kayan bır yıldız . yanan bır baska ana yuregı. allah rahmet eylesın . gerıde kalanlara sabır versın
kayan bır yıldız . yanan bır baska ana yuregı. allah rahmet eylesın . gerıde kalanlara sabır versın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah rahmet eylesin.
Biraz daha dikkat arkadaşlar.
evet kardeşimizi tandım ve öz kardeşimmiş gibi üzüldüm toprağı bereketli olsun sevdikleri ve ailesine allahtan sabır dilerim.hepimizin yaşadığı bu acımz son olur inşallah.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
cok uzucu ailesıne başsaglıgı dılıyorum Allah rahmet eylesın hepımızın bası saolsun arkadaslar...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Ya arkadaşlar ben iyice korkmaya başladım eskiden takdiri ilahi diyordum ama artık diyemiyorum :( irademize sahip çıkalım arkadaşlar Türkiyede ve türkiye şartlarında yaşadığımızı unutmayalım :(
son söz olarak iyi şansımız bol olsun
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır gücü versin....
A blessing with the hands
yüce allahtan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum
allah rahmet.. mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Çok zor çook...
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
ALLAH Rahmet eylesın gerıde kalanlara sabır versın
allah rahmet eylesin,,toprağı bol,mekanı cennet olsun..rahat uyu kardeşim....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Rahmetli Erkan'ı yakından tanıma fırsatım olmuştu.Çok ama çok üzgünüm, bu kadar genç yaşta ve çok iyi bir sürücü olduğunu bildiğim bir kardeşimin vefatı beni çok kötü etkiledi.Bu bana yüzme sporunda şampiyonlukları ve dereceleri olan bir tanıdığın yıllar önce denizde boğulmasını anımsattı.
Arkadaşlar lütfen kendimizin ve kulandığımız aracın sınrlarını zorlamayalım.İnsan sonuçta kaderine teslim oluyor ama düşünen varlıklar olarak olasılıkları azaltmak bizim aklımız ve mantığımızla olacaktır.
Rahat uyu kardeşim Erkan, Allah mekanını cennet eylesin((((((((((:
allah rahmet eylesın...aılesıne sabır dılıyorum.... allahım bıtsın artık bu tarz olumler...:((((
keşke o airbrushı hiç yapmasaydım ve sen o motoru almamış olsaydın erkan...ailene sabır diliyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)