Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ailesine ve motor camiasına başşağlığı yakınlara sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ailesine ve motor camiasına başşağlığı yakınlara sabır diliyorum.
MSN: [COLOR="Blue"]meslay1981@hotmail.com[/COLOR]:wiinkk:
Akira,x,y,z sürekli etrafımızdan motorcular eksiliyor.artık birşeyler yapmamız gerekmiyor mu?
Allah sevenlerine sabır,Akira'ya da rahmet versin... :(
Bu arada unutmayın İLK YARDIM HAYAT KURTARIR!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Evet acı ama gerçek.Kıymetli dostum ve mesai arkadaşım Ertuğrul'a Yüce Allah(cc)tan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum.Sanki bir rüya hala inanamıyorum.Gencecik yaşında nerden buldu bu kaza O'nu.Ne günlerimiz vardı.Tek tesellim bekar olması.O iyi bir arkadaş ve İyi bir makina mühendisiydi.Mekanı cennet olsun.
Lütfen motosiklet kullanıcıları Motora binerken sadece kendinizi değil arkanızda bırakacaklarınızıda düşünün.Çünkü çok zor bir durum.
allah rahmet eylesın yakınlarına sabırlar dılıyorum bıdah boyle uzuntu yasamayalım
hadi gülümse
Abi inanamıyorum ya. Hepimizin başı sağolsun... Allah yakınlarına sabır versin.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Dalgın dörttekercilerin sorumsuzluklarının bedeli dikkatli ikitekercilerin hayatı olmamalı.Ne var ki,herzaman olduğu gibi homurdanmaktan başka bir sonuç çıkmayacak ve kardeşimiz öldüğüyle kalacak.Çok yazık...
[COLOR="Blue"]ALLAH (C.C) VE ASKERLER ZOR ANLARDA HATIRLANIR.ZOR ANLAR GEÇTİĞİNDE;ALLAH (C.C) UNUTULUR;ASKERLER İSE KÜÇÜMSENİR![/COLOR](Ertuğrul ÖZ! Seni Asla Unutmayacağız!!!)
Ve sürücü tutuksuz yargılanmak üzere serbest !!!
Bazı arkadaşlar avukat görüşmeleri ile ilgili yorumlar yapmış ama ben gereksiz açıklamalar yapıp konuyu saptırmayacağım... Biz gerekeni yapıyoruz meraklanmayın...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
umarım kazaya sebep olan şahıs suçsuz kalmaz.Tüm motosiklet severlerin ve ailesinin başı sağolsun..
bugün sevgili kardeşim ertuğrul'un ailesini ziyarete gittik tiger ile. ateş düştüğü yeri yakıyor derler ya öyle bir durum ki anlatılması tarifsiz.. konuşmamak için kendimi zor tuttum. konuşsam belki gözyaşlarım görülecek, belki onların acısı daha da artacaktı.. imkanı olan arkadaşlarımız ziyaretlerine gitsinler. ben fırsat buldukça gideceğim.. yalnız olmadıklarını, bizlerin de onların bir evladı olduğunu hatırlatalım..
Allah rahmet eylesin:(
ALLAH RAHMET EYLESİN ailesine ve sevenlerine ALLAH sabır versin
üfya bune böyle haberlerden nefret ediyorum ,
Allah rahmet etsin çok üzüçü bir olay şok oldum ,
allah kımseye böyle acılar yaşatmasın
ALLAH rahmet eylesin, ailesine ve yakinlarina sabir ve bassagligi diliyorum...
hepimizin başı sağolsun... çok üzüldük.. allah rahmet eylesin
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.
bende az önce gördüm onu vipır ama buraya koymaya gerek yoktu.
acınızı sizler kadar hissediyor ve paylaşıyoruz..arkadaşlar ertuğrul abi benim akrabam dı çok üzüldük çok ağladık yozgatta annesinin babasının nasıl feryat ettiğini duysanız içiniz parçalanır bakın şu motor sevdasından vazgeçin allah korusun belki bigün sizin anneniz babanızda öyle feryet edecek. istermisiniz bunu hı.
ama motordan vazgeçmek yaşarken ölmek olur bizler için .ölüm bi şekilde hepimizi gelip bulacak ..mühim olan yaşadığımız yıllarımızı dolu dolu yaşayabilmek .. içinizde bulunduğunuz ruh haline saygı duyuyoruz .. motorcu arkadaşları olarak ertuğrulu hep hatırlayacağız
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)