metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
metehan abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
metehan alıntı:
bence bu yazının altında çok şeyler yatıyo. gerçekten daha yolun başında olan arkadaşlar bu yazıyı iyice okumalı ama bir fizik kitabi bir edebiyat kitabını okur gibi degil oflamadan poflamadan kendini vererek okumalıÖncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...
Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...
herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...
hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
herkezin hayalleri vardır kimininki 1200 gs kiminki r1,1000rr vs.. ama unutmayın hayal kurmak başarmanın yarısıdır derler yani tamamı degil geriye kalan % 50 lik bölüm için çalışmak gerek.
metehan abi bu yazın için tşk. okuyan için güzel bir yazı
vay vay vay mete han abi motor almış HAYIRLI OLSUN
biliyomusun beni motordan soğutan en önemli insanlardandın
sende aldıysan bende alırım
güle güle kullan abicim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
kazasız bin emi abi
Abi heLaL oLsun adam herkese cevap verdi ya
Born To Be wild,Live to Ride...
hayırlı olsun mete_han abii kazasız belasız kullanman dılegfıylee
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
başlığa bak metro kuyruğu gibi helal olsun vallaha.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi alana kadar acıyın bari motorsuz bir gün bile geçirmek istemiyorum yaa,motor ruhundan mahrum bırakmayın bizi nolurrr.
98 Beygir.....
Valla napalım...Lisedeyken kompozisyonumuz senin kadar iyi değildi....Dur daha yeni aldın motorunu....Cicim aylarındasın....Biz 20 yıldır ara vermedik hep motorcuyduk....Hep de olucaz..
Sen yarın satarsın da kafana bişey dank eder.....Tadını çıkarmaya bak buraya yazı yetiştireceğine...
Kafanı uzat da bir hasret gider aşkınla....Sahi hani kırmızı alacaktın?...Ne dönek adamsın....Daha karizmaydı kırmızı...Hem siyahı zor temiz tutarsın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
HAyırlı olsunnn
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız inşallah.
Yakında internette yurdum insanı başlığıyla, metroda kasklı fotoğraflarını bol bol görürüz sanıyorum.
Bu arada ilk iş kaskı değiştirmeni tavsiye edeceğim.
Tabii inşallah ihtiyacın olmaz.....
Kanka güle güle bin tamammı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Öncelikle cevap yazan..arayan arkadaşlara teşekkürlerimi arz ederim...Yani okuyup gülüp geçip cevap yazmayadabilirdiniz...sevincime ortak olduğunuz için minnettarım...Her alınan motorda bende aynı heyecanı taşırım inanın...Herkes kendi dünyasında şu an ama benim duygularımı az çok sizlerde yaşamışsınızdır...Beni anladığınızı biliyorum...
Motoru olmayan...olamayan arkadaşlarada sabır diliyorum...zor bilirim...para kazanmak zor...lanet olası hayat zor...biriktirmek zor...kıyıda köşede tuttuğunla istediğini alamzsın...hep gözün bir üst modeldedir...aldığında bir dert alamadığında ayrı bir dert sahibisindir...biz motor sevdalıları hep bu ikilemi yaşar...uygun fiyatlı 0 düşük hacimlimi olacak yüksek hacimlimi temiz ikinci elmi olacak...hep bu ikilemi yaşadık...bazı arkadaşlarımız ilk büyük motorlarını almak için çok beklemek zorunda kalmışlardır...
herkes bu hayat maratonunda kendine bir hedef çizer...özel hayatda iş hayatında bişeylere ulaşmak isteriz...bazen kazanırız bazen kaybederiz...genç arkadaşlara kaybedenlerden olmamak için üniversite eğitimine önem vermelerini iyi bir bölüm hedeflemelerini önerebilirim...kendilerine yatırım yapsınlar...bu sistem altında ezilmemek kimselerin boyunduruğu altına girmemek için çok çalışmalısınız...meslek sahibi olmak...ideallerinizin olması hedef koymanız geleceğiniz için çok mühim...bu detayları lütfen unutmayın...belki bildiğiniz şeylerdir ama ben yinede hatırlatayım...yani genç arkadaşlarım sabrederlerse ve kendilerine yatırım yaparlarsa hayata daha mükemmel bir başlangıc yapabilirler...27-28 yaşlarında belkide bir BMW 1200 sahibi olurlar...
