Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Bugün Motorsuzluğumun Son Günüydü...Toplu Taşıma Araçlarından İstifa Ettim...

REKLAM ALANI
    banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    metehan alıntı:
    Öncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...

Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...

herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...

hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
    bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalı
    herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.

metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne güzel iyi günlerde kullanın tebrikler...

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
    biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
    sende aldıysan bende alırım
    güle güle kullan abicim
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı
    kazasız bin emi abi

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Abi heLaL oLsun adam herkese cevap verdi ya
    Born To Be wild,Live to Ride...

ogulcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx 250 twister HONDA hayat ONDA
    hayırlı olsun mete_han abii kazasız belasız kullanman dılegfıylee
    [i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
    AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
    [b]Denize ve Özgürlüğe[/b]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

mt

başlığa bak metro kuyruğu gibi helal olsun vallaha.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...

hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
    Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık Eğitimci olman lazımmış Tam meslek lisesi öğretmeni olucak adamsın.İri yarısında öğrencilerde senden korkardı tam süper olurduu
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    abi alana kadar acıyın bari motorsuz bir gün bile geçirmek istemiyorum yaa,motor ruhundan mahrum bırakmayın bizi nolurrr.
    98 Beygir.....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..

Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...

Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    HAyırlı olsunnn
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Yorumsuz.......

(Alıntıdır...Biraz değişikliklere uğratılmıştı bilginize)

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun
    kazasız belasız bol motorlu günler diliyorum

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var

Hayırlı Olsun

Hayırlı uğurlu olsun.
    Kazasız belasız inşallah.
    Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum.

Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.

Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kanka güle güle bin tamammı...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Öncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...

Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...

Motosiklet bir tutku...

motosiklet bir felsefe...

motosiklet bir hayat biçimi...

motosiklet bir aşk...

motosiklet bir tarz...bir duruş...bir haykırış...bir isyan...hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yaşıyoruz...ok...ama...

hayatta R1 den daha önemli şeyler olduğunu unutmayın...

eğer müsade ederseniz tek tek verdiğiniz cevaplara karşılık vermek isterim...Benim forum kültürüm ve tarzım bunu gerektirir....

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun ilk ben diyeyim Ne haber vermiyosun alıyom diye Artçı kütüğün bekler seni Akşam akşam nası mutlu oldum biliyon mu Bak düzgün türkçe bile yazamıyom Ahahaha abimin motoru var, hehehe
    ilk hayırlı olsuna bir tur veriririm... zaten bugün boşuna aramadın.... nolur nolmaz hesabı dimi...işi sağlama alalım ambiansı...

Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyooo sevincini canı-ı gönülden paylaşıyorum , kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
    sağolasın dostum...bilmukabele...(bilmukabeleyi peder bey kullanır bir türlü ısınamadım bu osmanlıca farsca kırması lafa)

Alıntı trasher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lay lay lay lay lay lay lay lay lay ooo mete hannnnn abicim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin tekerin düzbassın :D
    bende akşama kadar şarkı (ıslık) ne varsa söylemişimdir...sağol...

http://www.youtube.com/watch?v=IFLLCqVLnkc

bunu söyledim... ne alakaysa...

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abi .güzel günlerde,kazasız, belasız ve cezasız kullanmak dilegiyle
    sağol dostum...amin...

Alıntı rayjay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metroda oyle gezip foto cektirirken kaçık sanatçı herhalde felan demislerdir, hayirli olsun, kendim almis kadar sevindim
    bizim insanımız bilirsin tek düze yaşama robot genleri taşıdığı için alışıktır...toplumsal dinamiklerimiz bazı şeyleri kaldırmaz bilirsin...ayıp...tu kaka...uslu dur uslu otur...hanım hanımcık ol...kıl ol...tüy ol...bizlere atalarımızdan miras kalmıştır...Ağır ol molla desinler adam desinler vs...özdeyiş çok...benim hiç karizmam veya kaygın olmamıştır toplum içinde...ama insanların karşısındada burnumu karıştırmam...bir çizgi vardır...sen ne kadar doğal olsanda veya rahat hareket etmek istesende garip bakışlar olur...bu hareket kaçıklık olabilir haklısın...ama ne kadar rahat olursan ol(genel anlamda) insanlar senden rahatsız olur...yani sistemin parçası olacaksın...herkes beyazsa sende beyaz olacaksın...vs..vs toplum pisikolojisi farklı dostum bilirsin...

mizansen benimde hoşuma gitti...ama cepten çekimler tad vermedi işin aslı...digital makinam olsaydı farklı senaryolar vardı aklımda...

