hayırlı olsun ummet abi boluya da bekleriz artık seni yenı motorunla
hayırlı olsun ummet abi boluya da bekleriz artık seni yenı motorunla
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
abi hayırlı olsun gülegüle kullan Allah kaza bela vermesin
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
ümmet abi hayırlı olsun senin yanında şöyle bi türkiye turu yapmak çok zevkli olur ama senin hızına yetişemeyiz baba. eski makinayı koç müzesine koyduralım abi örnek olsun gelecek nesile
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
vay ümmet hocam plaka gene fenerbahce olmus
kutlarim seni
DREAM OF POWER SAKO
ümmet abi istanbula ne zaman gelicen kaç gün kalıcan seninle bi ben buluşamadım ya bu sitede bende de var mondial 151 rs ne zaman gelirsin nerelerde olursun.. hayırlı yolculuklar sana ,allah kaza bela vermesin .
98 Beygir.....
Ümmet abi hayırlı olsun umarım dilediğin herşeyi gerçekleştirir bu motor
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ÜMMET ABİMMMMM,,,
sana herşeye yakışır
yolun açık olsun...
MANİSAYA GELİcem dedin,,sakın unutma..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
hayırlı olsun, saf mondial şirketi seni elinden kaçırmış, senden daha iyi reklamını mı yapacak, ben olsaydım, 250 lik choperı verirdim altına, gezmek istiyosan gez Türkiye'yi, bi de filmini çekerdim, tvlerde gazetelerde yayınlayıp yayınlayıp dururdum
hayırlı olsun abi dört gözle gelmeni bekliyoruz...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
hocam ben fes 250 diye biliyodum, yanlışım varsa düzeltin, t1 fes 250den sonra çıkmadı mı piyasaya taklit gibiHayırlı Olsun !
Asya T1 ile tanıdığımız, sonradan da Truva dahil bir çok firmanın getirdiği model değil mi bu ?
Şimdi başına iş aldın. Hadi bakalım sil baştan, bir Türkiye turu da bununla atacaksın
o motorla türkiye turu helal valla
ummet abicim hayırlı ugurlu olsun ,yolları aşındırmaya devam 2007 de d
Ride your way
abiler kimse ümmet amcanın yeni motoruna hayırlı olsun demiyor mt camiası adına üzüldüm
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Görüntüleme : 1.972
Cevap sayısı : 137
Bu az mı sana göre ... tebrik ediyorum
Ben bugüne kadar kaç tane konu açtım hepsini toplasan 137 cevaba ulaşmamıştır ...
Gören yazıyor işte senin reklam yapmana gerek yok . Ümmet abiyi herkes tanıyor
Mt camiası adına üzüldün demek. Kusura bakma herkes 24 saat nette duramıyor
Yoksa herkes kutlardı. Neyse uzatmayalım ...
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
offf ümmet abi yaa senin bayramın ve 150 cc lik motoran ın hayırlı olsun şimdiden çok sevindim abicim senin adına umarım istediğin herşey gönlünce olur bu firma yaa 1000 lerce kez teşekür ederiz çünkü çok güzel 1 iş yaptılar sana çok daha fazla yakışacak 1 motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)