Allah rahmet eylesin.ailesinede sabırlar diliyorum:(
Allah rahmet eylesin.ailesinede sabırlar diliyorum:(
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Kaza haberleri zaten çok üzüyor. fakat forumda online tanıdık birisi olunca daha çok üzdü. Allah rahmet eylesin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Keşke elimizden avatarımızı siyah yapmaktan fazlası gelse.Keşke bugüne kadar kaybettiğimiz arkadaşlarımızın anısına öyle bişey yapabilsek ki... Sadece sen ben değil,tüm dangalak trafik magandalarının dikkatini çekebilsek.Bizde varız diyebilsek.Hatta sizin olmadığınız yerlerde bile biz varız diye haykırsak.BİZ VARIZ,GÖZÜNÜZÜ AÇIN demenin daha kuvvetli bi yolu olmalı...
Tüm yakınları,ailesi...Biz de sizin evlatlarınızız.Acınız bizim de acımızdır.Allah hepimize sabır versin.
Siteyi açtığımda bu başlığıdamı görücektim. Ah be ertuğrul abi hiç yakışmadı bu ani gidişin çok üzdün bizleri. Allah mekanını cennet eylesin, nur içinde yat... inanmak gelmiyor içimden olmadı be ertuğrul abi. Her mesajını atlamadan okurdum o bilgili kişiliğinle hiç esirgemedin bildiklerini bizlerden Her teknik konuda sen vardır. Paylaştın, yardım ettin... İnanmak istemiyorum. Çok üzdün bizleri. Nur içinde yat...
Okan ACAR
Ertuğrulu ilk Hyosung araştırırken tanımıştım, yardım sever kardeşim, Komsuna verdiği motor parçalanınca çok üzülmüş burda isyan etmişti, bizlerde onunla beraber üzülmüştük, sonra yeni motorunu aldı ve sevincinide gördük, bugun ise acı haberini aldık, birebir tanışmasamda, mesajlaşarak konuştuğum bir kardeşimdi, Allahu tealadan Rahmet diliyorum, Hepimizin başı sağolsun.
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
ertuğrul abimizi tanımıyordum ama çok üzüldüm.Allah tüm sevenlerine kolaylık versin.Herkesin başısağolsun...
Offff ya çok kötü bi olay insan yüzyüze tanımasada bu ortamda baya bi paylaşımı vardı.Allah rahmet eylesin umarım bu son olur...
uzun zaman siteye girmeyipte girer girmez bu haberle karşılaşmak ne kadar feci ve üzücü. uzun zaman girmesemde eskilerden tanıdığım aktif, bilgili bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
allah geride kalanlara sabır versin.tüm mt camiasınında başı sağolsun...başımız sağolsun...son zamanlardaki kayıplarımız gerçekten arttı...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
allah rahmet eylesin
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Hepimizin başı sağolsun, ailesine yakınlarına sabır diliyorum ...
allah rahmet eylesin başımız sağolsun arkadaş motosikletli ilgili baya mübadeleler atlatmıştı motoruyla komşusu falan kaza yapmıştı içi gitmişti motorunu çok seviyordu gerçektende allah ailesine sabır versin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Çok fena bir haber, allah mekanını cennet eylesin, sevenlerine sabır versin, ruhu şad olsun. Fikirlerine saygı duyduğum ve samimiyetine güvendiğim bir arkadaştı kendisi. Sitemiz için büyük kayıp olduğuna inanıyorum, yeri doldurulamaz bir üye.
Her insanda bir dram, her dramda bir insan...sanırım hayatımız dramlardan ibaret. Buna da alışacağız...
Bizi öldürmeyen acı güçlendirmeli, birşeyler yapmalıyız. Bir kez daha gördük ki bizi bizden başka kimse korumayacak. Ne yapılmalı tam olarak bilemiyorum fakat birşey yapılmalı...kendinize dikkat edin!
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Allah rahmet eylesin...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
haberi daha yeni okudum ve çok üzüldüm demekki trafik bizi tek tek yutmaya devam ediyor allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimizin başı sağ olsun
Ertuğrul kardeşimize Tanrıdan rahmet geride kalan kederli ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum.
Hissettiklerimi yazıya dökebilmek gerçekten şu an çok zor. Bu arkadaşın siteye ilk yazılarını hatırlıyorum. Bu gün siteyi açınca bu arkadaşımızın ölüm haberiyle karşılaşmak çok üzdü beni.
Mekanı cennet olsun.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Allah taksiratını affetsin ve O'nu rahmetiyle kucaklasın.Başlığı ilk gördüğümde "umarım geyiktir." dedim ama çok yazık ki gerçek çıktı.Gerçekten bir yakınımı yitirmiş kadar üzgünüm şu anda.Allah'tan geldik ve yine O'na döndürüleceğiz ama bu bu kadar fütursuzca olmamalı.Allah tüm motosiklet camiasını bu tür şöförlerden korusun.Hayat bu kadar ucuz mu? Yitirilen bunca güzel insan iki satırlık bir kaza haberindeki iki kelime kadar sığ mı? Tamam hatasız kul olmaz.Çoğumuz otomobil de kullanıyoruz.Üstelik çok profesyonelce de kullanmıyor olabiliriz.Bizim de dalgınlıklarımız,ne bileyim yanımızdan jet gibi geçen bi motosikleti o geçtikten sonra farkettiğimiz oluyordur ama sözkonusu yitirilen bir hayatsa bunun sorumluları hakettikleri cezayı almalı.Babasının çiftliği gibi otomobil kullanan ve bir değerin yitirilmesine neden olan adamla taksimde yüzbaşının böğrüne bıçağı saplayan tinercinin hiç bir farkı yok gözümde.Allah rahmet etsin Ertuğrul kardeşim,mekanın cennet olur inşallah.
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)