cd ler resim cd leri
yolun acık olsun ümmet abi
İSTANBUL MT DEN HAKAN BEY VE DEĞERLİ EŞİNE DARICA HAYVANAT BAHÇESİNDEN DÖNÜŞTE TATLI SOHBET VE VERDİKLERİ MORAL İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
PROFİLO A.T.L AŞÇISI SAYIN NEVZAT GÜLERE KALE ÇAY BAHÇESİNDEKİ NEFİS KAHVALTI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
DEER 152 İLE YAPTIĞIMIZ MİNİ BELGRAT GEZİSİNDEN BİR GÖRÜNÜM
İSTANBUL ŞİRİNEVLER MOTORAN BAYİ VE SERVİSİNDEN SAYIN MİNE HANIM VE BEYİNE KATKILARINDAN DOLAYI MİNNETTARIM.AYRICA USTALARINA MOTORUMA VERDİKLERİ EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
İŞTE DEER 152 GERÇEKTEN HERYERDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKINLIKTAN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
BU KÜÇÜKHANIMDA BUKET BAĞCILAR KAPLAN MOTOR MOTORAN BAYİSİNDE TANIDIM KENDİSİNİ MOTOR MERAKLISI BENDE SİZİN GİBİ GEZMEK İSTİYORUM DEDİ İNŞ HAYALLERİ GERÇEK OLUR.SEVGİLER KENDİSİNE.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
biz teşekkür ederiz ümmet abi ne demek sen zahmet edip buralara kadar gelmişsin bizmi senin yanına gelmiyecegiz
park alanında motosikletimizin yanında değil başımızın üzerinde yerin var
eger bi aksilik olmazsa perşembe günü ilk yardım sertifikalarını alıp hep birlikte toplanacagız senide bekleriz gitmeden önce son bi kez görür ve sertifikaları törenle elinden alırız
ümmet abiye herkes saygı göstermek zorunda yaptıkları ortada
he begenmiyorsanızda konusmaz görüşmezsinizde bu yastaki bi adamada bu yaklasım hoş degil sadece anlatmak istediğim bu
helal olsun ,,, SÖYLENECEK SÖZ KALMAMIŞ
Ya ümmet abiye kim ne demiş ki hiçbişey anlamadım
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
doğu turu gecikmelide olsa başladı.
doğu turuna istanbuldan başladım önce isteanbul manzaraları
YOLA ÇIKARKEN MOTORU YIKAMAK LAZIM
MOTOSİKLETCLUB TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER
ANADOLU TEKNİK LİSESİ MÜDÜR MUAVİNİ VE AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI İSTANBULDAKİ KATKILARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE MİNNETTARIM
MOTOSİKLETCLUB;DAN PARPALİ(SUNA) REUS(MUSTAFA) VE FERHAT İLE TURA ÇIKMADAN BİRLİKTE Bİ KAHVALTI YAPALIM DEDİK ÇAMLICADAKİ KAHVALTI MUHTEŞEMDİ KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜRER..AYRICA SUNA KARDEŞİMİŞİNDE KAHVALTI JESTİNE TEŞEKKÜRLER
ÇADIRDA YATMASI HERZAMAN GÜZEL
BOLUYA GELDİĞİMDE BOLU MT YE KATILDIM BEYPAZARINA ANKARA MT İLE BULUŞMAYA GİTMEK İÇİN
BOLU MT YOLDA BEYPAZARINA GİDERKEN
YOLDA BİRAZ MOLA VERDİK
BOLU MT BOLU KIBRISÇIK YOLLARINDA
VE KIBRISÇIK İLÇE MERKEZİ
EVET ANKARANIN TARİHİ BEYPAZARI İLÇESİ NİHAYET GELEBİLDİK
LOKUMLAR TADIMLIK SATILIK DEĞİL
ÇOK YORULDUK BİRAZ DİNLENELİM
NİĞDE ULUKIŞLA,ADANA POZANTI ARASI MANZARALI YERLER
ADANAYA GELDİĞİMDE İŞYERİNDE YEMEK YERKEN CAMINÖNÜNDEN GEÇERKEN GÖRMÜŞ BURCU BENİ
VE ADEM KARDEŞ ADANADAN KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜRLER TEKTEKER ADEM.
LATİF AKBURAK BİSAN BAYİSİ OSMANİYEDE YENİ TANIŞTIK GIYABEN TANIYORMUŞ BENİ ÇOK YARDIMCI OLDU OSMANİYEDE HERKONUDA KENDİSİNE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.
:o
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar ümmet abi hayran kaldım sana valla.
Ümmet abi yaklaşmışsın bize haberimiz yok.E uğrarsın artık bizim yanımızada.Şuan adanadasın heralde
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ümmet bey herşeyden önce mondial sana ahde vefasızlık yapmış..inan onlar kaybedecekler senin gibi bir seyyahı motorana kaptırdıkları için..allah yolunu açık etsin..yeni haberlerini ve resimlerini bekliyoruz..selametle
ummet abi yanımızda birazda yemek yemeye gıdecegız iyki geldi
ümmet abi sen varya sen diyorum başka birşey demiyorum yahu inanılmaz ve şahane yerler abi sen tam bir coğrafyasın diyorum başka bişey yine demiyorum
Rüzgar gibi geçti
ümmet abi diğer fotoları eklememişsin nerdesin abi .
evet şimdi ummet abiyi yolcu ettim mummet abi yolunda bahtında acık olsun saygıda, hürmette hata ettıysek af ola yıne bekleriz kendine iyi bak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)