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hayırlı uğurlu olsuuun.
    ALLAH (CC) kazadan, beladan esirgesin hepimizi. amin.

baba olmak gibi di mi yani?
    baba olmadan, ne demek olduğunu anlamazmışsın ya...
    işte öyle. başkasının motoruna laf atma e mi kask kafalı arkadaşım

beraberce teker çevirmek dileklerimle...

imzanı da değiştir.

sağol dostum...şimdi beni konuışturma bak...kaşınma...

1 ybrm...1 zonghsenim...1 mondı kt 125 im olacağına

1 tane cbf m olsun ...yani sor bakalım...3 motor aldın hepsi traş hacı... sen yola gelcen ama ben görmücem...

Alıntı musukaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun.Herdaim ağzın kulaklarında tekerin yerde kulanırsın inşaallah
    amin dostum...

Alıntı ilnapoli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hayırlı olsun mete_han.. metroya kaskla binen bir motosiklet tutkununa motosikletten inmek hiç nasib olmaz umarım bir de yine umarım bu motorunu da bir önceki motorun gibi geri vermezsin
    abi Allah uzun versin buna en az 2009 a kadar binerim...büyük konuşmayayım nasipse bi 50.000i deviricem bunla...kaza yaparsam tabi belli olmaz ...soğursam başka abi...

Alıntı richy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han abi sen koca bi çılgınsın
    hayırlı ugurlu olsun baharda gezilerde görüşürüz. her zaman güle güle pin.
    Gencim...güzelim...üzerim...

Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kankacım yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.....inan kendim almış kadar sevindim....kazasız belasız binersin inşallah.....bu arada o fotoları kim çekti lan sabah sabah yanına foto ekibimi aldın olm ne yaptın hırbo hiç lafını etmedinde ......olm hem metroda kafana kaskı geçiriyon hemde insanlar tuhaf tuhaf bakıyo diyon sende film adamsın vallaha he.....o metroda ben olsam yanına yaraşır akli dengeni ölçer veya 112 acil servisi arardım seni alıp götürmeleri için........ neyse hadi güle güle bin yeni motoruna.............
    kankaların hası...aldık ama motoru hayat yine aynı hayat...sadece biraz renklendi işte...sendeki montda bana uysaydı ya...15 gün yatacağına sende olsaydı fena olmazdı dimi kankü...

Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Darısı isteyipte bekleyenlerin başına
    Amin dostum...sağol...

Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin alem adamsın ya kaskla metro ya bindin ya bende motorumu almaya gitsem bende takarım kaskı helal sana,umarım bende cbf mi alınca sizlerle cbf ci dostlarımla güzel bi tur yaparız.
    tekrar hayırlı olsun mete abi tanışmak üzere kendine iyi bak.
    bekleriz dostum...kapılar gönüller hep açıktır...

Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    once hayırlı olsun
    sora bölmek gıbı olmasın ama hanı fitesli motor sehır ıcınde ıskenceydı:D
    sağol dostum...düşüncem aynı...halen işkence...ama kendi motorum olduğu için bun sineye çekmek zorundayım...sıkışık trafikten kaçmaya gayret ediyorum...vitesi 1 e düşürdüğümde canım sıkılıyor...cbf 500 olsaydı böyle boğmazsı sürücüyü...küçük hacimde işkence işte dostum...yani cbf 150 aldığım için fikirlerimde bir değişiklik olmadı...ben asil bir scootercıyım...birdhakine ya cbf 500 ya da beverly 500 olur...ölme eşşeğim ölme yani...

Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metecim motosikLetin hayırLı oLsun güseL kardeşim.GüzeL günLerde kuLLanmak nasip oLur inşaLLah.
    Metrodaki kask lı pozLarına bayıLdım abi.Harbiden de azıcık manyaksın
    sağol Adanalı dostum...senin gibi yakışıklı olsaydım ya...Motorum olacağına...değişekmi...

