Ah Akira ah,boğazıma dayadığın şu yumruk,yüreğimi yaktı.
Can yanmasına çok alıştım hayatımda(aramızda kalsın yürek sızısı daha fazla acı verir yaşam denen işkencede)
Ah Akira ah,boğazıma dayadığın şu yumruk,yüreğimi yaktı.
Can yanmasına çok alıştım hayatımda(aramızda kalsın yürek sızısı daha fazla acı verir yaşam denen işkencede)
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
evet haklısın ama onlar için bir topic açmaktan fazlası yapılmalı. biz burda üzülüyorum aglıyoruz ama bunların hepsi burda kalıyo. gelecekte bu tür kazaların olmasını engellemek veya azaltılması için birşey yapamıyoruz. hadi onuda bıraktık belkide arkadaşımıza kaza yaptıran o adamı ufak ceza ile yine trafige salcaklar. haklarını savuncak birileri yok. adam suçun çogunu arkdaşımıza yüklemeye çalışacaktır...
profil bilgilerinde rumuzu farklı renk olarak görünebilir
taziye başlığı altında bir alt başlık açılarak kişi hakkında bilgiler verilne kilitli bir sayfa da olabilir aklıma gelenler bunlar. eskiler insan hafızası unutmakla hastalıklıdır demişler. ne kadar içimiz yansa da arkadaşlarımızı bu şekilde hatırlamak iyidir diye düşünüyorum
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
sitemizde ne kadar kalabilirsem avatarım bu olacak...
başımız sağolsun...
boşver GÜLÜP geçmeli HAYAT bin KERE başlamaz Kİ....
evet profil bölümüyle nick renginde değişiklik yapılabilir.
allah rahmet eylesin ve hepimize sabır versin. :(
arkadaslar yenı gordum basımız sagolsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Arkadaşımıza allahtan rahmettt bütün sevenlerine sabır diliyorumm.
mekanı cennet olsun!...
Allah rahmet eylesin.sevenlerine sabır versin.
ANKARA MT
Arkadaşlar size bir önerim var Ertuğrul arkadaşımızın mekanı cennet olsun bu vesile ile bence siyahları kaldırın avatara gül koyalım cennet bahçelerinden bahçe dileyelim cenabı allaha dua edelim arkadaşımızın mekanı cennet yattığı yer gül bahçesi olsun.
En derin Saygılarımla
Arkadaşımızın vefatından haberdar olan her üyeyi, ruhuna bir fatiha okumaya davet ediyorum.
Herhangi bir taziye evine gittiğimizde de böyle yapmıyor muyuz ?
Allah rahmet etsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Kimse bilemez başladığı yolun sonunu.
Keşke sadece avatarı değiştirmekten daha fazlasını yapabilsek....
Acımız büyük ; Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin...
basımız sagolsun ve mekani cennet olsun...
su an bi cok arkadasimiz biseyler yapalim diyor ama bicogumuz da yapalim diyenlere destek cıkmıyor... sadece acı, ne kadar yakınımıza gelirse o kadar tepki veriyoruz, o yuzden gercekten birseyler yapalim diyorsaniz desperadost'un acmis oldugu baslikta toplanip biseyler yapmaya calisalim...
yoksa '''Allah rahmet eylesin'''' vefat eden arkadaslara bas sagligi dilemekten baska yapacak biseyimiz kalmiyor... http://www.motosiklet.net/forum/show...ight=haydi+ele
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar gün içinde o kadar kötüydüm ki bu dediğiniz konuyu bayaa bir erken açmıştım
bazı arkadaşlarda haklı olarak biraz alınmışlardı
isterseniz işte linki
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=27367
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Allah yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin.................
A blessing with the hands
Benden de siyah avatar. tekrardan Allah (cc) rahmet eylesin...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Başka topicte de yazdım,bence de aramızdan ayrılan arkadaşları hep hatırlamak ve anmak için kendileri hakkında yakın tanıyanlardan edinilen bilgiler ve varsa fotoğraflarının bulunduğu bir bölüm açılırsa çok iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)