Arkadaşlar bugün öğlen saatlerinde (yaklaşık 2) çok talihsiz bir olay oldu , önümde ,gördüğüm kadarıyla Zealsun kullanan bir arkadaşım vardı... Biraz ilerideydi ama, ve ne yazıkki köprü çıkışında düştü. Kazayı göz ucuyla görebildim neden düştüğü hakkında en ufak bir fikrim yok... Hemen kenara çektim... Yardım etmek istedim trafik durunca ama hemen polisler geldi... Adam öylece yatıyordu , yanına dahi gidemedim çok kötü oldum , daha sonra diğer motorcu arkadaşlar geldi , yanına gittiler... Ama onlardan öğrendiğim haber şok ediciydi... Arkadaşımız hayatını kaybetmişti... Ambulans gelene kadar şok olmuş şekilde yol kenarında bekledim...
Allah yakınlarına bol sabır versin arkadaşlar Fakat sanırım arkadaşta kask yoktu... Veya kaza anında parçalandı ben göremedim , ama giderken de olduğunu hatırlamıyorum... Motor sürerken çok dikkatli olun arkadaşlar ve kesinlikle tüm korumalarınız tam olsun... Insanın önünde böyle birşey olunca daha iyi anlıyor.
Arkadaşlar yaptığım yanlışlıktan dolayı özür dilerim adamın kafasında kask varmış... Ama bu haberi gördükten sonra daha kötü oldum... Ayrıca ben artçısı olduğunu unutmuştum :(
http://www.motosiklet.net/forum/exte...641.asp?gid=48