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2 ay sonra satacak ahan da buraya yazdım
    ama şimdilik hevesini kırmayalım pandoşun.
    ("bu motor beni taşımıyor yaahu" diye satış işlemlerine başlayacak )
    konuşmaaa ülenn...zongici...

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla kendim almış gibi sevindim.hayırlı olsun kazasız sürüşler.metro ya kaskla binmek büyük cesaret helal olsun
    sağol dostum...

Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Metehankro
    Bir motorunnn bilee yokk...anlıyormusunn...hadi gülümseee....

Alıntı rochas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazasız, belasız iyi günlerde kullan inşallah. darısı isteyenlerin başına..
    amin dostum...

Alıntı musta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan kazasız sürüşler
    sağol dostum...

Alıntı Hurricane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle.
    sağol dostum...

Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yeni motorun.
    sağol sereye abi...

Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun metehan abi. güle güle kullan
    ya herkes abi diyo ya... bende ağır abi oldum başınıza...yaş daha 28...gayrı ciddi bir adama abi diyonuz...tarih sizi affetmeyecek...

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle bin....
    bu kadarmı ülen imansız iflah olmaz zopalık mezci alp...

Alıntı Gabe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskla işe gidiş enstantanesi süper süper süper olmuş. helal olsun o motor sana, boyan asfalt görmesin ;)
    sağol dostum...gezilerdebol bol görüşürüz...

Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hah işte

Başkasının Harleyi önünde yerleri öpeceğine kendi cbfnin üzerinde efeler gibi gez Mete abi.

Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin.

Not: Fotolardan birisinde arka plandaki polis silahına mı davranıyor ne ?
    tebrik+arada mesajıda koyuyon he...bizimki içi boş bişey değil ...keşke sanada bir cbf 250 yapsaydık be dostum...bu kadar sorun yaşamazdın kesinlikle...belkide Anadoluda bu markay seçtiğin için hata yaptın...bayilerle başın yeteri kadar derde girdi...senin o günlerde yaşadıklarına bizde üzüldük...

Alıntı Shape85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler aslanınla
    sağol dostum...

Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tepe tepe bin harılı olsun
    sağol dostum....

Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayırlı olsun...tekerin yan basmasın...
    sağol dostum...

Alıntı WarrioR SakO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun mete abi sende bizim gibi hondaci oldun artık

güle güle kullan
    Hondaa....hayat ondaaa...kırk yıllık hondacı oldum ya ona şaşıyom...bu model güzel ama...

Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi
    sağol dostum...

Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SONUNDA METEHAN ABİ
    kazasız belasız binersin işallah hayırlı olsn
    sağol dostum...evet nihayet...

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsunn abi
    en yakın zamanda o heyecanı işallah bende yaşarım da buradan size gülücükler atarım boll boll
    sağol dostum...darısı başına o zaman...

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi ; hadi hayırlı olsun! Allah kaza bela vermesin... Güle güle kullan...
    sağol dostum...sen sezonu kapadın ben kışın ortasında açtım...

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka en sonunda teslim almışın motorunu. kazasız belasız sürüşler. hayırlı uğurlu olsun tekrardan. topik tam sana yakışır biçimde olmuş.
    yılmazım sağol be...

Alıntı necdet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan hayırlı olsun nihayet efsane geri döndü
    ooo baba sen yaşıyomusun...geçen (1-2 gün önce..)Elmadağdan dolapdereye aşağıya inen sendin galiba...

Alıntı muratd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayırlı uğurlu olsun walla bittim fotolarınahele o metroya kaskla filan binmen..yanında olsaydım yemin ediyorum sana değil bana daha çok bakarlardı herif gülme krizine girdi diye

kazasız belasız kullan mete abi,çok güzel bir motor aldın.lastiklerin düz bassın..hadi bakalım havalar ısınsada motorlarımızı garajdan çıkartıp doya doya binsek artık değil mi
    sağol dostum...aynan ...şimdi yazı iple çeker oldum...

Alıntı T_uruncu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel günlerde kullan ...
    sağol dostum...

Alıntı speedygonzales adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırllı olsun. Allah kaza bela vermez umarım

ama daha az takılacan demek mt ye bu üzücü..
    sağol dostum...forum bizim gözbebeğimiz...ama yazın karışmam tabi...

