Helal Kop Kop !
Mesajı yazarken Heroes V i yüklüyordum
Helal Kop Kop !
Mesajı yazarken Heroes V i yüklüyordum
Comfirmation Bias
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
erdo cbf almana sevindim kazasız belasız bin..tekerin düz bassın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hayırlı uğurlu olsun dostum, kazasız belasız günlerde kullan
rüzgarın bol olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Hayırlı olsun..
Güzel günlerde kazasız belasız.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı olsun arkadaşım
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı uğurlu olsun bakalım benimkafamdada yaz sonu gibi cbf 150 almak var
baha
selamlar ensonunda bende motor aldım
hayırlı olsun arkadaşım
Uzun uğraşlar sonucu motoru aldık.
3,5milyarlık bir yatırım kolay olmaz sonuçta para
Metehan hoca gingerin gayretleriylegazı güzel vermişler hemen yedim
umarım kötü yönlendirmemişimdir seni şahsım adına.
Almadan önce çok heycanlıydım çünkü ilk motorum olucaktı ama bir okadarda içimde bir hüzün vardı.
evet genelde her insanın içini kaplayan duygular
Daha önce hiçbir motor kullanmamıştım ve kararım HONDA cbf 150 oldu.
bilindik ve adı çok telafuz edilen şeyler genelde memnuniyetle sonuçlanır.
Rahat kullanması kolay bir motor.
kesinlikle.ilk motorum keweey superlite 150 yi görseydin belim ağrıyordu onunla
İlk defa binmeme rağmen 10-15dk içinde sürmesini öğrendim.Sanırım bunda daha önceden araba sürüyor olmamın etkisi büyük.(ee tabi bisikletle var biraz )
kesinlikle katılıyorum çok faydası oluyor.birde pratik zekalıysan sonuç + oluyor
Şuan için 42km yaptım.
sağlıklı daha nice km lere
Fakat nedendir bilinmez motorsürmek bana çokda zevkli gelmedi arabaya alıştığımdanmıdır nedir?
Motor değişik bir tutkudur.Ne arabaya nede başka bişeye benzemez.İnsanın içini kıpır kıpır eden,gaz verirken sırıttıran anormal bişeydir.Ben daha 4 sene öncesine kadar filan sahil boyu bisiklet sürüyordum.Tanıdıklarım bana salakmışım gibi bakıyordu.Ama bu bana büyük keyif veriyordu.İnanılmaz ter atıyordum ama o zevk apayrıydı.Hacıosman yokuşunu bisikletle çıkmak insana zevk verirmi ? bana veriyordu.Motorda ver gazı gitsin bişey değil.Çeşitli rahatsızlıkları var.Rüzgar yemekten sarhoş gibi olursunuz,kaskınızın camı açık gezerseniz gözleriniz kurur,ağzınıza sinek girer,yazın sıcakta korumalarla terlersiniz,gün boyu dolanırsanız herbiryeriniz ağrır (hele ilk başlarda daha çok),arabalar üstünüze kırar,insanlar umursamaz vs vs vs... gider bu ince detaylar.Motor olayı sizin içinizde olan kıpırtıyla alakalı birşeydir.İçinizde o kıpırtı yoksa bile satması kolay olan bir model seçtiniz neyseki.4000-5000 km yapın sonra bir daha bakın.Motor ve erdo nasıl bir ikili.
Acaba grup gezileri dahamı hoş olur bilmiyorum
İçindeki kıpırtı seni yalnız ve geceyarıları bile sokağa atabilir (bknz ben) grup filan hikaye
ama yalnız kovboy şeklinde gezmek bana pek haz vermedi Sebebini bilen veya böyle bir olayla karşılaşan varmı? Yoksa ben istisnamıyım?
ilk kaskımı aldığında arkadaşım zorla sıkan bişey aldırmıştı.ben bol istiyordum olmaz dedi.teknik olarak tam kafama göre olan bir kask aldırdı.eve gittim içine bir yastık soktum sabaha kadar genişledi kask.Sabah kalktığımda üstten bıraktığımda rahatça kafama giriyordu.Şimdilerde anlıyorum kaskın ne kadar sıkı olması gerektiğini ve bunun önemini.Param olduğunda elmacık kemiklerimi iyice sıkacak bir kask alıcam.Korumalar ilk başta garip gelir ama sonra onlarsız garip gelir.
teşekkürler
darısı başınıza teşekkür ederim
metehan hoca gibi olucaz işde balkon motorcusumu yoksa oo
Ben diyorum herzaman için aynı motorları bir tokuşturalım kiminki kırlırsa diye teşekkür ederim.Saygılar
teşekkür ederim şimdi güncelledim
teşekkür ederim.Ayrıca avatar resminizde kurtuluş savaşımızın sırasındaki askerlerimizin halinii ve ne zor şartlarda bu savaşı kazandığını gösteren bir belge çok anlamlı
teşekkür ederim efenim
teşekkürler
sağolun
eyvallah
teşekkürler aslında en güzel mersinde binilir havalardan dolayı.
yazsonu biraz geç değilmi taksit maksit alın gitsin fazla ertelemeyin
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin....
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)