hiçbirşeyi zamana bırakmayın...birşeyi yapmak istiyorsanız hemen yapın...tereddüt etmeyin...işi şansa bırakmayın...güçlü olun...eğilmeyin...dik olun...ben inanıyorumki bu sitedeki genç arkadaşlarımın hepsi özgüven sahibi ne istediğini bilen arkadaşlar...programlı yaşayın eğitiminizi aksatmayın hedefleriniz doğrultusunda sağa sola sapmadan ilerleyin...bu yazıyı yazmamın nedeni mesleksizlik ve eğitimsizliğin bir insanın geleceğini nasıl ipotek altına aldığını irdeleyebilmekti...bu yazım hayatın baharında motosiklet almak isteyen ama alamayan genç arkadaşlar içindir...mutlaka birgün sizinde motorunuz olacak..benimki gibi kıçıkırık bir motor olmazda bir R1 bile olabilir...
Motosiklet bir tutku...
motosiklet bir felsefe...
motosiklet bir hayat biçimi...
motosiklet bir aşk...
motosiklet bir tarz...bir duruş...bir haykırış...bir isyan...hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz yaşıyoruz...ok...ama...
hayatta R1 den daha önemli şeyler olduğunu unutmayın...
eğer müsade ederseniz tek tek verdiğiniz cevaplara karşılık vermek isterim...Benim forum kültürüm ve tarzım bunu gerektirir....
ilk hayırlı olsuna bir tur veriririm... zaten bugün boşuna aramadın.... nolur nolmaz hesabı dimi...işi sağlama alalım ambiansı...
sağolasın dostum...bilmukabele...(bilmukabeleyi peder bey kullanır bir türlü ısınamadım bu osmanlıca farsca kırması lafa)
bende akşama kadar şarkı (ıslık) ne varsa söylemişimdir...sağol...
http://www.youtube.com/watch?v=IFLLCqVLnkc
bunu söyledim... ne alakaysa...
sağol dostum...amin...
bizim insanımız bilirsin tek düze yaşama robot genleri taşıdığı için alışıktır...toplumsal dinamiklerimiz bazı şeyleri kaldırmaz bilirsin...ayıp...tu kaka...uslu dur uslu otur...hanım hanımcık ol...kıl ol...tüy ol...bizlere atalarımızdan miras kalmıştır...Ağır ol molla desinler adam desinler vs...özdeyiş çok...benim hiç karizmam veya kaygın olmamıştır toplum içinde...ama insanların karşısındada burnumu karıştırmam...bir çizgi vardır...sen ne kadar doğal olsanda veya rahat hareket etmek istesende garip bakışlar olur...bu hareket kaçıklık olabilir haklısın...ama ne kadar rahat olursan ol(genel anlamda) insanlar senden rahatsız olur...yani sistemin parçası olacaksın...herkes beyazsa sende beyaz olacaksın...vs..vs toplum pisikolojisi farklı dostum bilirsin...
mizansen benimde hoşuma gitti...ama cepten çekimler tad vermedi işin aslı...digital makinam olsaydı farklı senaryolar vardı aklımda...
sağol dostum...şimdi beni konuışturma bak...kaşınma...
1 ybrm...1 zonghsenim...1 mondı kt 125 im olacağına
1 tane cbf m olsun ...yani sor bakalım...3 motor aldın hepsi traş hacı... sen yola gelcen ama ben görmücem...
amin dostum...
abi Allah uzun versin buna en az 2009 a kadar binerim...büyük konuşmayayım nasipse bi 50.000i deviricem bunla...kaza yaparsam tabi belli olmaz ...soğursam başka abi...
Gencim...güzelim...üzerim...
kankaların hası...aldık ama motoru hayat yine aynı hayat...sadece biraz renklendi işte...sendeki montda bana uysaydı ya...15 gün yatacağına sende olsaydı fena olmazdı dimi kankü...
Amin dostum...sağol...
bekleriz dostum...kapılar gönüller hep açıktır...
sağol dostum...düşüncem aynı...halen işkence...ama kendi motorum olduğu için bun sineye çekmek zorundayım...sıkışık trafikten kaçmaya gayret ediyorum...vitesi 1 e düşürdüğümde canım sıkılıyor...cbf 500 olsaydı böyle boğmazsı sürücüyü...küçük hacimde işkence işte dostum...yani cbf 150 aldığım için fikirlerimde bir değişiklik olmadı...ben asil bir scootercıyım...birdhakine ya cbf 500 ya da beverly 500 olur...ölme eşşeğim ölme yani...
sağol Adanalı dostum...senin gibi yakışıklı olsaydım ya...Motorum olacağına...değişekmi...
konuşmaaa ülenn...zongici...
sağol dostum...
