lanet olsun boyle motorculara :( :(
-
28 Aralık 2006, 21:09
Dünyanın en iyi kullanıcısı olsanız dahi kurallara uymazsanız kaza yapmaya mahkumsunuz.Konan tüm trafik kuralları basitçe buraya ışık koyalım,buraya viraj işareti koyalım,şunu şöyle koyalım diye konmuyor.Hepsi cidden kaza önleyici.Uymadığınız taktirde kaza yapmaya mahkumsunuz.Bazen 50 yazan yerden 150 ile geçeriz.Aslında 50 olmasını n sebebi vardır.Sebep bizim başımıza geldiği zaman o zaman uyanırız.3. sayfa haberi oluveririz bir anda.
Gelelim kaldırımı kullanan motor sürücülerine...Bu maalesef kültürle alakalı.Dünyanın en yüksek kaldırımları bizdedir.Bir ülkenin trafik karekteri kaldırım yüksekliği ile ölçülür.Örneğin hollandada 3 ile 5 cm arasıdır kaldırımlar.Öyle bir ceza verilmeliki...Ötmeli adam.Motorunu satmalı ödeyebilmek için.Us ile uslanmayanın hakkı tekdir....
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Reklamlar
-
28 Aralık 2006, 21:12
gecmıs olsun abıcım allah beterınden saklasın
o dedın adilerden nerde yokkı
-
28 Aralık 2006, 22:24
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler inşanla en yakın zaman da kavuşur saglıgına...
ve asıl nokta bence egitimsizlik trafigimizin bozuklugu.. ve insanlık!!!!
-
28 Aralık 2006, 22:28
Biz de kuralları ihlal ediyoruz tabiki ben gül gibi kullanıyorum diyemem tabikide... Belki bi gün ben de birine çarparım kaza ile Allah korusun. Ama gazlayıp kaçmam yani ne olursa olsun... Insanlık burada başlıyor işte... Geçmiş olsun arkadaşım...
Bana da 1 ay önce bir kurye çarptı , araba arasından geçiyordum yaya olarak , biraz sürüklendim motorun üzerinde ... Indim , kızacaktım ama düşündüm , aynısını ben de yapıyorum... Sonra adamın elini sıktım ,yoluma devam ettim , montum yırtıldı ona yanarım ben...
-
28 Aralık 2006, 23:05
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
Saygisiz
acil şifalar diliyorum inşallah bidaha yaşanmaz böyle kendini bilmezler çok haakkaden insanı motordan soğutuyorlar
-
Konu hortlamış gibi ve yinde kendi başıma gelen bir olayı yazmak istedim.
2000 senesinin ekim-ksaım aylarındaydık. İşyerim 4.Levent Sanayi Mahallesi girişindeydi. Teknik Destek Uzmanı olarka görev yaptığım için gelen bir problem çağrısı için işyerinden Nişantaşına gitmek için çıktım. Yağmurlu bir gün ve yağmur o esnada yağmıyor yerler ıslak. İstanbulda yaşayan o bölgeyi bilen arkadaşlar vardır. Sanayi Mahallesi otobüs duraklarına doğru yürüyordum. Benzin İstasyonunu 400-500mt. kdar geçtikten sonra "ki orada kaldırım yer yer yetersizdir" en sağdan yürürken sol ayağımı asfalta değdirmek üzereyken"adım atma esnası" ne olduğunu anlamadan yere düştüm.
Birde baktımki kurye motoru havada olan sol ayağıma vurmuş ve dengemi kaybedip yere düşmüşüm. Motorun hızı max. 30 km/ h olsa gerekti çünkü yol hıza müsait değil. Hemen kalktım ve olayı idrak ettim adam arkasına bile bakmadan hızlanıp kaçtı. Yanımda bir iki araba durdu bişeyiniz varmı diye kornaya bastılar ben ana avrat sövdüm arkasından ama neye yarar. üsütm başım battı tabi. Ev taksimde olduğundan gidip üstümü değiştirdim ve güne devam ettim. Allaha şükürler olsunki herhangi bir şey olmadı bedensel olarak.