Alıntı dunpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
    sağol dostum...

Alıntı blue black adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun ;
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
    sağol dostum...

Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Mete , valla çok sevindim.
    Olcay beyde burdalarmış... sağol dostum...

Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullan
    rüzgarın bol olsun
    sağol dostum...

Alıntı _AKRAPOVİC_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. darısı bizim başımıza ne diyelim
    amin dostum...

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almaya giderken haberim olmuştu ozaman hayırlı olsun demiştim şimdi toplu taşım araçlarında kurtulduğun ve ve motora binmeye başlamanda hayırlı olsun inş iyi bir seçim yapmışındır tekerin düz farın açık olsun tadını çıkara çıkara gezersin.
    sağol abi...

Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sitede bu haber sansasyonel yarattı 2-3 gündür bu konu konuşuluyodu demekki haberler dogru ,imiş hayırlı olsun
    sağol dostum...

Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han,

hayırlı olsun ! Zaten biliyorduk bir kaç gündür. Çok sevindik.

Bak seni pazar günkü gezinin ilk sırasına yazdım, kaç gün önceden
    abi hani dükkanlara yazılır ya bazen...yemekteyim...gelicem...cumaya gittim gelşicem vs...benide rodajda olduğumdan idare ediniz hoşgörünüz lütfen...ben 1000 i geçmeden insan içine çıkamam ... huzursuz olurum abi...İstanbul dışı olsun lütfen...İstanbul içinde ne yaıcazki...sütlerimizde alalım bari...beni bi Tekirdağ keser...ama yazın...

Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız sürüşler dilerim Metecim
    ooo sayın adminimde buradaymışş...Erhanım sağol...sen neredeysen biz oradayız abi...

Alıntı Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahaaa boşaltın yolları metehan geliyo kaçııııınnnnnnnnnnn
    İpraam aha şimdi çayını içmeye gelirim reis...

motor olmayınca ezik oluyoruz abi...

Alıntı Juniors adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı Uğurlu Olsun, Kazasız Belasız Mutlu Güle Güle Binersin umarım
    Darası benim Başıma inşallah.
    sanada nasip olur inşallah...

Alıntı ODUNCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam bununla şaka olaylarına girmezsin artık herhal.
    İstanbul dışı gezilerde garanti veremem...

Alıntı I3luee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun mete abi kazasız belasız kullanmanı dilerim
    sağol dostum...

Alıntı aythakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Mete. İyi günlerde kullan. Kendim almış kadar sevindim desem yeridir senin motor almana. Allah kaza bela vermesin. Tadını çıkar bakalım.
    sağol dostum...sanada xt600 yakışır...

Alıntı eroldayı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayırlı olsun kazasız sürüşler cenabı allah nazardan korusun
    sağol abi...amin...

Alıntı suzeko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun hocam.
    hemşo sağol...ben az buçuk Salihlidenim...aslen Uşak ama...

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi,plakayı saklamışsın ama ben biliyorum Bakıyorum da o kadar geyik foto ,yazı vs. yazmışsın ama bir dostun seni işletmesinden hiç bahsetmemişsin
    Şaka bi yana,hayırlı uğurlu olsun Mete abim,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
    Kredi kartı olaylarına dikkat abi aman,tamda kurtulmuşken tekrardan sakata gelme,dikkat et...
    eyvallah dostum...beni fena işlettiniz...ama sonra Nezih aradı yemedim tabi...

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Mete abim benim hayırlı uğurlu olsun- dikkatli,keyifli,kazasız,belasız sürüşler senin olsunnnnnnnnnn
    Yazı çok keyifli olmuş abi ama kısa olmuş doyamadım
    Bayadır görüşemiyoruz, harbi çok yoğunsun
    Hani demişsin ya elinizdekinin kıymetini bilin, senin de kıymetini bilmeyenler kahrolsun be abi
    Anladın sen onu
    sağol dishy be...sen anlarsın bi tek halden...anladım ben onu...

