Ümmet bey hayırlı olsun
Motor yakışıklıymış hakket. Nice kilometreler dilerim kazasız belasız.
Ümmet bey hayırlı olsun
Motor yakışıklıymış hakket. Nice kilometreler dilerim kazasız belasız.
Poturdak
doğu turunda antepe geldiğimdimde arkadaşlar tabelanın önünde karşıladılar sonra işyerlerine gittik.hernekadar kalmıcam dediysemde ne fayda gençlere sözmü geçiyor.misafir oldum evlerinde. antep mt üyeleri
aydemir
salton : gökhan
better27 :irfan
cbr125repsol :harun
apower :abdurrahman
cycle27 :yahya
herşeyi düşünmüşler sağolsun hepsi işlerini güçlerini bırakıp seferber oldular gecenin bi yarısında olmaz dediysemde ormanda mangal kurdular değerli vakitleri için kendilerine çok teşekkür ederim.sabahda karşıladıkları gibi aydemir kardeşim çıkış tabelasına kadar eşlik edip uğurladı şahsımı.inşallah günün birinde bende onlar için bişeyler yapabilirim çok mahçup ettiler beni.
SEVGİLER SAYGILAR ANTEP MT kendinize iyi bakın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet abi yolun açık olsun abi çıkmışsın sabah 10:30'da kusura bakma abi akşam beraberdik ama sabah iş durumundan seni yolcu edemedik abi ne zaman gelirsen kapımız her daim açık sana allaha emanet ol kendine çok çok iyi bak seni seviyoruz...
GaziantepSpor MT
Harun....
yolun ve bahtın açık olsun ümmet abi. tekerine ve canına sağlık.tekrar bekleriz.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
vatana mıllete hayırlı olsun...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Ümmet kardeşim yolun açık olsun sana nice 20000 kmler.inşallah bu sefer kayışın kopmaz da bizim buralara düşersin bol sohbet ederiz.Geçen sefer olmamıştı.Kendine iyi bak efsane sürücü
Motosiklet aşkına
ümmet abi yolun açık olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
en iyi sekilde agırlamıs gziantep mt
az önce konustum ümmet abiyle urfadaymıs
yolun acık olsun
vay be urfa maşaallah durmuyor gez babam gez selamlarımı ilet özgür
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
şimdi üzerinde çalışıyorum resimlerin
www.perkitan.com
NİĞDE(ULUKIŞLA) ADANA (POZANTI) YOLU
ADANA MOTORAN BAYİSİ GERGİN MOTOR
ADANA MSK DEN LATİF AKBURAK OSMANİYEDEKİ KATKILARINDAN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
OSMANİYE ÇIKIŞI YÜCEL PETROL ÇADIR KURMAMA İZİN VERDİ KENDİLERİNE TEŞEKKÜRLER
OSMANİYE MOTORAN BAYİSİ KARDEŞLER MOTORDAN İSMAİL ÇİRKİNE MOTORUM VE ŞAHSIMA YARDIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.
ANTEPE BAĞLI NURDAGININ YUKARDAN GÖRÜNÜŞÜ
ANTEP URFA OTOYOLU NURDAĞI VİYADÜĞÜ ALTIDA E5 KARAYOLU
AYDEMİRE TELEFON ETMİŞTİM GELİYORUM DİYE SAĞOLSUNLAR İRFANLA BİRLİKTE TABELADA KARŞILADILAR BENİ
www.perkitan.com
heyyyy motocanlar ya aramızda shadowlu yokmu
Sana hayırlı yolculuklar...Yolun açık olsun....Viyadük resmi ilginç.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abim yolun açık olsun aman dikkat et resimler harika istanbula ne zaman gelcen?
AYDEMİR GELİR GELMEZ HEMEN YEMEĞE GÖTÜRDÜ SAĞOLSUN İNŞALLAH BİRGÜN BENDE KENDİLERİNİ AĞIRLAMA FIRSATI BULURUM
AYDEMİRİN İŞYERİNİN ÖNÜ UFUK İLTİŞİM GELDİĞİMİ DUYAN GELDİ YALNIZ BIRAKMADILAR BENİ VAROLSUNLAR
VE GECENİN SAAT ONU TUTTURDULAR MANGAL DİYE TABİ DOĞRU ORMANA ATEŞLER YAKILDI ETLER PİŞİRİLDİ ORDAKİ HERKESE ZAHMETLERİ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER
NİZİP MOTORAN BAYİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARETTEN ALİ ÖZDEMİR BEYE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
NİZİP MOTORAN SERVİSİ ÖZDEMİROĞLU TİCARET
www.perkitan.com
Arkadaşlar Ümmet abinin tüm gezi boyunca ona eşlik eden Türk bayrağını geçen Gaziantep MT ziyaretinde yenisi ile değiştirdim. Bayrağı hem ümmet abiden hatıra olarak saklıyacağım hemde tüm gezilerimde yanımda götüreceğim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
URFA BİRECİK GİRİŞTEKİ MEŞHUR UZUN KÖPRÜSÜ 1980 ÖNCESİ KİMLİKSİZ GEÇİLMEZDİ
MURAT MOTOR BİRECİK MOTORAN BAYİ VE SERVİSİ MURAT BEYE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER
BİRECİK KÖPRÜSÜNÜN UZAKTAN GÖRÜNÜŞÜ
SURUÇ URFA ARASI YOL GÖRÜNÜMÜ
URFANIN MEŞHUR MAĞARALARI(GİRİŞTE)
ADI HASAN URFADA MAZİSİ ÇOK ÜNLÜ MOTOR KONUSUNDA. DÜNYAYI GEZMİŞ HERKES ANLATIYOR BİR KENDİSİ ÖVÜNMÜYOR ÇOK MÜTAVAZİ BİRİSİ 16 TANE MOTOR SAHİBİ EVİNE DAVET ETTİ MÜSAİT OLMADIĞIM İÇİN GİDEMEDİM UMARIM BANA KIZMAMIŞTIR ELLERİNDEN SAYGI İLE ÖPTÜM.ESEN KAL HASAN ABİ SAYGILAR SANA USTA KAZA GEÇİRMİŞ AYAĞI AKSIYOR HALEN VESPA MOTOR BİNİYOR.
VE BANA HASAN USTAMI TANIŞTIRAN URFA MOTORAN SERVİSİ YALÇIN MOTORUN SAHİBİ YALÇIN USTA URFADAKİ KATKILARI İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIM.KOLAY GELE YAÇIN USTAM.AYAKTA DURAN BEYAZ TULUMLU
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)