O günden beri kuryeleri hoş göremem.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
gecmiş olsun
bencede bu insanlıkla alakalı birşey motosiklet kullanıcısıyla alakalı değil
daha bu aksam eve dönerken bi otomobil kullanıcısı aynaya bakmadan önüme kırdı adama yaklasıp kapalı olan aynasını actıgımda adama serit degiştirirken aynaya bakmasını söyledim bi dayak yemediğimiz kaldı
-
mici_ceko_4 adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlar bugün resmen motorlara lanet ettim
geçmiş olsunda yanlış kelimeler kullanıyosun
-
hortlatılmış topic
rainboss sanada çok geçmiş olsun ama her düzenin içinde birkaç düzensiz oluyor malesef tüm kuryelere yüklememek lazım suçları
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
gecmiş olsun
bencede bu insanlıkla alakalı birşey motosiklet kullanıcısıyla alakalı değil
daha bu aksam eve dönerken bi otomobil kullanıcısı aynaya bakmadan önüme kırdı adama yaklasıp kapalı olan aynasını actıgımda adama serit degiştirirken aynaya bakmasını söyledim bi dayak yemediğimiz kaldı
Katılıyorum sana. Araba sürücüleri motor sürücülerine oranla kesinlikle daha dikkatsiz ve vurdumduymazlar; helede karşılarında motor olunca iyice saygısız oluyorlar " ki ben hem motor hemde araba sürücüsüyüm".
Ve değişmeyen gerçek "insanın en büyük tecrübesi kendi yaşadıklarıdır".
Yaşanalar tekraren farklılaşmadıkça maalesef yaşadığımız gibi kabulleniyoruz hayatı.
banistercaq adlı üyeden alıntı
hortlatılmış topic
rainboss sanada çok geçmiş olsun ama her düzenin içinde birkaç düzensiz oluyor malesef tüm kuryelere yüklememek lazım suçları
Teşekkür ederim.
Tüm kuryelere suç yüklemiyorum, sadece empati oluşturmakta sıkıntı oluyor. Araba konusunda taksici-dolmuşçulara olduğu gibi.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
şu yazıyı okuyan ve okuyacak olanların %99 u ben dahil olmak üzere kuralları sıklıkla ihlal eder .
emniyet şeridine girer , sinyalsiz şerit değiştiştirir, kaldırımı sıklıkla kullanır, tek yöne tersten dalar, kasksız motora biner (en şiddetli kask savunucuları dahil marmariste kaskı nedense takmıyo), kırmızı ışık ihlali yapar .
ama tozda kondurmayız kendimize değilmi ..biz kaldırıma çıkıyoz ama dikkat ediyoz deriz .. alkollü bir motorcu vefat eder çok üzülürüz ..oysa biz hayatımızda hiç alkollü motor kullanmamışızdır yada alkollü iken çok dikkatli kullanırız dimi. Ya biz aslında süper kullanıcılarız ..ya bırakın süper kullanıcılar olmamızı hepimiz birer melakeyiz ...
aslında hepimiz kötü sürücülerizde başımıza henüz böle bişi gelmedi ...
barış abi katılıyorum sana ......
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
Geçmiş olsun üzüldüm kurunun yanında yaşta yanar
-
ben her kapkac olayinda,adam bicaklama yaralama,soyun bu tip olaylarda her grdugumde motorculari hep bu lafi diyom zaten..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
gecmis olsun...
(25 karakter)
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
GorkeM adlı üyeden alıntı
Belki bi gün ben de birine çarparım kaza ile Allah korusun. Ama gazlayıp kaçmam yani ne olursa olsun... Insanlık burada başlıyor işte...
Çok kesin konuşmuş olabilir misin? Diyelim ki çok alkollüsün ve altında araba var ve bir yayaya çarpıp adamı havaya uçurdun. Yakalanırsan 10 yıl cıvarında bir ceza yiyeceksin. Kaçmakla ayrıca kaza yaptığın mahalle "D" veya "E" insan profiline sahipse, linç edilmenden de kurtulacaksın. Bir çok kişinin plakası görülmediyse evini sattıracak maddi ve manevi tazminat davalarıyla ve hapisle sonuçlanacak davalarla ve ayrıca basının da araba sürücüsünü yerin dibine geçireceği durumlarla uğraşmaktansa kaçacağını tahmin ediyorum. Alkollü değilse zaten az ceza yer, bu durumda kaçacağını tahmin etmiyorum. Yani o anda durum siyah ve beyaz olmayabilir, genellikle gridir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler