selim hayırlı olsun gruptaki rr 2 ye çıktı desene ..bu ara diğer rr sürücüsü kayıp yalnız ses soluk yok murattan
selim hayırlı olsun gruptaki rr 2 ye çıktı desene ..bu ara diğer rr sürücüsü kayıp yalnız ses soluk yok murattan
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Selim güle güle kullan.Haftasonu söylemiştin ama bu kadar çabuk alacağını beklemiyordum. Bu hafta sonu kutlamasını yaparız artık.
kymco nasıl kötü dedin anlamış değilim. Çin malı cruzerla nasıl kıyaslarsın kymcoyu ilginç
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Arkadaşlar çok teşekkürler
Konuştuğum çoğu kişi Kymco'nun Ck modelinin sarsıntısından şikayetçi
Sağlam olduğu şüphesiz beni hiç yolda bırakmadı sağolsun ama her yolculuktan sonra Bi taraflarım acaip sızlıyordu, küçük bir lakada bile alet zıplıyor
Bu arada 70 kilo civarındayım artçı aldığımda biraz azalıyor amma ....
Kymco kötü değil kaliteli ama RR'ın keyifi çok farklı
Zaten ilk göz ağrım ve bebeğime dil çıkartır mıyım hiç
Barış ve Can abi teşekkürler haftasonunu iple çekiyorum
Endurocular, sizde yaşlanınca artık bi taraflarınız tutmaz olunca
cruiser'lere geçersiniz
Bana bakmayın benim dışım genç içim yaşlı
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza-bela vermesin... Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
hayırlı olsun dostum...
Saygılarımla...
eheheh darısı benim başıma artık...hele bir döneyim şu askerden.benimde çookk beklemem lazım çooooooooookkkkkkkkkkk...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hayırlı olsun kazasız sürüşler....
kymco ıle regal raptor nasıl yan yana gelebılırkı aynı cumle ıcınde cın malları ıcınde jınlunla kıyaslayabılırsın hatta daha guzel dıyebılırsın ama kymco hysoungdan bıle azda olsa ustun cok uzamıs konu bırı nıye cıkıp dememıs sarhosmuyuz bız nabıyoz da kıyaslayabılırıyoruz::::))
sevgili muatmeto olay kıyaslama değil zaten
sadece yeni motor aldım paylaşmak istedim arkadaşlarla
malum taziye , tebrik bölümü
zaten kymco hakkında ciddi bir eleştiri de kapsamıyor
kımse bu ıkı markanın kalıte kıyaslamasını yapmıyor kı..sadece ck modelı cok sarsıntılı ıdı dıyor ve regal e gore dogru da soyluyor..ayrıca hatırlatmak ısterım;
kymco'nun hyosung'tan ustun oldugu konusunda yanlış bılgıye sahıpsın..(gerci bu gorecelı bır kavram fakat ıyı arastır yıne de )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)