Bir motorunnn bilee yokk...anlıyormusunn...hadi gülümseee....
amin dostum...
sağol dostum...
sağol dostum...
sağol sereye abi...
ya herkes abi diyo ya... bende ağır abi oldum başınıza...yaş daha 28...gayrı ciddi bir adama abi diyonuz...tarih sizi affetmeyecek...
bu kadarmı ülen imansız iflah olmaz zopalık mezci alp...
sağol dostum...gezilerdebol bol görüşürüz...
tebrik+arada mesajıda koyuyon he...bizimki içi boş bişey değil ...keşke sanada bir cbf 250 yapsaydık be dostum...bu kadar sorun yaşamazdın kesinlikle...belkide Anadoluda bu markay seçtiğin için hata yaptın...bayilerle başın yeteri kadar derde girdi...senin o günlerde yaşadıklarına bizde üzüldük...
sağol dostum...
sağol dostum....
sağol dostum...
Hondaa....hayat ondaaa...kırk yıllık hondacı oldum ya ona şaşıyom...bu model güzel ama...
sağol dostum...
sağol dostum...evet nihayet...
sağol dostum...darısı başına o zaman...
sağol dostum...sen sezonu kapadın ben kışın ortasında açtım...
yılmazım sağol be...
ooo baba sen yaşıyomusun...geçen (1-2 gün önce..)Elmadağdan dolapdereye aşağıya inen sendin galiba...
sağol dostum...aynan ...şimdi yazı iple çeker oldum...
sağol dostum...
sağol dostum...forum bizim gözbebeğimiz...ama yazın karışmam tabi...
sağol dostum...
sağol dostum...
Olcay beyde burdalarmış... sağol dostum...
sağol dostum...
amin dostum...
sağol abi...
sağol dostum...
abi hani dükkanlara yazılır ya bazen...yemekteyim...gelicem...cumaya gittim gelşicem vs...benide rodajda olduğumdan idare ediniz hoşgörünüz lütfen...ben 1000 i geçmeden insan içine çıkamam ... huzursuz olurum abi...İstanbul dışı olsun lütfen...İstanbul içinde ne yaıcazki...sütlerimizde alalım bari...beni bi Tekirdağ keser...ama yazın...
ooo sayın adminimde buradaymışş...Erhanım sağol...sen neredeysen biz oradayız abi...
İpraam aha şimdi çayını içmeye gelirim reis...
motor olmayınca ezik oluyoruz abi...
sanada nasip olur inşallah...
İstanbul dışı gezilerde garanti veremem...
sağol dostum...
sağol dostum...sanada xt600 yakışır...
sağol abi...amin...
hemşo sağol...ben az buçuk Salihlidenim...aslen Uşak ama...
eyvallah dostum...beni fena işlettiniz...ama sonra Nezih aradı yemedim tabi...
sağol dishy be...sen anlarsın bi tek halden...anladım ben onu...
cepten foto çekilirken tabi insanlar biraz gözucuyla baktı...ama tam bir eziyet yani...hep taksan kafa pişecek...zaten 3 kuruşluk aklımız var...oda eriyecekti valla sıcaktan...
abi mesajını aldım...pek makbule geçti..sağol...
o filmde figüranız be dostum...
taam Honda kardeşliği ilan ediyorum artık...cıbırrr cıbıfff kardeştiirrr bölmek isteyenlerrr kalleştirrr...
