Ümmet abi hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler
Ümmet abi hayırlı yolculuklar kazasız belasız sürüşler
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Bekliyoruz abicim inşl görüşürüz.Senin yerinde olsam mondial yetkileleriyle görüşür motoru çin e doğduğu yere gönderirim 70000 km yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam ben sen olsam bi düşünür ve görüşürdüm.Yada abicim şöyle yapalım senin motoyu açık arttırma ile satalım nasıl olur?
[ ELAZIĞ-MT ]
Hayırlı olsun Ümmet Abi... Kazasız belasız yolculuklar dilerim...
Cüneyt Eralp
hayırlı olsun abi kazsız belasız sürüşler dilerim
ümmet hocam senin 150 lik motoranla benim silverwing yaristiralim ben eminimki sana yetisemem
saka bi yana insallah bu motorla daha cok km ler yaparsin
DREAM OF POWER SAKO
Hayırlı olsun.
Elazığ'a gelirsen ara bizi.Avatardan adresi kolay bulursun.
Bu arada eski topiğine kilit vurdurmayı düşünüyor musun ?
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
her zaman abi su an istanbuldayım ne zaman gelmek istersen basımızın üzerinde yerin var...
Ümmet abi hayırlı olsun. Transferi patlatmışsın valla... Allah kaza-bela vermesin.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
hayırlısı olsun allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin abicim
Supersin ummet abicim allah kaza bela vermeden nice 10 turlamalar :D
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
hayırlı olsun ümmet kardeş benim de bu yeni motorundan vardı asya 150 t 8 ay kullandım sonra bildiğin motoru aldım. konforlu rahat motor bir de senin için önemli olan bagaj onda koltuğun altın da yer çok .rahat ederesin kazasız yolculuklar dilerim görüşmek üzere
ümmet kardeşim bu motoru aynisini ben 3500 krm yaptım ne zaman arza yapar bilirim seninle bu konuları paylaşabiliriz iyi yolculuklar dilerim firenlerine dikkat et birden sıkma baya iyi şimdilik bu kadar görüşmek üzere
Hayırlı olsun Ümmet abi. Kazasız belasız geziler yapmanı diliyorum. Motor için görüşlerimse görünüş olarak güzel. Dayanıklılığını da sen test edeceksin abi.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Ne bilim Motoran, Bildiğimiz Mondial,ramzey gibi bişi abi sen bunla Turkiye turu atarsan helal olsun. Hayırlı yolculuklar.
Abi seni kessseler acimaz türkiyeyi gezdin bayragı tak pasaportu çıkart dünya turu at abi.. "seslerini duyar gibiyim..."
eski cengaveride fuarda sergilesinler abi kesinlikle harika olur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)