mutluluklar....
Allah mesut behtıyar etsın.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
özerabi mutluluklar dilerim başlığı yeni gördüm sanırım nikaha yetişmek için biraz geç kaldım. allah çok mutlu etsin sizi inşallah
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
mutlu nıce yıllara darısı bizlere
Allah mesut bahtiyar etsin,mutluluğunuz daim olsun.Tebrik ederim .Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
mutluluklar sizinle olsun
gelmeyi çok istedim ama olmadı. allah mutlu mesud etsin nice yılları beraberce ve sağlıkla geçirin inşallah. darısı da bizim gibi bekarların başına
tühbeaa abi kusuruma bakma geç kaldım... daha yeni okuyorum..
allah mutlu mesut etsin sizi....
darısı başımıza mutluluklardilerim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Çojk Çok Çok ÇoK mutluluklar
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Bir yastıkta kocayın
bir ömur boyu mutluluklar..
benımde evlilik hayalleri ile yanıp tutuştugum..1,5 senemı werdıgım bir ilişki bitti..beraber bir yuwanın hayallerı ıçındeydık..bilirsiniz işte kızımız olursa ismı su erkek olursa bu olsun..gelecege dair yatırımlar..heran her gezide her adamdı dolu dolu bir beraberlik..sonuc ayrıldık..simdi ne oldu derseneniz?ayrıldıgım kız benım tanıstırdıgım bi midesizle beraber..kıza kendı ellerımle verdım..hemde ayrıldıktan bir hafta sonra..
tabii sewıpte kavusan insanları gördukce mutlu oluyorum..biz kawusamayanlardanız...
tüm güzellıkler sizin olsun..mutlulugunuz daım ollsun
insallah hanimda motorsikleticidir yoksa özer emmim yakinda ex-motorcu olabilir ;)
mutlu olmanizi dilerim
Too much Too soon means you get hurt.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)