hayırlı olsun kazasız belasız. film tadında bir hikaye mübarek
Meta abi hayırlı uğulu olsun. Allah kaza bela göstermesin tekerin hep düz bassın. Senin adına çok sevindim.
Artık CBR125'cilerle dalga geçemiceksin heyoooo. Senin tekerin benimkinden ince
Okan ACAR
hayırlı olsun abi... metroya otobüse fazla sert konuşup darıltmasaydın arada lazım olur yine...
Gayet sürükleyici bir yazıydı heheh gülerek keyifle okudum. Roman gibisin mübarek. Motosikletin hayırlı olsun, ALLAH kazadan beladan korusun ..
güle güle kullan ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hayırlı olsun abi ALLAH tekerıni düz bastırsın!!!
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun.
Akşam NTV,CNN ana haberlerini takip edeceğimdür.
Muhakkak haber olmuşsundur.:
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
hocam hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim, artık sık sık gezilere gelirsin...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
hayırlı olsun hacı abi kazasız belasız kullan ama peki o motor seni taşıyabilecek mi
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Topik geyiğe sarar, 30 sayfa olur önce silinir, sonra tekrar dolar.Sonra kilit yer
Mete abi neden CBF, kimse sormamış ben sorayim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
HAYIRLI OLSUN ,iyi günlerde kullanman dileğiyle.
Bi gün gelicek benimde bu sıkıntılarım gidicekkk Abi valla ne yazdıysan haklısın otobüs,metro,dolmus pisiklojimi bozuyor.Yerverdin vermedin,hırsızı,bayanlara sarkanı,elleyeni,yer kapmak için itişip kakılanı,akbilin o iğrenç paralı,aktarma vede boşken cıkardıgı sesler,dolmuscuların her beş saniyede bir müşteri kapmak için dütdüt diye korna çalması veya sellektör yapması,metroya binerken ve cıkarken insanların birbirini ezmeleri,kokanı,enteli,havalısı,ayyaşı............ ....... BIktım artıkk bende motoruma kavusup özgürlügmü hissetmek istiyorum arkadas bende insanımm
puu puu binbir kere masallah..nazarlar degmez insallah.....hayirli olsun..metehan abey..yanliz su kask ile gezme konusu super en kisa surede bende deneyecegim..muthis bir seye benziyor..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)