Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
allah rahmet eylesin başımız saolsun yakınlarına sabır diliyorum saygılar
allah rahmet eylesın yakınlarına allah sabır versin.
yine bir kazada arkadaşını kaybeden puff daddy bu parçayı ona hitap etmişti...ben hep dinlerim...duygulanırım...Allah rahmet eylesin tekrar...
http://www.youtube.com/watch?v=7kXIMXCdtbk
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah rahmet eylesin çok üzüldüm allah ailesine sabır versin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
yeter artık ya... herhafta bir sitede 1-2 vefat haberi .. nereye varacak bu iş böyle.. vallahi ben de artık korkmaya başladım ve bunca vefat haberinden sonra motosikletten de soğuyorum... sonuçta kaderimiz başkalarının ellerinde; nekadar kask da taksak, korumalık da taksak, bunlar travmaları bir nebze olsun hafifletiyor. İş bizde olduğu kadar trafiği paylaştığımız diğer araçlara da düşüyor. çok konuşuldu kampanya yapalım, pankart açalım vs... diye. sonuç sıfır. BİŞEY YAPMALI; AMA NE?
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin..
CBR 600F Honda,
Allah rahmet eylesin zaten hastayım bide kardeşimizin haberini okuyunca daha kötü oldum
Discovery Detailing Adana
mekanı cennet olsun!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Allah (cc) rahmet eylesin, ailesine de sabırlar diliyorum.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Allah rahmet eyler ınsallah, gerıde kalanlara da sabır versın. bu aralar ne kadar da cok duymaya basladık boyle haberleri. guzel ınsanlar,bıraz daha dıkkatlı kullanalım su makınelerı ne olursunuz, duymayalım artık bu tarz haberler, yazarken bıle elım tıtrıyor.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Mekanın cennet olsun erkan
başımız sağolsun Allah rahmet eylesin
Herkesin başı sağolsun....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
BASIMIZ SAGOLSUN... arkadaslar her gun hergun kaza haberleri, ama uzak ama yakin... Buyuklerimizin destegiyle de biseyler yapalim artik...
Allah hepimize sabir versin diyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah gani gani rahmet eylesin lakin biz ne desek boş.Ailesinin yüreği yandı esasında,bizler unutacağız bir süre sonra ancak anası babası yaşadıkları hergün,sabah her uyanışta,sofraya her oturuşta boğazları düğümlenecek lokmalar dizilecek.
Yapmayın gençler unutmayınız ki sizin hayatınız ananız ve babanız için paha biçilmez.
Eş,çocuk,sevgili,nişanlı,arkadaş,dost vb bir gün elbet unutur,ana yüreği ancak kabre girince unutur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
nekadar dogru söylemişsin . 26 sene önce evladını kaybetmiş anne taniyorum. babannem olur kendisi. ve ne zaman yanınında ölen oglunu hatırlatacak birşey olsa kelimelar sanki bogazına diziliyor. gözlerinden yaş akmaya başlıyor.
ihtiyar abimizin söyledigi gibi kardeşler unuttu arkadaşlar unuttu ama anne hiç unutmadı. birgün hayatta uğruna yaşanacak birşeyimiz olmasa bile sırf anneleri üzmemek için yaşanır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)