hayırlı olsun ...
metehanın kardeşi değilsen buna ayrıca sevindim .
1 kişilik halini idare edemiyoz
sayısı artarasa zor olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi hayrola muhtarlığamı adaysın... Muhtar emmi BBRR...
Hepimiz Mete Han'ız....Mete Hanlar ölmez...site bölünmezz...
kanka benim kendime hayrım yok bea... Benden kılavuz olursa valla burnunuz gübreden çıkmaz...baksana motorda yatıyor...
yahu mostcan bi ara Bostancı sahil yapalım be...senin oralara gelelim...çay çorba içelim vs...yani 1 bardak acı çay bile kafi bana...ilk turumuzu bu pazar yapsakmı beyler hava güzel olursa...1-2 saat oturup Bir Bağdat caddesi turu yaparız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlısı kafa karışıklığı geçmiş bakıyorum da cbf de son kararı kılmışsın...Allah kazasız belasız yolculuklar versin...
AKIN FİDAN
hayırlı olsun
kazasız belasız kullanman dileğiyle
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
artık imzanı da değiştir
(#22)
erdo2002
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: daha gok:(
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
evet hondada karar kıldık.Honda bayiği APACHE markasını bir kötüledi bir kötüledi gazladı hafifden bende cbf aldım tabi fiyatı daha uygun cbfnin.arada 500-600milyon fark var.yarın öbürgün satmak istersen apache satılmaz elinde kalır zaten serviside yok falan dedi Bilmiyorum ben onun yalancısıyım.
teşekkür ederim ö. hanım siz hala almadınızmı motor? Umarım sizede kısmet olur.saygılar
hııı evet değiştirmek lazım fakat motor iyi güzelde arabadan inip motora binince biraz değişik oldum. Motor benim harcım değilmi yoksa ahh nerde o canım iettler(toplu taşıma aracı) Motor biraz fazlamı yakıyor ne 20 milyonluk koydum 42km gittim yarısı bitmiş benzinin.Tamam 2-3vites aralığında çok gittim ama Biz aaz yaksın diye motor aldık(öğrenci işi olsun dedi)fakat ocağıma incir ağacı dikecek bu gidişle satacam bu motoru olmıcak böylee
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Sırf METE ye inat HAYA BUSA alacam
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,darısı benim başıma....
98 Beygir.....
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ee profilini ne zaman güncelleyeceksin
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle tabii darısı basıma diye ekleyerek
Hayırlı olsun....
Balkon motorcusu olmaman dileğiyle.....
Anladı oooooo......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayılı olsun sanada lakin üç hafta önce bende aynı motoru aldım
aynı renk benimkide
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)