ümmet abi yolun açık olsun abi sayende türkiyeyi dolaştım valla bide sana honda goldving verselerde dünyayı dolaşsan ne güzel olur valla gines rekorlar kitabına girersin valla
ümmet abi yolun açık olsun abi sayende türkiyeyi dolaştım valla bide sana honda goldving verselerde dünyayı dolaşsan ne güzel olur valla gines rekorlar kitabına girersin valla
ANTEP SOKAKLARINDA MOTOR SÜRMEK BAYAĞI KEYİFLİYMİŞ
ANTEP MOTORAN BAYİSİ TİTİZ MOTORDAN ŞABAN BEYE ORDAKİ KATKILARI İÇİN KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER
URFA HARRAN ÇIKIŞI
URFA BALIKLIGÖL KALE ALTI
BALIKLIGÖL PARKI
BALIKLIGÖL UZUN HAVUZDAN GÖRÜNÜŞ
DİYARBAKIR KUBA MOTORDAN SÜLEYMAN VE YAKUP USTAYA KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER
ŞÜKRÜ HOCAM 1,5 YIL ÖNCE TELEFONLA TANIŞTIK İKİMİZDE BİRBİRİMİZİ YENİ GÖRDÜK FAKAT ÖYLE BİR KARŞILADIKİ SANKİ KARDEŞİYMİŞİM GİBİ. ABİ SENİ ENİYİ BEN AĞIRLAMALIYIM DEDİ YOKSA KARİZMAYI ÇİZDİRİRİZ D.BAKIDA DEDİ,HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞ RAHATIM İÇİN,YAPTIĞI HERŞEY İÇİN VE SCAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI KENDİSİNE MİNNETTARIM.
ÇORBA İSTEDİM ŞÜKRÜ HOCA BENİ BİYERE GÖTÜRDÜ AZİZ USTA ÇORBACI ŞEHRİN GİRİŞİNDEN ÇIKŞINA KADAR HERKES TANIYOR GERÇEKTEN GÜZELMİŞ ÇORBASI ELLERİNE SAĞLIK AZİZ USTA.
DİCLE KÖPRÜSÜ UZAKTAN GÖRÜNÜŞ
DİYARBAKIR OVALARI
DİCLE KÖPRÜSÜ
DİYARBAKIRIN YUKARDAN GÖRÜNÜŞÜ
MARDİNİN ESKİ EVLERİ
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abi yolun açık olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Merhaba Ümmet abi,
gezi fotoğrafların gerçekten çok güzel
Allah seni kaza ve beladan korusun. Yollar senin için hep açık olsun.
Aman dikkatli ol abi.Seni çok seviyoruz
Selamlar
Özer
ümmet abi yolun açık olsun maşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi süpersin yine dagıtmıssın ortalıgı.. Yolun acık olsun...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
MARDİN ŞEHRİNİN 7 KM AŞAĞIDAN GÖRÜNÜMÜ
VİRANŞEHİRDEN ÇIKTIM URFAYA GİDERKEN BENZİNLİKTEKİ ARKADAŞLAR MİSAFİRPERVERLİKLERİNİ EKSİK ETMEDİLER SAĞOLSUNLAR
URFA ÇIKIŞI SANAİ SİTEİ YANI OPET YETKİLİLERİ ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİ
URFADAN GELİRKEN BİRECİK KAZASINA GİRİŞ TARİHİ TÜNEL
DÖNÜŞTE ANTEP MT YE TEKRAR UĞRADIM VE ÇOK SAYIKLADIĞIM PAÇAYI SONUNDA AYDEMİR YEDİRDİ TEŞEKKÜRLER AYDEMİR
ANTAKYANIN(HATAY) KALESİNDEN GÖRÜNÜŞÜ NET DEĞİL ÇÜNKİ SİS VARDI 15 KM ÇIKTIM ÇEKMEDEN İNMEK İSTEMEDİM AMA GÜZEL
MANZARA
www.perkitan.com
ümmet abi sen süpersin ya çok güzel bisey bu türkiye turu resmen sen yakında dünya ya da acılırsın masallah.