Alıntı redrose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günlerde kullan, yavaş ve dikkatli yolculuklar dilerim, metro'da kaskla dolaşmak nasıl bir duygu, şaşıran bakan olmadımı?
    cepten foto çekilirken tabi insanlar biraz gözucuyla baktı...ama tam bir eziyet yani...hep taksan kafa pişecek...zaten 3 kuruşluk aklımız var...oda eriyecekti valla sıcaktan...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metecim hayırlı olsun ..sana uğur getirsin diye at nalı koyacaktım ama baktım bi nal sana yetmez kompela atı koydum .

abi mesajını aldım...pek makbule geçti..sağol...

Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız. film tadında bir hikaye mübarek
    o filmde figüranız be dostum...

Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meta abi hayırlı uğulu olsun. Allah kaza bela göstermesin tekerin hep düz bassın. Senin adına çok sevindim.

Artık CBR125'cilerle dalga geçemiceksin heyoooo. Senin tekerin benimkinden ince
    taam Honda kardeşliği ilan ediyorum artık...cıbırrr cıbıfff kardeştiirrr bölmek isteyenlerrr kalleştirrr...

Artık bizde onunla dalga geçeriz.... Ehliyetin varmı senin bakiiim...
    Kounşma ülenn mezciii...yürrrüüü taş arabasııı... bir Honda sahabıyla nası bu şekilde aşık atarsın...

Alıntı doktor_oni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abi... metroya otobüse fazla sert konuşup darıltmasaydın arada lazım olur yine...
    abi ben bu soğuklarda yağmurda binemem yav...elimiz mahkum...ama motorum evde ya...içim rahat...

Alıntı solistalper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet sürükleyici bir yazıydı heheh gülerek keyifle okudum. Roman gibisin mübarek. Motosikletin hayırlı olsun, ALLAH kazadan beladan korusun ..
    merhaba hemşo...ben azbuçukda İzmirli sayılırım... sülalem orda...

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan ..
    sağol dostum...senin canavar kadar olmasada işte bişiyler yaptık...

Alıntı MNY46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abi ALLAH tekerıni düz bastırsın!!!
    ya kanka valla aradığınızda ya patron yaanımda oluyor ya aabada trafikte oluyom...kıl tüy işte ya...aradın kanka sağol...

Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    hatır için yazmış gibisin ha...2 kelimecikmi...

Alıntı CRAZYUSUF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin

sağol dostum...

Alıntı serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun.

Akşam NTV,CNN ana haberlerini takip edeceğimdür.

Muhakkak haber olmuşsundur.:
    sizler bana yetersiniz abi be...

Alıntı distinto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim, artık sık sık gezilere gelirsin...
    ayıpsın dostum gelmemmi...yalnız fedo kıng mert ortak karar aldık...mondıcılere şiddet uyguluyoruz...

Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun hacı abi kazasız belasız kullan ama peki o motor seni taşıyabilecek mi
    cıbır seni taşıyorsa...cıbıfta beni taşır...abi ne kasa var bi görcen ya...transalp yavrusu sankim...

Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dünden beri meteyi gören oldu mu hakkaten
    Mete motora binmem diyordun, töbe diyordun bir ara, nooldu
    Valla ikinci motorumu almış kadar sevindim kardeşim, kazasız belasız olsun yolların. Yazın uğra Ankara'ya, tanıştıralım bizim gençleri
    inşallah sayın hocam...planlar arasında Angarada var...Elmadağımı görmezsem gözüm açık gider...

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan baba bak senin hakkında çıkmış geçmiş haberler.Gazeteleri takip ediyorumda orda okudum Bu arada motorun hayırlı olsun Bende kırmızısını alıcam tokuşturucaz motorları Kiminki kırılırsa artıkkk

abi nerden buluyon bunları yav...kırmızıyada aklım gitmedi değil hani...

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topik geyiğe sarar, 30 sayfa olur önce silinir, sonra tekrar dolar.Sonra kilit yer
    Mete abi neden CBF, kimse sormamış ben sorayim
    apla kampanya cezbetti...yoksa 1 ay öncesine kadar motor falan düşünmüyodum...

Alıntı lazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAYIRLI OLSUN ,iyi günlerde kullanman dileğiyle.
    sağol dostum...

