ben de onu arıyordum. teşekkür ettim.
allah rahmet eylesın ona vuran surucuye de belalar versın
Allah rahmet eylesin... :(
Ölümleri olur zaferleri, öpüşürken yok olan ateşle barut gibi..
Allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm...
Discovery Detailing Adana
Yüzünü görmeyip sesini duymayıp, sadece yazdıkları, fikirleri, bilgisi ile hepimizin gönlünde taht kuran arkadaşımız, kardeşimiz aramızdan ayrıldığından beri zaman akıp gidiyor.
En sevdiğim şiirlerden bir tanesi yine dilime dolandı geçen gün. Nerden geldi aklıma bilmiyorum.
Dedim ki kendi kendime, herhalde bir hikmeti vardır. İlk aklıma gelen de, buraya yazmak oldu...
Çoğunuz bilirsiniz, büyük usta Yahya Kemal'in "Sessiz Gemi" şiirini, ama burada yerini bulur diye ekliyorum !
Ezberden yazdığım için, ufak hatalar olabilir.
Ertuğrul Kardeşimin Anısı İçin...
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol,
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol...
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar, gözleri nemli...
Biçare gönüller, ne giden son gemidir bu,
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Bir çok seneler geçti dönen yok seferinden.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Allah rahmet etsin acıbır durum ailesine ve tüm motorseverlere sabır diliyorum
yaw bizim ertuğrulmu bu anlamadım..yada anlamak istemiyorum.samsunda değilmi, makina müh. değilmi, regali vardı satıp racing almıştı değilmi bu o...
yani daha ocak ayında çalıştığım cafeye gelip ablalarıyla sohbet etmiştik şimdi O mu..yok yaaaa şakadır kesin.konuyu açan arkadaş bana bi dönerse çok iyi olacak.canım sıkıldı şimdi haberim oldu ama çok fena oldum...
allah rahmet eylesin. kimsenin ailesi böyle acılar görmesin, arkadaşımızın ailesine sabır dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Bizi görmüyorlar orası kesin, bu konuda komu oyu baskısı oluşturmak şart... tüm tanıyan arkadaşlara tekrar başınız sağolsun diyorum
buradaki 1.günüm ama ölüm haberi alıyorum.ALLAH(CC)rahmet eylesin..
arkadaş ben motor kullanmasını bilmiyorum ama motor alıcam almasammı acaba...
allah rahmet eylesin.Şu anda hayatını kaybeden motorcu arkadaslrım için ardından fatiha okuyorum ve hepinizi saygı duruşuna davet ediyorum.allah geride kalanları korusun.
Allah Rahmet Eylesin Allah Geride Kalanlarina Sabir Versin Cok Uzuldum
Allah rahmet eylesin, iki hafta önce biz de çok sevdiğimiz arkadaşımızı kaybettik ve bu acıyı yaşamıştık ve gerçekten çok zor, rabbim ailesine, sevenlerine sabır versin
Allah rahmet eylesinailesine ve yakınlarına sabır versin
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
arkadaşlar motor tutkunları olarak hepimizin başı sağolsun onu tanımasakta o bizim kardeşimiz,abimiz.... Allah rahmet eysesin ailesinede sabır diliyorum.arkadaşlar türkiyede motorsikleti araç olarak görmeyen bu aptal zihniyetli insanlar yüzünden bir kardeşimize daha zarar gelmesin lütfen dikkatli olalım ve birlik olup sesimizi duyuralım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ne diyeceğimi ve ne yazacağımı gerçekten bilemiyorum, ilk işim bir fatiha okuyup ruhuna göndermek oldu, öncelikle bütün motosiklet camiasından bunu yaptığını sanıyorum, sonrasında ise ölüm ve hayat ayrılmaz bir bütün şüphesiz, ancak biz motorcu ve motorseverlere biraz daha yakın galiba, türkiyemizin trafiği malum, tam bir fecaat, yani trafikte elbette zaten dikkat etmek gerekiyor, biz motorcuların ise bir milyon katı, ve hata yaptığımızda maalesef fazla şansımız yok, maalesef, yüce rabbim gani gani rahmet eylesin ve taksiratını affetsin, amin, fatihalarımızı unutmayalım....
allah rahmet eylesin ahh ahhhhh ne kötü bişey..
allah toprağını bol mekanını cennet yapar inşallah..... allah rahmet eylesin...:(
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Allah(cc) rahmet eylesin,geride kalanlara sabır ve selamet eylesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)