cilik almış başını gidiyor, ne zaman insanların kendi canları yandı, o zaman feryad etmeye başlıyor.
Her kaza haberi okuduğumda içim cız ediyor. Doğru olan her organizasyonda sonuna kadar varım.
Free Motorcycle Team
Arkadaşlar film atolyesinde çalışıyorum, a5 bi el ilanı hazırlayalım belediyeden izin alıp bunları merkezi yerlerde dağıtalım (sadece ist değl tc çapında) petrol şirketleri ile bağlantısı olan arkadaşlar. işletmecisi olanlar yada pompacılık yapanlar hazırladığımız bu ilancıkları benzin istasyonlarında araclara verilmesini sağlasak .Hatta motorlu eylem yapalım toplansın tüm motorlar yürüyelim sesimiz duyuralım. Başka hayatlar solmasın....
bende reklam sektöründeyim elimden gelen bir a5 dizayn olursa bunu basma şansım olbilir çevremdeki benzin istasyonlarındanda araçlara dağıtmalarını sağlayabilirim bana bir dizayn...
dostlarım ben ve benim gibi grafiker arkadaşlarımız A5 (CMYK 4 renk çalışma) ebadında çalışmalar yapıp burda yayınlayalım üyelerimizin beğenisine sunalım oylansın seçileni basarız amaa. işin finansman kısmı ne olcak aramızda mı toplıcaz yoksa broşurlere sponsor reklamı mı eklicez..???
birde şöyle bir şey daha dicem
İstanbullu admin arkadaşlarımızın da katılacağı rütbeli abilerimizin de olacağı bir toplantı yapsak bi cafede falan toplansak oturup neler yapabileceğimizi konuşsak sonra bu bu bu fikirleri ürettik deyip sitede yayanlasak diğer arkadaslarımla paylaşsak. HAttaa mt il grupları olarak bu toplantılar il il yapılsa çıkan fikirlerden ortak olanlar uygulumuyu geçirelim.... Uyumayalım arkadaşlarım kendimizi gösterilim... Bi sde trafikteyiz... GÖRÜN BİZİ....
Sonuna kadar varız...Ne lazımsa yapalım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
toplantı konuunda admin arkadaşlarımız ne diyor acaba ???? bir yerden birşeylere başlamak lasım arkadaşlar lafta kalmayalım icraata da geelim
Her ilin mt gurupları çeşitli eylemler yapabilir...Her ilden bir kaç kişi organize olabilir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
her il kendi çapında bir mt kurulu oluşturabilir kararlar burada yayınlanıp daha deneyimli daha tecrübeli abilerimiz tarafından en uygunları hayata geçirilebilir
cok haklısın kardeş.cahil insanlar MOTOSİKLET in araç olmadıgını düşündükleri için.gözümüzün içine bakarak yola çıkıyorlar,önümüze kırıyorlar.. ve daha bir sürü şey..
BİZİ GÖRÜN.. adı altında üzerimize ne düşüyorsa yapalım....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)