kardeş hayırlu ugurlu olsun ama 150 lik sınıfında bir motor olarak iyi fena değil eğer ki sınıf alsaydın direk tvs apeche derdim neden dersen teknik ve dizayn güç her bakımdan tvs önce tabi fiyat farklı ilede bu fiyata cbf 150 alman gayet güsel yanii fiyat bence cok iyi almışssın allah kaza bela vermesin....!!
04.cbr600f
05.06.honda cbr1000rr
2007=hayabusa olucakk inşallah...!!
hayırlı olsun kardeşim...herşey gönlünce olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sakın satma kızlaydan seyrana 4.50-5 dkda geldım otobusun 25-30 dkda geldıgı yere 120 ye ulaştı ıbre hava super ankada ankara hadı sokaklara
teşekkür ederim Metehan Abi Allah sanada Gönlüne göre versin.saolasın abi
senın olayada koptum superdı kask felan
hayırlısı olsun güle güle kullan
kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.bende ilk motorumu almayı düşünüyom inşallah.ancak trabzonda yaşadığım için motoru hiç göremedim.sence hangi rengi güzel.siyahmı,kırmızımı?bide motordan memnunmusun tavsiye edermisin?şimdiden teşekkürler
kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.bende ilk motorumu almayı düşünüyom inşallah.ancak trabzonda yaşadığım için motoru hiç göremedim.sence hangi rengi güzel.siyahmı,kırmızımı?bide motordan memnunmusun tavsiye edermisin?şimdiden teşekkürler
nerden aldın
ikincie l pazarı varmı
hayırlı olsun gule gule bınmek nasıp olsun ınsallah. darısı bana ve de benım gıbı motor almak ısteyenlere
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Teşekkür ederim öncelikle Bence Siyah Rengi Güzel Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Motor 8bin kusurde henüz bi sorun yok çok şükür tavsiye ederim.
Allah sanada Nasip eder inşallah
Valla Temiz düştü bana aldım şimdi fiyatıda arttıkı en kötü 3.200 e satarım ama birazdaha kullanmam lazım
Teşşekkür ederim dostum allah daha iyilerini sana nasip etsin
dostum bizim rüya hayal oldu tam alıcakken arttı fiyatı.bakalım artık başka bahara.nasip değilmiş
keyfini çıkar........ama dikkatli ol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)