Alıntı Gokhan2433 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi gün gelicek benimde bu sıkıntılarım gidicekkk Abi valla ne yazdıysan haklısın otobüs,metro,dolmus pisiklojimi bozuyor.Yerverdin vermedin,hırsızı,bayanlara sarkanı,elleyeni,yer kapmak için itişip kakılanı,akbilin o iğrenç paralı,aktarma vede boşken cıkardıgı sesler,dolmuscuların her beş saniyede bir müşteri kapmak için dütdüt diye korna çalması veya sellektör yapması,metroya binerken ve cıkarken insanların birbirini ezmeleri,kokanı,enteli,havalısı,ayyaşı............ ....... BIktım artıkk bende motoruma kavusup özgürlügmü hissetmek istiyorum arkadas bende insanımm
    yaşandı bitti saygısızca...

Alıntı gazman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    puu puu binbir kere masallah..nazarlar degmez insallah.....hayirli olsun..metehan abey..yanliz su kask ile gezme konusu super en kisa surede bende deneyecegim..muthis bir seye benziyor..
    kanka bakarsın moskovayada gelirim motorumla.. Honda bu..gidermi gider...

Yok canım neden kilit yesin....

Nedenine gelince...En ucuzu o yaaa....O kadar dedim üstüne biraz daha koy f650 falan al diye ama dinlemedi....Panda yavrusu laftan anlar mı?...

Neyse buna da şükür...Artık o bir motorlu...Motorize sevkiyatçı...
    bana kitleyecektin birde mezi...hacı tam zopalıksın valla ha...sen...güldiken birde bbaday...

Alıntı djelals adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bu kadar da güzel anlatılmaz ki bu olay Anlatımınız beni o kadar etkiledi kiii, kendimi aynada görmüş gibi oldum. Ben de bir yıllık aradan sonra 2006'nın 9 Eylül'ünde yeniden motor alınca aynı duyguları yaşamıştım. Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.Hep mutlu olun inşallah. Bir kızınız vardı, şimdi bir de oğlunuz oldu. Yeniden hayırlı uğurlu olsun, Hatay/Reyhanlıdan selamlarımı sunuyorum.
    bendende sana selam olsun dostum...

Alıntı _CrazYDriveR81_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin
    sağol dostum...

Alıntı Su Silahı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OOoooo hayırlı uğurlu olsun mete can. Valla çok sevindim.
    O ne güzel anlatım öyle, hakikaten fotoroman gibi..
    Angaranın balıda buradaymış...sağol dostum...

Alıntı mostwanted_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo mete abi hayırlı olsun
    ooo Bostancının gülüde burdaymış...eyvallah sayın modum...

Alıntı 2move adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kadar adam motor alıp duruyo,ama inan senin gibi içten sevincini yazan duygularını döken görmedim..
    bende çok içten olarak hayırlı olsun diyorum.inşallh kazasız belasız kullanırsın..
    sağol dostum...

Alıntı bahadinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun abıcım.allah kaza bela vermesın....
    sağol dostum...

Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kafanda kaskla gitmene inanamıyorum.Allahtan full face değilmiş.
    Ne zaman gezcez.Bende epey öğrendim artık.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullan inşallah.
    dostum sağol...en yakın zamanda...yaz diyelim şuna ..

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun abi. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Seni kaskla görenler kesin yanındakine demiştir bakma olum bakma kamera şakası olabilir
    bizim millet saf valla ya...aynen öyle...hemen bişey var sanıyolar...çekim falan....

Alıntı firtina110 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    !!!!!!!!!

Abicim senin motorun yokmuydu bu zamana kadar!

demek bizi motorcuyum diye aldattın he haha şaşırdım yaww
    heheh...evet kandırıkçıyım biraz...kanka tecrübe vardı bundan önce...şunun şurasında 1 yıldır motor yok...geriye kalır 15 sene...

metehan abi geçen rampada görmüşler seni . dagıtmışsın şanzumanı freni

e tabi öyle motora öyle gövde olunca ne yapsın zavallı motor
    abi tam bana göre valla be...ilk defa kalıba uygun bir makina bulduk...

Alıntı motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun abi
    sağol dostum...

Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun...
    sağol dostum...

Alıntı Sonsovalye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Mete, kazasız sürüşler..
    komutanım sağol...ellerinden öper bu haylaz çocuk mete handro...

Alıntı velespit-cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...
    sağol dostum...

Ahanda konuyu okuyor....Şimdi kafasından neler geçiyodur kim bilir.....