ummet abı bıızı unuttun abı gelıp dolasırdın ugrardın ama bakıyorum ugramaz oldun gezıye gelmedın gelıp mangal yıcektık bıdakı gezıye beklıyorum abı herneydeysen o gun yakınlarımızda ol
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Basım dönüyor, Fotograflara bakıyorum, bakıyorum..Viransehir, Mardin, Trabzon, İzmir, Marmaris, Konya, Bursa....bitmez yaz yaz bitmez..Yollarda yasanılanlarla ilgili bir anı kitabı cıkartılabilir bu birikimle ilerde. Neler yasanmıstır o yollarda, iyi, kötü, tehlikeli, neşeli, korkutucu.. Yaz yaz bitmez.. Okunası olur, tecrübeyi paylasmak olur, güzel olur..
Comfirmation Bias
Maşallah Ümmet Abi yine türkiyeyi karış karış dolaşıyorsun izmire gelince ara beni öğlen körfeze karşı tostalarımızı yiyelim yine seninle
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
KAHRAMANMARAŞ PAZARCIK İLÇESİ P.O BENZİNLİKTE ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİLER
MALATYA MOTORAN BAYİ VE SERVİSİ LİDER MOTORDAN ALİEKBER ÇİÇEK BEYE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.
ELAZIĞ MOTORAN BAYİSİ GÜNGÖR TİCARET VE YÜKSEL BEY
ELAZIĞ MOTOR DOSTLARINDAN ELAZIĞ MT VE MOTORAN SEVİSİ KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE MİNNETTARIM.
ELAZIĞ MT NİN MEŞHUR SERDARI LİSE MÜDÜRÜ YENİ TANIŞTIK BANA ELAZĞDA SAHİP ÇIKIP TEML İHTİYAÇLARIMDA YARDIMCI OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLER.İYİ GÖREVLER SERDAR HOCAM
VE ELAZIĞA GELİPTE HARPUTU GÖRMEMEK OLURMU DEDİ SERDAR HOCAM BİNDİK MOTORLARA O ÖNDE BEN ARKADA TIRMANDIK 7 KM HARPUTA
HARPUTA ÇIKIPTA KEBAPÇI HALİT USTAYA UĞRAMAMAK OLMAZMIŞ İYİKİ GİTMİŞİK UZUN ZAMANDIR LEZZETLİ KEBAP YEMEMŞTİM ELLERİNE SAĞLIK HALİT USTA KOLAY GELE
SERDAR HOCAMIN GÖREV YAPTIĞI ELAZIĞ BASKİLDE BİLGEM ÖZEL LİSESİNDEKİ MAKAMI
ELAZIĞ BİNGÖL ARSINDA BARAJ KÖPRÜSÜ
BİNGÖL SOLHAN İLÇESİNİN YÜZEN ADA BELDESİNDEN ENFES MANZARALAR
www.perkitan.com
Ümmet abicim, dikkatli gez
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
BİNGÖL SOLHANI GEÇTİKTEN SONRA KORUCULARLA BİRAZ SOHBET ETTİK ÇAY FALAN İÇTİK TABİ RESİMDE ÇEKİLDİK
ADI SEVDIN ÇALDIR MUŞTA TRAKTÖR MONDIAL ANA BAYİ MUŞA HER GELDİĞİMDE KATKILARINI HİÇ ESİRGEMEDİ YANİ MUŞTA GÜVENDEYİM KENDİSİNE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER KENDİNE İYİ BAK SEVDİN KARDEŞ
MUŞ OVASININ KARLO DAĞLARI
TATVAN GİRİŞİ VAN GÖLÜNÜN BAŞLANGICI
KUSKUNKIRAN RAMPALARI
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)