Allah rahmet eylesin
diyecek kelime bulamıyorum :( allah ailesine sabır versin..
..................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Basımız sagolsun, Allah acılı ailesine sabır versin, mekanı Cennet Olur Insallah
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5712641.asp?gid=48
Motosiklet kazasında kafası koptu
3 Ocak 2007
Şefik DİNÇ/İSTANBUL
MEHMET Doğan (26) dün kız arkadaşı Aysun Bozlak’ı (25) motosikletinin arkasına oturtup, Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na gidiyordu. Boğaziçi Köprüsü çıkışına yaklaşıldığında motosiklet devrilince Doğan yolun ortasındaki bariyerlere doğru, Bozlak ise yola savruldu. Kafasında kask olmasına rağmen boyun kısmı bariyere gelen Doğan’ın kafası koptu. Yaralı Bozlak ise Şişli’deki bir hastaneye götürüldü. Arkadaşının ölümünden habersiz olan Aysun Bozlak’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
ve oradaki bir yorum
ne denirki buna.Cem Sütçü ('Joe' tüm yorumları) 03.01.2007 12:34:00
Motor ölüm demektir binenlere ibret olsun... USA'de organ vericisi diyorlar motor sürücülerine ...
bir arkadaşda cevap vermiş
bu bizden biri belli. zaten motosiklet.net yazıyor.şule arıncı ('motosikletnet' tüm yorumları) 03/01/2007 - 14:01
cem bey sizi kınıyorum her ne olursa olsun ölen bir kişinin ardından rahmet anılır. valla ne diyim allah yüreğinize sevgi duygusu versin
diğer yorumlara siteden bakabilirsiniz.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5712641.asp?gid=48
üzücü bir durum..Allah yakınlarına sabır versin..
allah rahmet eylesin Başımız sağolsun
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Metehan abi hürriyet gazetesindeki yorumları okudunmu hiç yemin ediyorum şu an sinirden kuduruyorum adamlar yorum değil resmen dalga geciyorlar ya insanın ölümüyle bence hepimiz oraya adam gibi yorumlar yazmalıyız hatta yazmak ne kelime bombardımana tutmalıyız oda olmadı telefonla arayıp hakkımızı aramalıyız adam espiri yapmış adam ölümüş orda adam orda espiri yapmış kafayı yiyicem ya ve bunuda tutmus yayınlamıslar
http://www.motosiklet.net/forum/exte...641.asp?gid=48
.........................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
GorkeMalıntı:
dün bu haberi okurken içimizden biri olacagı aklımın ucundan geçmezdi. bu nasıl bir hayat.Arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde (yaklaşık 2) çok talihsiz bir olay oldu , önümde ,gördüğüm kadarıyla Zealsun kullanan bir arkadaşım vardı... Biraz ilerideydi ama, ve ne yazıkki köprü çıkışında düştü. Kazayı göz ucuyla görebildim neden düştüğü hakkında en ufak bir fikrim yok... Hemen kenara çektim... Yardım etmek istedim trafik durunca ama hemen polisler geldi... Adam öylece yatıyordu , yanına dahi gidemedim çok kötü oldum , daha sonra diğer motorcu arkadaşlar geldi , yanına gittiler... Ama onlardan öğrendiğim haber şok ediciydi... Arkadaşımız hayatını kaybetmişti... Ambulans gelene kadar şok olmuş şekilde yol kenarında bekledim...
Allah yakınlarına bol sabır versin arkadaşlar Fakat sanırım arkadaşta kask yoktu... Veya kaza anında parçalandı ben göremedim , ama giderken de olduğunu hatırlamıyorum... Motor sürerken çok dikkatli olun arkadaşlar ve kesinlikle tüm korumalarınız tam olsun... Insanın önünde böyle birşey olunca daha iyi anlıyor.
Arkadaşlar yaptığım yanlışlıktan dolayı özür dilerim adamın kafasında kask varmış... Ama bu haberi gördükten sonra daha kötü oldum... Ayrıca ben artçısı olduğunu unutmuştum :(
http://www.motosiklet.net/forum/exte...641.asp?gid=48
ayrıca alttaki linkten gazetedeki haberi okuyunca daha kötü oldum.
gerçekten çok üzücü bi olay başımız sağolsun.allahtan rahmet ve ailesine sabır dilerim
Allah rahmet eğlesin. Ailesine yakınlarına Allah sabır versin.
ALLAH rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.ALLAH ailesine ve sevdiklerine sabır versin
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Evet Dün Görkem Kaza Anında oradaymış kafa kopma haberi doğrumudur acaba
o haberin yayınlandıgı gazatede yorum yapan birkaçtane beyinsizler....(toplumun motosiklete bakış açısı bu )
zekeriya keles ('6133' tüm yorumları) 03.01.2007 10:51:38
herhalde kiz arkadasina hava atiyordu keske olmasaydi
ve işte dogru yorumlardan birtanesi arada kafası çalışanda çıkıyoo..Ömer Sabri KURŞUN ('omersabrikursun' tüm yorumları) 03.01.2007 09:16:25
OLDUM OLASI DEMİŞİMDİR;BU ALETLER İKİ TEKERLEKLİ ŞEYTAN ARABASIDIR.ALLAH RAHMET ETSİN.
Bülent Boytorun ('bboytorun' tüm yorumları) 03.01.2007 12:52:35
Bu konuda karayollarının ihmalini göremiyormusunuz? Batı'da yol kenarı bariyerlerinin alt kısmı panolarla kapatılıyor. Aynen bu olan kaza gibi durumlar olmasın diye. Arası açık bırakılan bariyerler maalesef motorsiklet sürücüleri için bir giyotin oluveriyor. Halbuki arası kapatılmış olsaydı kafasını çarpardı ama kopmazdı. Kask'ta takılı olduğuna göre rahmetli şu an aramızda olmnaya devam ederdi. Bizde "motorsiklet ölüm makinesidir" gibi yanlış yakıştırmalardan yavaş yavaş kurtulurduk. Çok yazık.
allah rahmet eylesin
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
inanmıyorum ya! muhabbetimiz olmuşdu şimdi hatırladım gerçekden inanmıyorum !
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.
mekanı cennet olsun.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
tüm MT camiasının başı sağolsun ne diyelim.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)