Hayırlı olsun ;
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hayırlı olsun ;
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hayırlı olsun Mete , valla çok sevindim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullan
rüzgarın bol olsun
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
abicim hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. darısı bizim başımıza ne diyelim
almaya giderken haberim olmuştu ozaman hayırlı olsun demiştim şimdi toplu taşım araçlarında kurtulduğun ve ve motora binmeye başlamanda hayırlı olsun inş iyi bir seçim yapmışındır tekerin düz farın açık olsun tadını çıkara çıkara gezersin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sitede bu haber sansasyonel yarattı 2-3 gündür bu konu konuşuluyodu demekki haberler dogru ,imiş hayırlı olsun
mete_han,
hayırlı olsun ! Zaten biliyorduk bir kaç gündür. Çok sevindik.
Bak seni pazar günkü gezinin ilk sırasına yazdım, kaç gün önceden
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Kazasız belasız sürüşler dilerim Metecim
Ahaaa boşaltın yolları metehan geliyo kaçııııınnnnnnnnnnn
Hayırlı Uğurlu Olsun, Kazasız Belasız Mutlu Güle Güle Binersin umarım
Darası benim Başıma inşallah.
50 cevap yazıldı ve mete halen ortada yok.GaLiba motorunun başında bekLiyo
Born To Be wild,Live to Ride...
Hayırlı olsun hocam bununla şaka olaylarına girmezsin artık herhal.
Yaşa ve Yaşat
hayırlı olsun mete abi kazasız belasız kullanmanı dilerim
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Hayırlı olsun Mete. İyi günlerde kullan. Kendim almış kadar sevindim desem yeridir senin motor almana. Allah kaza bela vermesin. Tadını çıkar bakalım.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
abi hayırlı olsun kazasız sürüşler cenabı allah nazardan korusun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı uğurlu olsun hocam.
Erkan TURKKAN
Yamaha XJR 1200 Cafe
MANİSA
Mete abi,plakayı saklamışsın ama ben biliyorum Bakıyorum da o kadar geyik foto ,yazı vs. yazmışsın ama bir dostun seni işletmesinden hiç bahsetmemişsin
Şaka bi yana,hayırlı uğurlu olsun Mete abim,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Kredi kartı olaylarına dikkat abi aman,tamda kurtulmuşken tekrardan sakata gelme,dikkat et...
Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mete abim benim hayırlı uğurlu olsun- dikkatli,keyifli,kazasız,belasız sürüşler senin olsunnnnnnnnnn
Yazı çok keyifli olmuş abi ama kısa olmuş doyamadım
Bayadır görüşemiyoruz, harbi çok yoğunsun
Hani demişsin ya elinizdekinin kıymetini bilin, senin de kıymetini bilmeyenler kahrolsun be abi
Anladın sen onu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İyi günlerde kullan, yavaş ve dikkatli yolculuklar dilerim, metro'da kaskla dolaşmak nasıl bir duygu, şaşıran bakan olmadımı?
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)