Kankü hadi biraz anlat motorunu nasıldır ne değildir..Paylaş bizimle....Senin görüşlerin çok önemli bizler için....Ambudsman olarak aydınlat bizleri...
    mezci osman çöm aşağı bakem sen...

Alıntı Hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle,

Güle güle kullan.
    sağol dostum...

Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han hayırlı olsun yeni motorun, güle güle kazasız belasız bin
    yalnız motorun üstünde kendi fotonu koymamışsın, 100 çeşit motor üstünde foton var yakışıklı, imzalı bir pozunu bekliyorum
    dostum ilk işim sizi ziyaret olcak zaten...benim fotolar ofsayt...beleş bi foto çekersiniz artık...agaya beleş...

Alıntı ginger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi güle güle kullan.
    Planları unutmayalım.
    ülen Oğuz aragazı sen verdin bana...senin çektiğin enfes fotolarla gaz aldım valla...bana bişey olursa sorumlusu gıngerdır...yakalayın...

kanka Bursa...Tekirdağ...Ankara...Marmaris...Antalya...y az kenara...

Alıntı rainboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifli sürüş nasip etsin.
    sağol dostum...kymco agılıtye niyetlendik...kampanya ayağına gönül Hondaya kaydı...İnşallah Hondada bana problem çıkarmaz...

Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
    mdnin gülü sağol dostum...

metehan alıntı:

bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalı
    herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.

metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı
    dostum sizler için yazdım...okuyana ne mutlu...

Alıntı T_uruncu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne güzel iyi günlerde kullanın tebrikler...
    apla bu ikinci tebriğindi...çok yaşa emi...

sabah öğlen akşam günde 3 kere tebrik pek hoş olur...

Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
    biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
    sende aldıysan bende alırım
    güle güle kullan abicim
    heheh...benide baz aldın ya helal olsun...abi motor sakat...kaza yapmadığım sürece problem yok...yani ölmezsem motoru hep severim...kazada ölürsem nasıl severimki dimi...ben çok akıllıyım ya...

Alıntı Juniors adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazasız bin emi abi
    e abi e...

Alıntı ogulcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun mete_han abii kazasız belasız kullanman dılegfıylee
    sağol dostum...

janti elimemi yapışacak kanko...gönül işi bunlar...

Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel yazmışsın eline koluna sağlık Eğitimci olman lazımmış Tam meslek lisesi öğretmeni olucak adamsın.İri yarısında öğrencilerde senden korkardı tam süper olurduu
    kaygısız mesaj fırtınası yaratmak lazım bazen kanko...

Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..

Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...

Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...
    abi siyah olsun be...ne bilim işte...o an siyah dedim...haklısın...hemen toz toprak olur...napcaz koruyacaz aslanı...

Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAyırlı olsunnn

sağol dostum...

Yorumsuz.......

(Alıntıdır...Biraz değişikliklere uğratılmıştı bilginize)
    geç bakalı dalganı sen...şimdi uyuyuyorum...pazara görüşek...pistlerde kapışak...benim motora mundar demede...hayın alp...

Alıntı speedygirl şule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    kazasız belasız bol motorlu günler diliyorum
    sağol şuleeeeeeeeeee..... şuleye özel cevap...torpil...

Alıntı patriote adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Kazasız belasız inşallah.
    Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum.

Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.

Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....
    ooo Fransadan dostlar gelmiş...sağolasın......hiç korumam yok...yaza doğru kısmetse...sevgiler selamlar...

Kanka güle güle bin tamammı...
    he taam...

saat 00.30 oldu dostlar...06.da kalkıcam Ataşehire uçucam arabayla...hadi sizleri çok seviyorum...gözlerim kanlandı...tebrik edende sağolsun etmeyende...önemli olan motorcu kardeşliği...

ben sizi değil sizin beni sevebilme ihtimalini sevdim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    bu kadar mesaja üşenmeden cevap yazdın ya senden korkulur metehandro

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    valla sabah sitede problem vardı bi gülümseme bile ekleyemedim o yüzden öyle iki kelimeyle kaldı

şimdi ekliyim bari
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    metehan abi hayırlı olsun bende zat aldım 3.günü kaza yaptım yine motorsuz kaldım :(:(

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler