kasksız bir arkadaşımız daha maalasef hastanelik oldu
Reklamlar
-
-sevgili motosiklet net arkadaşlarım akşam işten arkadaşımla motorlarımızla çıkıp evimize doğru giderken,m.köy-gayrettepe arasında bir kazaya şahit olduk,bir kurye olduğunu öğrendiğimiz sultan adındaki kişi eşiyle beraber kasksız olarak sol şeritten birazda hızlı olarak geçtiki 30-40 m ilerimizde yolun kaygan olmasıyla beraber hafif bir fren yapınca yan yattı ve 20-m kadar sürüklendi,hemen durup olaya müdahale ettik arkadaşla,bayan arka çantanın kırılmasıyla yatarken motordan kurtuldu düştü,ama eşi o kadar şanslı değildi,motorun altında bir müddet sürüklendiği için kolu kırıımıştı,omiriliklerinde zedelenme vardı,şuuru gidip geliyordu,bu arada ambulans tabiki 30-40 dk ortalarda yoktu oysaki hemen aramıştık,neyseki boynunda kırık falan yoktu,ambulans geldi ve şu an hastanede şunu gördümkü 2 sindede kask yoktu,allahtan bunu ölüme sebebiyet vermeden atlatmış bir kaza olarak şanslı hissediyoruz.ama bir insan sevdiğini,kendini nasıl bu kadar riske atar anlamıyorum,ve bu don tutan aylarda nasıl kasksız bu kadar hızlı gider anlamış değilim,
-kardeşimize acil şifalar diler bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz.geçmiş olsun sultannnn
-5 DK LIK YOL DEMEYİN KASKINIZI MUTLAKA TAKIN !
Reklamlar
-
kask takan yokki
öyle bir şehir düşünün sizden başka kimse takmıyor!!! ben öyle bir şehirdeyim bu arada motorsiklet kullanıcısı bir hayli fazla bir şehir...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
motora binen, gündüz rüya görmez!
-
-
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
-
insanın başına herşey gelir kazada yapar ayağı kolu kırılır ama kafası kırılırsa kötü olur lütfen kask takalım
-
-
halen mi kasksız dolaşan var yahu. üstelik bu havada! geçmiş olsun ama bu resmen zarara davetiye olmuş...
-
Comfirmation Bias
-
30 Aralık 2006, 02:26
off ya kötü olmuş.ceket,kask gibi koruyucu ekipmanlar olsa çok daha iyi atlatılabilecek basit bir kaza insanın basşına bunları getirebiliyor.geçmiş olsun ne diyelim...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "
duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler
Ahmet Tataroğlu
-
30 Aralık 2006, 02:29
-
30 Aralık 2006, 02:41
geçmiş olsun.
anlatılanlara bakılırsa üzerlerinde korumaları olsa sıyrık almadan kurtulcaklardı. bunlar şanslı olanlardı. ya bunlar kadar şanslı olmayanlar
"korumalarımızı gidicegimiz mesafe ne olursa olsun takmalıyız." sözünü tekrar edebilecegimiz bir topic olmuş. konuyu açan arkadaşımız erkan1979 sagol
-
30 Aralık 2006, 04:15
büyük geçmiş olsun umarım bundan sonra kask takarlar
-
30 Aralık 2006, 09:21
tünelden geçerken dikkat !!! dün yerler kupkuru olmasına rağmen biraz hızlı gidiyordum,arka teker sağa sola gitti geldi gitti geldi hafif gas kestim relaks olmaya çalıştım allahtan bir şey olmadı.yer yer gizli buz yapmış dikkat edin. ayrıca geçmiş olsun arkadaşlara
-
30 Aralık 2006, 09:48
Kış mevsimindeyiz. Yerde don olma ihtimali çok. İş icabı dahi olsa binmeyip ara verilse, ekonomik kayıplar çok mu büyük olur?
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
30 Aralık 2006, 09:50
ülkemizde en çpk son söz olarak şu kullanılır;''Bişey olmaz aabi''
-
30 Aralık 2006, 10:09
çok geçmiş olsun sultan arkadaşımıza
gerçektende 5 dk yol demeyip kask takmak lazım
-
30 Aralık 2006, 10:23
geçmiş olsun...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
30 Aralık 2006, 10:59
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
30 Aralık 2006, 11:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler