Hayırlı olsun Ümmet usta,gezmekten altınızda paralansın inşallah.
Hayırlı olsun Ümmet usta,gezmekten altınızda paralansın inşallah.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Abi iyi de servisleri Mondial kadar yaygın mı bu markanın?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
hayırlı olsun ümmet abi
mondialin bi zat 150 sözü vardı yanılmıyosam ayıp etmişler sana ve senin takipçilerine
Allah kaza bela vermesin abi sana yolun açık olsun
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
[QUOTE=Prometheus;528593]Abi iyi de servisleri Mondial kadar yaygın mı bu markanın?[/QUO
var var pro yolda kalmayız inş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayırlı olsun ....
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
[QUOTE=ümmet perkitan;528598] abi inşallah diyelimde sen bu motorla yolda kalmazsan iyi valla, mondial kadar servisi yoktur bence,kayış kopabilir,lastik yarılabilir,gaz teli kopabilri,fren teli kopabilir, çünkü motorun kasası motora göre degil ufak motor uzun ve agır kasa. hadi tekrar hayırlı olsun bunların hiç biri başına gelmez inşallah ,hayırlı yolculuklar ümmet abi.
98 Beygir.....
Allah hayırlı etsın. bakalım onümüzdeki sezonu kapatana kadar bu kaç km yi görecek. Ümmet Abi gecen seferlerde olmadı amabu sefer kesın beklıyorum, Tokat uzerınden gecersen Nıksara kesin uğramayı unutma. Saygılarımla
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ümmet abi hayırlı olsun. Hem yeni motor, hem de diğerinde çıkartma yapıştıracak yer kalmamıştı. Yolun açık olsun.
ümmet abi hayırlı olsun kazasız belasız gunlerle kullanman dılegıyle yolun açık olsun
hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle Ümmet Abi,
Bu motorunda her tarafına sticker yapıştırıcak mısın. Hani yolda görünce tanıyalım seni eskiden olduğu gibi
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun Ümmet abi Allah kazasız belasız sürüşler versin...
Abi şimdi mondiale ne olacak rafa mı kalkacak müzeye ?
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Hayırlı olsun Ümmet abi kazasız belasız Türkiye turları dilerim
Ümmet usta hayırlı olsun, altında paralansın.
Herkes bununlada Türkiye turu diyo ama ben ne zaman yurtdışı turu yapacaksın diye merak ediyorum.
Vitesli motora geçme gibi bir düşüncende var mı bu arada?
Vay,vay,vay...N'apmışsın sen Ümmet hocam...Tam sana yakışan makinayı bulmuşsun.Güle güle kullan.Artık kim tutar seni. İntercom kardeşimin dediği gibi önce seni bulan bu şanslı şirketi kutluyorum.Artık bu motoru tüm ülke tanıyacak.Yolun hiç kesilmesin,tekerin hep dönsün Efsane sürücü Ümmet Perkitan
Ümmet abi Hayırlı olsun yeni makinan.
Ayrılda geL?
Comfirmation Bias
ümmet abi hayırlı olsun kazasız sürüşler.sitemizin sponsor firmaları bir kıyak yapıp ümmet abimize korumalı bir kıyafet ayarlasalar tam süper olacak
ümmet abim hayırlı olsun. motordu, korumalı elbiseydi, türkiye, avrupa, uzaydı derken epey bir yol aldın. bundan sonraki gezilerin için birde bp, shell, mobil gibi sponsor bulsan. tadından yenmez hani. not: umarım servis sıkıntısı yaşamazsın.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)