Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Ertuğrul Öz'ü kaybettik

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    İki satır yazı okuyup, tanımadığım bir insan için hüngür hüngür ağlıycağım aklıma gelmezdi. Paylaşımcı, katılımcı, düzgün bir insandı, tanışmak nasip olmadı. Kaderi buraya kadarmış... Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin, günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin. Diyecek birşey yok, başımız sağolsun....
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah Rahmet eylesin....

limp65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Off sabah sabah hiç iyi olmadı bu:( tanımadığım ama yazılarını takip ettiğim biri için bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Gün gelir kelimeler kifayetsiz kalır, gün gelir 105 tuşu ayrı ayrı ebzerleyen parmaklar o tuşlara dokunacak dermanı bulamaz.

Gün gelir, ne yürek dayanır....

Hiç yüzünü göremesek de sıcaklığını hissettiğimiz, kelimelerle arada irtibat kurup dost bildiğimiz bir yiğidi daha uğurladık...

Tek diyebildiğim, Yüce Rabbım gani gani rahmet eylesin.

Bir gün bizim de kadim dostlar kucağına uğurlanacağımız gün gelir.

Uğurlar olsun dostum, bir gün ben de durduğun safta yanında olmak için oraya geleceğim...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    Suzuki DL 650 V Strom 06
    Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sağlık ve sabır versin..

samimcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Parayı denkleştireyim cbr125 R...
    Allah rahmet eylesin.geride kalan ailesine sabır versin....
    [FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]

ferring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-max 250
    Allah rahmet eylesin..En başta ailesine ve tüm camiaya Allah(c.c) sabırlar versin..
    FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P

esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah rahmet eylesin

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    Allah rahmet eylesin...
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şaka gibi insanın inanası gelmiyor... hala da inandırmadım kendimi..

bu forumda en çok sevdiğim insandı... belki bir gün yüz yüze tanışırız dediğim...

çok üzgünüm...

ailesine sabır diliyorum... tüm sevenlerinin başı sağolsun... mekanı cennet olsun...

umarım ahiret vardır ve şerefsiz insanlar şerefsizliklerinin bedelini orda öderler (aptallık, dikkatsizlik sorumsuzluk da şerefsizliktir) cinayete kaza demektir...

güzel insanları kaybediyoruz... çok üzgünüm... hem de hiç uğruna...

ertuğrul için bişi yapalım, aklıma bi örnek gelmiyor ama hiç uğruna kaybettiğimiz güzel insanlara güle güle demek bu kadar kolay olmamalı...

mekanın cennet olsun kardeş...

sevgiyle kal...

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Mideme bir ağrı saplandı.Elim ayağım titredi.

Çok değerli bir kardeşimizi kaybettik.Çok üzüldüm.İnanasım gelmedi.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

repsolcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Allah ailesine sabırlar versin, hepimizin başı sağolsun

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    Offfff Yaaaaa Offffffff.......:(:(:(allahim Sen Sabir Ihsaneyle Ailesine Ve Tum Sevenlerine..basimiz Sagolsun...keske Elimizden Birsey Gelse...sevenleri Kaybetmek Ne Kadar Guc..allah Herkese Hayirli Olumler Nasip Etsin..:(:(:(
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Şu an acımız çok taze...

Ancak, sevgili kardeşimizin vefatını sadece burdan taziyeler gönderek geçip gitmesine müsaade edemeyiz.

Her yıl yüzlerce motor sürücüsü dikatsiz bir dört teker sürücüsü yüzünden hayatını kaybediyor. Sonrasında da genelde suç ikitekere ( ve vefat etmiş olan sürücüsüne ) atılarak, hiç bir ceza almadan işin içinden sıyrılıyor.

Ama bu sefer giden bizim kardeşimiz ! Bu işin peşini bırakamayız !

MT olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olmamız ve "eğer otomobil sürücüsü suçlu ise" hakettiği cezayı alana kadar peşini bırakmamamız gerekir !

Dediğim gibi acımız henüz çok taze...

Şimdi bu acıyı yaşayacağız ! Ama kısa bir süre sonra da gerekeni yaparız.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
    Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
    Hani sarı gelin benim olcakdı...
    Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
    Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
    Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
    Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
    Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
    Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    komşusunun motorunu duvara çarpıp mahvettiği ve sonrasında yeni bir motor alması sürecini daha dün gibi hatırlıyorum, o zamanlar Akira ismini kullanıyordu.kendim motor almış gibi sevinmiştim

Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an acımız çok taze...

Ancak, sevgili kardeşimizin vefatını sadece burdan taziyeler gönderek geçip gitmesine müsaade edemeyiz.

Her yıl yüzlerce motor sürücüsü dikatsiz bir dört teker sürücüsü yüzünden hayatını kaybediyor. Sonrasında da genelde suç ikitekere ( ve vefat etmiş olan sürücüsüne ) atılarak, hiç bir ceza almadan işin içinden sıyrılıyor.

MT olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olmamız ve "eğer otomobil sürücüsü suçlu ise" hakettiği cezayı alana kadar peşini bırakmamamız gerekir !

kesinlikle katılıyorum ledo abi
    ben sonuna kadar bu işte yanınızdayım
    ertuğrulu böyle sessizce uğurlamamalıyız
    hak edene gereken ceza verilmesini sağlamalıyız ve daha başka böyle kötü şeyler yaşanmaması için üstümüze düşeni yapmalıyız...

Alıntı Cyberm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
    Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
    Hani sarı gelin benim olcakdı...
    Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
    Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
    Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
    Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
    Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
    Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...

Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...
    gözlerim yaşardı, daha gözyaşı dökememiştim çünkü hala şoktaydım ama bu mesaj...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnsan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyor.Gerçekten dürüst,iyi bir insandı forumdan tanıdığım kadarıyla.Kendisiyle bir kaç konuda ters düşsekte,benim için değerli bir arkadaştı.İnanmak zor geliyor.Babamın arabasını mı değiştirsem yoksa kendime motosiklet mi alsam diye açtığı başlığı hatırlıyorum...
    Allah rahmet eylesin,hepimizin başı sağolsun...

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    allah rahmet eylesin... sevdiklerine sabir versin....

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an acımız çok taze...

evet abi birşeyler yapmamız gerekir .

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler