Arkadaslar bugün motorumu aldım.Kendisi siyah bir CBF 250.Motorsuz geçen 5 ay 5 yıl gibi geldi.O kadar özlemişim ki hava da fena değilken epey turladım.
Dilerim herkes gönlündeki motora kavuşur.Herkese kazasız belasız sürüşler.
Arkadaslar bugün motorumu aldım.Kendisi siyah bir CBF 250.Motorsuz geçen 5 ay 5 yıl gibi geldi.O kadar özlemişim ki hava da fena değilken epey turladım.
Dilerim herkes gönlündeki motora kavuşur.Herkese kazasız belasız sürüşler.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayılı uğurlu olsun, bak ilk mesaj benden
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hammer kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan. Sıfır mı aldın, ikinci el mi? Bu motorların maksimum hızı nedir? Sıfır aldıysan ilerleyen zamanda, ikinci el aldıysan bu günlerde herhalde bu konuda bir şeyler yazabilirsin.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
Saol Dishy,Siftah senden oldu...
Teşekkür ederim Djeals. İkinci el aldım.Maksimum hızı henüz denemedim.Ama bugün şöyle bi baktım 120 km/h i gördü.Zaten bu motorlarda amaç hız değil;daha çok keyif,rahat kullanım,uzun ömür gibi şeyler diye düşünüyorum.
Bi süre sonra CBF 250 başlığına ben de dahil olurum.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Helal olsun yahu,işte bu kadar.
Biraz cesaret biraz girişim,
Ha gayret(biraz gaz verelim camiaya değilmi ya)
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
hayırlı olsuun darısı başıma
kaldı 37
hayırlısı olsun dostum,güle güle kullan
::tutkuy::
Hayırlı olsun allah kazasız belasız binmeni nasip eylesin.. Resimleri bekliyoruz
hayırlı olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı ugurlu olsun abıcım .allah kaza bela vermesın.iyi gunlerde kullanman dileğiyleee
selam motorun hayırlı olsun,kazasız kullanman dileğiyle..
bu arada ben 10 sene jawa kullanmıştım..hiç düşmedim..ama bugün cbf ile iki kez düşüyordum zor kurtardım..aman dikkat..
bu yaştan sonra motor aldık sanırım ecelim geldi
Hayırlı olsun kardeş, güle güle kullan.
Allah kaza bela vermesin.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
hayırlı olsun...güzel sürüşler....
[COLOR="purple"]karadutum..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)