çok da genç bir arkadaşımızmış
allah ailesine sabır versin
mekanı cennet olsun
çok da genç bir arkadaşımızmış
allah ailesine sabır versin
mekanı cennet olsun
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Allah rahmet eylesin..
ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Allah rahmet eyLesin,Nur içinde yatsın.Son bi kaç ayda kaçıncı öLüm haberi bu ben sayamıyorum.lütfen birisi buna dur desin
Born To Be wild,Live to Ride...
ALLAH rahmet eğlesin mekanı cennet olsun Başımız saholsun
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
çok üzücü bi haber Allah rahmet eylesin :(
kazanın nedenide aşırı hızmış lütfen dikkatli olalım arkadaşlar hızlı gidilcek yer war gidilmeyecek yer war dimi...
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
Mekanı cennet olsun, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim!
Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun. Artık böyle kaza haberleri duymak istemiyorum...
yeri cennet olsun
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Allah rahmet eylesin
gaza gelme;kaza gelmesin
Allah Rahmet Eylesİn....
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Allah rahmet eylesin..Her hafta 1 2 vefat haberi almak hiç hoş değil umarım bu olaylar geride kalan motorcu arkadaşlara bende dahil ders olur ve görmeyiz böyle üzücü haberleri artık.
Allah Rahmet Eylesin kardeşimize.
[B][COLOR="Black"]kask.. kask... kask.... kask.......................[/COLOR][/B]
Allah (c.c.) gani gani rahmet eylesin yakınlarına da sabır ihsan eylesin.
Zor arkadaslar. inanın ailesi yakınları icin vs.. cok ama cok zor. Su anda bile daha once hiç tanısmadıgım yazısını okumadıgım bir arkadasımda olsa inanın tuylerim diken diken oldu. Kaza bir vesile. Ecel zamanı gelince vesileler bahanesi olur. Allah (c.c.) ölümün bile hayırlısını nasip etsin insallah..
Amin..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin kimseye böylesi yangın yedirmesin
bizlerede artık böyle acılı haberler
duyurmasınnn İnşallahhh
Çok üzüldüm nur içinde yatsın mekanı cennet olsun yakınlarına sabır diliyorum.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Allah rahmet eylesin.Allah yakınlarına sabır versin.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
erkan çok iyi bir arkadaşımdı kendisiyle daha 2 aylık bir tanışmam olmuştu ve 2-3 gezimiz olmuştu kendisi aşırı derecede mükemmel motor kullanıyordu grupta kesinlikle hızı yerinde yapıyordu ama ecel işte olcakla ölceğin önüne geçemiyoruz başımız sağolsun alah ailesine sabır versin erkan seni unutmayacağız
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)