9 aralık sınavına gırmıstım..... malesef kalmısım notlarda soyle
motor:85
ilkyardım:90
trafik:68
1 soru ıcın 3 ay daha bekleyecegım... bosyere 100 ytl vercegım
stajer ehlıyetım olcak
hepsi 1 soru ıcın oldu
9 aralık sınavına gırmıstım..... malesef kalmısım notlarda soyle
motor:85
ilkyardım:90
trafik:68
1 soru ıcın 3 ay daha bekleyecegım... bosyere 100 ytl vercegım
stajer ehlıyetım olcak
hepsi 1 soru ıcın oldu
Başa gelen Çekilir , Üzme canını diğer 2 sinden muafsın
sadece kaldığın dersten tekrar gireceksin..
Stajyer ehliyet işine gelince, Daha kanun bile çıkmadı (Çıksada sorun değil)
normal ehliyet varmış gibi kullanıp , 2 yıl sonra Gerçeğini alcaksın (tabi 60 ceza puanı sınırın var)
60 ceza puanını doldurmak içinde POTANSİYEL TRAFİK CANAVARI olman lazım
Saygılar
trafikten kalmana sasirdim b sinifini alirken kitaptan testleri cozdum 1 gun ocne 90 falan aldim hepsinden a2 icin sinava girdim elime bi kagat werdiler kurstan 30 tane soru wardi 10 tanesi sinavda cikti 5 tan kopya cektim cidden retim sorulardi o sorularda kalanlari salladim 85 falan almtim
imzam yok parmak bassam olurmu
a2 motor sınavından 90 almışım
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
o stajer ehliyet mevzusu taaa 2002 den beri var ben B yi alırken diyorlardı hala çıkacak o çıkmaz üzülme bende a2 ehliyeti alırken 100 almıştım
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
Geçmiş olsun nedesek üzüntünü hafifletmez ama her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır
inş şimdi gireceğin sınavdan en yüksek notu alırsın Allah yardımcın olsun.
nasıl olsa kış alsanda binemiyecektin hep iyi tarafından bak parasal olarakta düşünürsen hafifledin canım o kadar paranın ameleliği yapılır mı hiç
walla aynıs ey basıma gelmıstı bende ilk girdimde motordan we ılkyardımdan gecmıs ama trafıkten 68 le kalmıstım 9 aralıkta bida girdim 80 aldım uzulme bende ilk sınawda kazanmış diilim bu stajer ehliyet işi kafamı bozdu gercekten warmı ole bisiy ilk giriste alamayana weriolarmı ole sey :S
Metehan Akçakaya B rh(+)
Sıkma canını Her işte bı hayır vardır Dostum.
Bende 2003'te ilkyardımdan 68'le kalmıştım zamanında. Sıkma canını sayılı gün çabuk geçer. O tek soruyu da hala unutmam. Doğru yaptığım bi soruydu o an salonda ki hocadan tereddüte kaldığım için yardım istemiştim. O da başka bir şık söylemişti. Kendi doğru'mu silip hoca'nın doğrusunu yapmıştım. sonuç hüsran
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
Güç olmasında geç olsun iyi tarafından bakmak gerek
sıkma tatlı canını her nekadar husrana ugrasanda bu hayat devam edıyor bende ehlıyet sınavını gectım ama bu benım 3. ehlıyetım olacak nasıp olursa oda neyse gec olsunda guc olmasın dıye soz vardırya dogru soyluyorlar sen takma kafanı hersey hayırlısına varır
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Öncelikle geçmiş olsun bidahaki sınava inşallah alırsın.Bu arada stajyer olucam demişsin ama bununla ilgili bir hazırlık yok yani korkmana gerekte yok ayrıca stajyer ehliyet olsa bile bunda korkacak bişe yok.Sonuçta stajyer ehliyet olunca sana verilen geçici belge ile 2 sene rahatca kullanıcaksın ancak 70 ceza puanını doldurmaman şartıyla.Benim 10 senedir ehliyetim var ve hep trafikteyim dah hiç ceza puanım yok....Anlıcağın korkmana üzülmene gerek yok...
senin için hayırlısı buymuş
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Herkese merhaba arkadaşlar... Ben kazanmışım sınavı holeyy...
Arkadaşım senin adına üzüldüm. Keşke sende kazansaydın. Ama herşeyde vardır bir hayır, boşver gerisini... Geç olsun güç olmasın. Hakkında hayırlısı kardeşim... Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Arkadaşların dedigi gibi her şerde bir hayır vardır.
90 almışım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)