abi dikkat edin ya ALLAH hepimizi korusun
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
seni tebrik ediyorum dostum egerki herkes senini gibi düsünür olsaydi, belkide bu taziye sekli basliklar cok asiri bir sekilde azalirdi
ovunmus gibi olmasin, ama almanyada kask alma/takma vs. kütlütü cok yaygin ve tabiki sart. takmiyanin cezasi aniden kesilir ve bundan dolayida kasksiz motorsiklete yada scootere bineni gormeniz mumkun degildir ! hatda burdakiler bisiklete bile kaskli biner !
size bir örnek veriyim, bu kaskin neresi cirkin yada havanizi eksiltir sekilde:
(resme tiklayip buyutun)
son olarak nediyebilirzki? hepimizin basi saolsun
Too much Too soon means you get hurt.
allah rahmet eylesin,cümlemizin başı sagolsun.
98 Beygir.....
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekur ediyorum... Ancak tek aklimda olan, daha once de dedigim gibi bilincsiz suruculere lanet yagdirmaktansa ve de hergun bas sagligi dilemektense, cevremizdekiler icin biseyler yapabiliriz... ama nerden nasil baslamaliyiz??????? ya da bu konuda nasil orgutlenmeliyiz? iyi bir fikri olan varsa, sonuca yakin biryerlere varabileceksek, burda dusuncelerinizi paylasmak isterim...
Kucuk kasabalar da buyuk kazalar olmamasi icin... ben bazi seyleri uzerime vazife olarak gorup bu hafta biseyler deniyecegim... insallah basarili olurum... desteklerseniz de sevinirim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Ehliyete yazılmak için kursa gittiğimde fiyat vs... her konuda anlaştık. Sonra o malum soruyu sordum: '' hangi marka motosikletle eğitim veriyorsunuz '', ne deseler beğenirsiniz: '' motosikletimiz yok ''! Dumur oldum, nasıl yani... peki eğitimi neyle veriyorsunuz diye sorduğumda daha da ilginçti gelen cevap: '' bize zaten motosikleti olan ve kullanmayı bilenler geliyor, öğrenmek isteyenler değil'' ! Oha ya, yuh... Ağzıma ne geliyorsa saydırarak çıktım, sekreter şok oldu; delimidir manyakmıdır dercesine şaşkın şaşkın kapıyı çarpışımı izledi...
Ehliyet mi; alın size ehliyet........................
Eğitim mi; alın size eğitim..........................
allah geride kalanlara sabır versin.başımız sağolsun.
birçoğumuz trafik kontrolleri esnasında polislerin yanından kasksız geçen mobilet sürücülerini görmüşüzdür....yada şehir içinde kavşaklarda bulunan polislerin yanından pişkin pişkin geçenleride...bana kalırsa kasksız motor kullanımının cezası ağırlaştırılmalı.kasksız sürücünün motorunu bağlamalı,veya ne bileyim....sinirimden bir şey bulamıyorum.
tekrar allah rahmet eylesin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum başınız sağolsun yaralı arkadaşımızada acil şifalar diliyoruz
VEfat eden kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.Yaralı kardeşimiz içinde yapabileceğimiz birşeyler olsa keşke.En kısa zamanda iyileşmesini ve kazanın izlerini silmesini diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun kaybettiğimiz arkadaş içinde ALLAH ailesine sabır versin:(((((
]
sercan cım
yani bilgisayarın başına oturduğuma pişman oldum inan. sabahtan bu yana motor kazasıyla ilgili aldığım 3. ölüm haberi. neler oluyor anlamıyorum. ben forumda güzel gezi haberlerini okumaya eğlenceli resimlere bakmaya alışmıştım ama son zamanlarda ölüm, kaza, can sıkıcı olayları sıkça görmek açıkçası çok üzdü beni. daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor yaşamak için sevdiklerimizi üzmemek için. KENDİMİZ VE SAĞLIĞIMIZ için.
kaybettiğimiz arkadaşlar için Allah rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum
bu kazaları okudukça etkileniyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ALLAH rahmet eylesin yaralı arkadaşada acil şifalar diliyorum , bizlerinde başından buna benzer kazalar geçti , benimde geçirdigim kazada üzerimdeki giysiler ve kıyafetler beni kurtardı ALLAH eliyle çekti aldı demeliyim yoksa nasıl oldu da hala ayaktayım bilmiyorum ,
Arkadaşlar kaskımız var peki omurilik koruyucu kemer takıyormsunuz ?
lütfen bunuda sürüşlerde takın , sevdiklerimiz için ,
abi benim içim karardı ya ben çıkıyom siteden moralim bozuldu pazar günü yazık çok yazık allah rahmet eylesin
Arkadaslar ilginize ve desteginize tesekurler, bunu bu sekil de soylemek belki aci ama yarali olan EMRAH kardesimi de o kazadan 5 saat sonra kaybettik.. bunu yazmistim ama basligi duzeltmedigim icin hala yarali oldugu saniliyor... tekrardan sagolun...
umarim bu haftaki kaza haberlerimiz son olur, en azindan kazalar ölümle sonuclanmaz...
FULL KORUMA ve DIKKAT diyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
FazLa bir şey istemiyoruz motosikLetci kardeşLerimizden.KafaLarında kask,cüzdanda ehLiyet olsun ve aşırıya kaçmadan hız yapsınlar
Born To Be wild,Live to Ride...
bu nee yaa nasıl bir mantık mantalite kask takınca gülünç duruma düşmek cok sacma bir çok kez hayaımızı o kasklara borcluyuz bu bilinçsizlik yüzünden bu forum daha çok güncellenir gibime geliyor maleseefkiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)