Bütün MT Ailesinin Yeni Yılını ve Bayramını kutlarım
tum mt ailesının kurban bayramı ve yenı yılı kutlu olsun
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tüm mt ailesine hayırlı bayramlar
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
herkese iyi bayramlar ve iyi yıllar
herkesin yeni yılını ve mübarek kurban bayramını kutluyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Tüm islam aleminin Mübarek Kurban bayramını en içten dileklerimle Kutlar Tüm MT ailesine 2007 nin hayırlı,uğurlu,kazasız, sağlıklı ve Mutlu olmasını,
MT İzmir ailesinin bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olmasını Yüce Tanrıdan dilerim.
herkezin kurban bayramını kutlar,sağlıklı mutlu ve basarılı bir yıl dilerim.İyi yıllar
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
arkadaşlar hepinizin yeni yılı ve bayramını kutlar, rüzgarı bol, sağlıklı, kazançlı günler dilerim...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
herkesin bayramını ve yeni yılını kutlarım
herkeslerin yeni yili mutlu kutlu olsun bayramlrı mubarek olsun
kazasız belasız mutlu kutlu sesız sakın ask motosiklet dolu bır yıl gecırmelerı dılegıyle:152::
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
MT gubu üyelerinin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar,tüm dünyaya barış,kardeşlik,huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
hepinizin bayramı kutlu olsun.........
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun.
Allah; Yeni yılda size ve sevdiklerinize;öncelikle sağlık,
sonralıkla,
uzun ömür,sevgi dolu günler,mutluluk,başarı,bol kazanç,güç,doğru ve iyi şeyler yapmak ve sevdiklerinize ,çevrenize karşı her zaman anlayışlı olmanız için sabır,özür dilemeniz için hoşgörü ve erdem,sorunlarla başa çıkmanız için akıl ve fikir,henüz karşısına çıkmayanlar için hayırlı birer kısmet,kısmeti olanlar için devamlılık,yalansız,aldatılmasız/aldatmasız,her zaman dürüstlük içinde ve güzel arkadaşlıklarınızın bozulmaması için yürekten sevgi ve sadakat,her zaman olası hayallerinizin ve ideallerinizin peşinden koşmak için yardım,bilgi ve bütün bunları yapacak,düşünecek ve uygulayacak bir yürek ve cesaret versin.
Amin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
öncelikle herkesin kurban bayramını kutluyorum
ayrıca kazasız belasız nice yıllar diliyorum
Arkadaşlar bayramınızı ve yeni yılınızı kutluyor, herşeyin gönlünüzce olmasını diliyoruz iyi seneler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)