allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Allahtan rahmet ailesine sabırlar...
Cüneyt Eralp
İstanbul da olsam mutlaka giderdik...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tekrar Allah rahmet eylesin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Merhuma Allah tan rahmet acılı ailesine Sabırlar diliyoruz.Umarız bu son kaybımız olur....
Çok üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
allah rahmet eylesin. kalanlara da sabır versin.
Allah rahmet eylesin Mehmet kardeşimize :( dün gazetede o iğrenç başlığı okur okumaz çok kötü oldum :( bu ne saygısızlıktır anlayamadım Şimdi yazdıklarınızı okurken de gözlerimin yaşına engel olamadım :( iyi şansımız bol olsun demekle yetinmiyorum arkadaşlar bir öneride bulunmak istiyorum artık oldukça kalabalığız işe yarar bir şeyler yapalım Karayolları ve Belediye çalışanlarını bilinçlendirerek önlemler aldırtalım. Sonuca ulaştıralım fikirlerimizi. Buralardan saptadığımız değişmesi gerekenleri bir an önce değiştirmek için hareket edelim. Ne dersiniz? Bu öneriyi çoktan beri dile getirmek istiyordum belki burası yeri değil ama en azından bu acıyı bir sonraki acılara mani olması için sebep yapabiliriz.
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
hepimizin başı sağolsun.çok üzüldüm! inşallah bu son olur..
Abicim gazeteden okudugumda cok kötü oldum.Simdide burda yaramı destinizArkadasımızın tüm sevenlerine sabır diliyorum basları sagolsun.:(:(:(:(:((:(:(:(
Allah rahmet eylesin
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun Hürriyet'in internet sayfasında birçok kişi motor şeytan aracı gibilerinden yorumlar yapmış. Böyle insanlardan nefret ediyorum
dha dan bu fotoğrafı buldum. kaza yaptığı motosiklet bumudur acaba. yada temsili bir resimmidir..
o zaman bendende nefret etmen gerekecek galiba hocam...Ne yazıkki ne kadar korumalı ve dikkatlide olsanız kaçınılmaz sonlardan biri ...Türkiyede motosiklet sürücü olmak gerçekten kabus...16 yıldır İstanbul trafiğindeyim...motosiklete zerre saygı göremedim...göremeyeceğimde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Muhtemelen odur.Profilinde de "Ramzey 125cc" yazıyor.mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bizim grubumuzdan olsun olmasın...çok üzücü bir durum...ALLAH geride kalanlara sabır kendisinede ganiğ ganiğ rahmet eylesin..şimdi fotoğrafını gördüğüm kişinin artık hayatta oladığını bilmek çok kötü.
YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.
Başımız sağ olsun. Üzülmemek elde değil.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)