bugün itibarı ile karadeniz yolculuğm ist başladı şuan izmitteyim biraz sonra ankaraya doğru yola çıkçam 23 e kadar sürerim herhalde,sonra yatarım resimler samsun veya ankarada eklenir.
bugün itibarı ile karadeniz yolculuğm ist başladı şuan izmitteyim biraz sonra ankaraya doğru yola çıkçam 23 e kadar sürerim herhalde,sonra yatarım resimler samsun veya ankarada eklenir.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Sevgili ümmet abi bekliyorum.
Çılgın motorcu seni...
Kar kış souğuk dinlemiyorsun. Duramadın yerinde yine değil mi?
Allah kazalardan korusun yolun daima açık olsun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
www.perkitan.com
bugün ankara'da gördük ümmet abiyi, ilk defa tanışma ve motorunu görme fırsarım oldu. diğer motorun fotolariyla karşilaştirilinca bu çok daha iyi duruyor, çektiğim fotolari da yakinda eklerim buraya. yine bekleriz seni ümmet abi.
mt eski arkadaşlardan bir görüntü davetlerini kıramadım çok güzel vakit geçirdik sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.
istanbua geldiğimde yardımlarını esirgemeyen kağıthane profilo anadolu lisesi aşçısı nevzat gülere katkılarından ötürü çok teşekkür ederim
hendek motoran srvisi cemal kocamanel ustaya zahmetlerinden ötütürü çok teşekkür ederim. varolsun
[
sizinde gördüğünüz gibi yayan yürümesi bile zor motorla nasıl gittim hala şaşıyorum hız limtimi?5 veya 10 ayaklar yerde hem sis var hem kar yağıyor. [IMG]http://img
201.imageshack.us/img201/5643/pic01478ad.jpg[/IMG]
bollu motoran bayisi çevik motor ayhan çevik ve babasına katkılarından dolayı minnettarım.
www.perkitan.com
Ümmet usta ayağına sağlık...Tekrar bekleriz ankaraya...Havalar sıcak olsaydı mangal yakardık ama kısmet....
Bizim resimleri koymamışssın......Bekliyoruz......Hayırlı yolculuklar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motorunu da ilk defa gördüm....Çok güzelmiş..Konforlu bişeye benziyor...Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız bin....
abicim gezilerini takip ediyoruz lastiklerini kışlık güzel bir şeyle değiştirme durumu nasıl. karda asvalt lastikleri ile gitmez zor olur. gezilerinin hiç bitmemesi dileği ile sağlıcakla kal
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
tanistigimiza memnun oldum abi selamlar, basarilar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
arkadaşlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim şuan ankarada hava güneşli ve güzel salı sabahı kırıkkale yolculuğu başlıyor tabi orda su silahı yani yasin hoca var kendisi beni bekliyor.
www.perkitan.com
Güzel fotoğraflar.Ümmet abi, Yarın görüşmek üzere.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Siz bu pozu çekerken, bizde yolun karşı şeridinde Minibüsle İstanbul'a motor götürüyorduk.Resmi çekerken gördük sizi
çok sevindim ümmet abi
yeni motorun eskisine göre çok daha fazla aerodinamik gözüküyor
hemde daha konforlu
günde 20 saat motor üstünde yol yapan biri için çok etkili olmuştur eminim motorun büyüklüğü ve rahatlığı.
kazasız belasız sürüşler...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Kırıkkaleyi geçtin herhalde.....Hayırlı yolculuklar sana....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)