Az önce bir başlıkta mete_han motor aldığını itiraf etti, kendisinden acil açıklama bekliyoruz
Tahminen D&B Motor Ümraniye'den aldı
Az önce bir başlıkta mete_han motor aldığını itiraf etti, kendisinden acil açıklama bekliyoruz
Tahminen D&B Motor Ümraniye'den aldı
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
O panda motor alsa rahat durmazdı, Davul-Zurna-Çengi eşliğinde duyururdu forumda
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
alacağını bana da söylemişti. yakında koyar resimleri
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Scooter almıstır kanımca
Ooooooooooo abim beee
Aldın mı harbiden, çok şükür
Hadi resimler Hayırlı olsunnnnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Vay be,gerçekten aldıysa çok sevinirim...
Geçen gün cbf150 fiyatlarından bahsediyordu 100 ytl aşağıya felan diye.Aldıysa cbf 150 almış olabilir...
cbf 150 metehanın altında görünmez
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bencede abiEğer cbf 150 aldıysa yine iyi tabi,today50 aldığını düşünmek bile istemiyorum
Şimdi telefonda görüştüm.
Hatta kekledim,beni d&b motorun sahibi sandıNeyse hala gülüyorum,ayrıntıları o anlatır...
CBF150 almış...Bu öğlenden sonra teslim alacakmış sanırım.Plakayı bekliyormuş.
istermisiniz sonunda parayı biriktirip bi tane 1200 gs çekmiş olsun altına.. işte o zaman hapı yuttuk metenin havasından geçilmez
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
az sonra yola çıkıyorum.
paşabahçe-üsküdar ve ümraniye'de işlerim var.
bayiyi bulursam, sorarım "buralara bi panda uğrayıp motor aldı mı?" diye...
_________________________edit_____________________ ___________________
telefonla konuştum, almış.
akşam teslim alıyormuş. orada toplanıp bir tören mi yapsak ne???
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlısı olsun güle güle kullan
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
metehan plaka yı söledi tuncer ... çok anlamlı bi plakaymış
hele şükür ya böylelikle metehanın motor sendromuda bitmiş oldu.hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun,iyi günlerde kullansın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
firma metehana kıyak olsun diye güzel bi plaka seçmiş 34 ..... 864
Barış abiPlakayı söylediğim an ki hali hala kulaklarımdaSite tarihi böyle bir işletmeye tanık olmamıştır.Sana yaptığı işletmeyi haftalarca konuştular,bide bunu bilse millet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)