Allah rahmet eylesin :(
Tanımasamda üzücü bir olay.
tekrar başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin :(
Tanımasamda üzücü bir olay.
tekrar başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.Rabbim geride kalanlara sabır verir inşallah.Mekanı cennet olsun.Tüm camiamızında başı sağolsun
Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun. Çok üzücü bir haber. Allah bir daha göstermesin bize. Ailesine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin..
Allah arkasinda biraktiklarina sabirlar versin..
Mekani cennet olsun insallah..
Shakulin
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır nasip etsin
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Allah rahmet eylesin
geride kalanlarına sabır versin
allah rahmet eylesin çook üzüldüm tüm camianın ve yakınlarının başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin cidden cok üzücü umarım bu son olur
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevdiklerne sabır versin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Allah geride kalanlarına sabır versin.Mekanı cennet olsun
http://www.kaan.in
Hepimizin başı sağolsun,Allah geride kalnlara sabır versin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Başımız sağolsun. ALLAH, Gani Gani Rahmet, yakınlarına sabır ihsan eylesin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
lütfen dikkat edelim dostlarım lütfen motorlarımız güzel hızlanıyor ama aynı hızla duramıyoruz lütfen dikkat
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
allahtan rahmet,kederli ailesine ve mt camiasına başsağlığı diliyorum. lütfen ruhuna bir fatiha okuyalım..Yattığı yer cennet olsun.
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
Allah geride kalanlarına,ailesine,sevenlerine sabır versin.Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara dayanma gücü versin.Mekanı cennet olsun...
ya keşke görmeseydim bu topiği. ne güzel iyi haberlerini alıyorsuk, iyileşiyordu diye seviniyorduk. mekanı cennet olsun çok genç yaşta verilmiş bir kayıp daha.
ALLAH rahmet eylesin
Yattığı yer cennet olsun
Aileisinin ve Tüm kardeşlerimizin başı sağ olsun
Onu yakışır bir şekilde uğurlayalım arkadaşlar
[B][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]HayaT ÇemberiN KadaR VaR OlabilirsiN[/FONT][/SIZE][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)