ertuğrul öz arkadaşımızın toprağı bol olsun allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin. ne söylesek acılarını dindiremeyiz..
ertuğrul öz arkadaşımızın toprağı bol olsun allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin. ne söylesek acılarını dindiremeyiz..
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
offfff offfff
...........................
( )
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
cok üzüldüm ya ,siteden gorustugumuz biri olması dahada uzdu, allah rahmet eylesın sevenlerine yakınlarına allah sabır versin
Ride your way
Allah rahmet eyler inş.. içim çok kötü oldu.yakınlarına Allahımdan sabır diliyorum.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Bu saaten sonra ne desek bos sanirim , insanin gozleri doluyor yaa Tanridan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.
Eger motosiklet net ailesi olarak yapabilecegimiz bur sey var ise lutfen el ele verip yapalim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah rahmet eylesin sevenlerine de sabır versin.
allah rahmet eylesin :(
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın...
:bounce:
allah rahmet eylesınnn...gerıde kalanların canı sagolsun..aslen bende yozgatlıyım yaaa...simdi dahada cok üzüldümm...
Seni Unutmayacağız Ertuğrul.. Mekanın Cennet olsun...
Samsun'un Yakakent ilçesinde, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosiklet, ilçe girişinde Kenan Ö'nün kullandığı 57 AS 715 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, yaralanan ve Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Öz, kurtarılamadı.Samsun'un Yakakent İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza Samsun-Sinop Karayolu Cebeci İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Kenan Ö. (47) yönetimindeki 55 AS 715 plakalı otomobil, Ertuğrul Öz (26) yönetimindeki 55 LF 342 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Öz, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü, yazık..
Motosiklet.net ailesinin bu acısını paylaşıyoruz..
Kardeşimizin aramızdan ayrılmasından dolayı yaşadıgımız üzüntü derindir..
Ne kadar ayrı gruplar gibi gözüksekde hepimizin yürüdüğü yol aynı,aynı sevdanın tutkunu olmuş bizler bu gibi acı günlerde birbirimize omuz vermeliyiz..
Kardeşimizin sevenlerine başsaglıgı dilerim..
Motordelisi Spor Kulübü adına Hakan DİNÇER
Allah rahmet eylesin...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
mekanı cennet olsun...
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
gerçekten çok acı birşey..içim titredi,sanki o anı yaşadım..tanımasamda çok ama çok üzüldüm..ne denilebilirki, keşkelerle yaşamak ne kadar nefret verici..ama keşke diyoruz yinede..işte buda ne denli aciz olduğumuzu gösteriyor..değerli arkadaşımızı içimizde yaşatmak dileğimizle
GAME OVER
Allah rahmet eylesin, ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı dilerim.
Free Motorcycle Team
Dün gece saat 02 de haberim oldu,
O saatten beri boğazımda bir kuruluk,
Kütle yumruk vs,
Yutkunmak bile acı.
18 sene önce öz kardeşimi indirdim ellerimle kabre,
Kefen bağlarını gevşetip,
Tahtalarını yerleştirip,
Toprağını attım kürek kürek.
Yaşamak ağır hemde çoook.
Lakin biz insan oğluna mahsus,
Yaşam ağrısını çekmek.
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun,
(sanalda olsa)genç dostum
Efendi,
İnsan gibi insan
Akira.
Orhan BAHADIR.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
miğdeme ağrı girdi ya !ağlamayı seviyorum yoksa yaşayamazdım heralde! bir ışık daha söndü allah(c.c.)rahmet eylesin ailesine sevdiklerine sabır diliyorum.
AZ KALDI ARKADAŞLAR İNANIN AZ KALDI haykıracağım tüm türkiyeye tüm dünyaya eğer allah(c.c.)nasip ederse çok yakında.....
''FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''
biz kardeşiz motorcuyuz
gönüllerde hep yolcuyuz
yollar uzak olmaz bize
gidiyoruz hep sevgiyle
biz kardeşiz motorcuyuz
hep bir yürek bir oluruz
yollar uzak olmaz bize
biri düşse kahroluruz
kimse bize serseri demesin
yollarımızdan eylemesin
bizlerde canız yanarız
kaybettiklerimize ağlarız
ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden........2
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
lanet olsun böyle kadere. gencecik bir arkadasımızı toprağa verdik. hepimizin başı sagolsun. inanın inanmak gelmiyor içimden. her boş bu fani dünyada.sonu böyle olmamalıydı.
==============================
==============================
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)