arkadaşımız Ertuğrul Öz için bir hafta siyah avatar
Reklamlar
-
yüzünü görmediğim kimse için bu kadar üzülüp ağlamamıştım daha önce... unutmayın arkadaşlar nası bu haber şaka gibiyse ölüm de yanı başımızda... bizi görmüyorlar şu ya da bu sebeple görseler de görmeseler de umurlarında değiliz.... önceden kızardım eşinin, çocuğunun motor kullanmasına izin vermeyenlere içerleyip küsenlere... maalesef artık hak veriyorum... senin mekanın zaten cennet ertuğrul kardeş, bunun için en azından içimiz bi parçacık rahatlıyor... bu hayatı haketmiş olsan ve doya doya yaşayamadan bizi bırakıp gitmiş olsan da... kimbilir şimdi yazdıklarımızı bile görüyorsundur belki...
Reklamlar
-
-
başımız sağolsun. dualarımız ertuğrul öz'e
-
daha 125. sayfada sorduğun soruya cevap arıyodum nereye gittin be kardeşim :( nie bizi erken bıraktın mekanın cennet olsun şuanki duygularım gerçekten çok berbat aklımı işe veremiyorum motorumu parka almıştım ama ordan hiç çıkartmak istemiyorum...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
siyah avatar değilde bi bölüm açılsada vefat eden arkadaşların kısa bi özgeçmişi yazılsa 1 hafta değilde sürekli anılsa???
allah rahmet eylesin
-
arkadaşlar yeri degil ama;
acımızı yaşıycaz bu bir hafta böyle sürcek . ondan sonra ise o şöförün hakketigi cezayı alması için elmizden neler gelir ona bakalım.
bu durumda konu ile ilgilenen abilerimizinde yardımları ile inşallalh birşeyler yapabiliriz...
ertuğrul arkadaşımız için birşey yapamadık en azından bunladan sonrakilere bir faydamız dokunsun...
-
Tüm Motosiklet Net ailesine ve Kederli ailesine Başsağlığı diliyorum. Nur içinde Yat Kardeşim
-
Güzel bi düşünde .Motosiklet.net ailesi olarak vefamızı gösterelim.
-
Allah rahmet eylesin...ailesine sabir versin
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
-
-
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
-
Keşke ölmese de hep siyah kullansaydım.....Kendimi toplayana kadar da siyah olacak....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
valla arkadaşlar ertuğrul abimiz tecrübeli bir arkadaşımızdı ama ne kadar tecrübeli bile olsan böyle aynaya bakmaya gerek duymayan insanlar yüzünden birsürü insanın canı yanıyor.ben burdan araç kullanan herkese daha dikkatli olmaları lazım
-
tanıdığım kadarıyla değerli bir insandı. Bu hareketinizi içtenlikle destekliyorum..
-
Allah gani gani rahmet eylesin.Yazdıklarından tanıdığım kadarıyla gayet yardımsever bir kardeşimizdi.Mekanı cennet olsun.Allah yakınlarına sabır versin.Çok üzüldüm kardeşler.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
başımız sağolsun..
yakınlarına ve ailesine Allah'tan rahmet diliyorum..
-
Allah rahmet eyler inş :( :( :( hiç muhabbetimiz olmadı sanırım, ama çok üzüldüm :(
-
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
başımız sağolsun
-
üye olup da kaza sonucu bu dünyadan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir başlık olursa onları her zaman hatırlamamız mümkün diye düşünüyorum
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)