Kounşma ülenn mezciii...yürrrüüü taş arabasııı... bir Honda sahabıyla nası bu şekilde aşık atarsın...
abi ben bu soğuklarda yağmurda binemem yav...elimiz mahkum...ama motorum evde ya...içim rahat...
merhaba hemşo...ben azbuçukda İzmirli sayılırım... sülalem orda...
sağol dostum...senin canavar kadar olmasada işte bişiyler yaptık...
ya kanka valla aradığınızda ya patron yaanımda oluyor ya aabada trafikte oluyom...kıl tüy işte ya...aradın kanka sağol...
hatır için yazmış gibisin ha...2 kelimecikmi...
sağol dostum...
sizler bana yetersiniz abi be...
ayıpsın dostum gelmemmi...yalnız fedo kıng mert ortak karar aldık...mondıcılere şiddet uyguluyoruz...
cıbır seni taşıyorsa...cıbıfta beni taşır...abi ne kasa var bi görcen ya...transalp yavrusu sankim...
inşallah sayın hocam...planlar arasında Angarada var...Elmadağımı görmezsem gözüm açık gider...
abi nerden buluyon bunları yav...kırmızıyada aklım gitmedi değil hani...
apla kampanya cezbetti...yoksa 1 ay öncesine kadar motor falan düşünmüyodum...
sağol dostum...
yaşandı bitti saygısızca...
kanka bakarsın moskovayada gelirim motorumla.. Honda bu..gidermi gider...
bana kitleyecektin birde mezi...hacı tam zopalıksın valla ha...sen...güldiken birde bbaday...
bendende sana selam olsun dostum...
sağol dostum...
Angaranın balıda buradaymış...sağol dostum...
ooo Bostancının gülüde burdaymış...eyvallah sayın modum...
sağol dostum...
sağol dostum...
dostum sağol...en yakın zamanda...yaz diyelim şuna ..
bizim millet saf valla ya...aynen öyle...hemen bişey var sanıyolar...çekim falan....
heheh...evet kandırıkçıyım biraz...kanka tecrübe vardı bundan önce...şunun şurasında 1 yıldır motor yok...geriye kalır 15 sene...
abi tam bana göre valla be...ilk defa kalıba uygun bir makina bulduk...
sağol dostum...
sağol dostum...
komutanım sağol...ellerinden öper bu haylaz çocuk mete handro...
sağol dostum...
mezci osman çöm aşağı bakem sen...
sağol dostum...
dostum ilk işim sizi ziyaret olcak zaten...benim fotolar ofsayt...beleş bi foto çekersiniz artık...agaya beleş...
ülen Oğuz aragazı sen verdin bana...senin çektiğin enfes fotolarla gaz aldım valla...bana bişey olursa sorumlusu gıngerdır...yakalayın...
kanka Bursa...Tekirdağ...Ankara...Marmaris...Antalya...y az kenara...
sağol dostum...kymco agılıtye niyetlendik...kampanya ayağına gönül Hondaya kaydı...İnşallah Hondada bana problem çıkarmaz...
mdnin gülü sağol dostum...
dostum sizler için yazdım...okuyana ne mutlu...
apla bu ikinci tebriğindi...çok yaşa emi...
sabah öğlen akşam günde 3 kere tebrik pek hoş olur...
heheh...benide baz aldın ya helal olsun...abi motor sakat...kaza yapmadığım sürece problem yok...yani ölmezsem motoru hep severim...kazada ölürsem nasıl severimki dimi...ben çok akıllıyım ya...
e abi e...
sağol dostum...
janti elimemi yapışacak kanko...gönül işi bunlar...
kaygısız mesaj fırtınası yaratmak lazım bazen kanko...
abi siyah olsun be...ne bilim işte...o an siyah dedim...haklısın...hemen toz toprak olur...napcaz koruyacaz aslanı...
sağol dostum...
geç bakalı dalganı sen...şimdi uyuyuyorum...pazara görüşek...pistlerde kapışak...benim motora mundar demede...hayın alp...
sağol şuleeeeeeeeeee..... şuleye özel cevap...torpil...
ooo Fransadan dostlar gelmiş...sağolasın......hiç korumam yok...yaza doğru kısmetse...sevgiler selamlar...
he taam...
saat 00.30 oldu dostlar...06.da kalkıcam Ataşehire uçucam arabayla...hadi sizleri çok seviyorum...gözlerim kanlandı...tebrik edende sağolsun etmeyende...önemli olan motorcu kardeşliği...
ben sizi değil sizin beni sevebilme ihtimalini sevdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu kadar mesaja üşenmeden cevap yazdın ya senden korkulur metehandro
valla sabah sitede problem vardı bi gülümseme bile ekleyemedim o yüzden öyle iki kelimeyle kaldı
şimdi ekliyim bari
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
metehan abi hayırlı olsun bende zat aldım 3.günü kaza yaptım yine motorsuz kaldım :(:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)