Kıyafetin güzelmiş...Üstünde eskir işallah....
Kıyafetin güzelmiş...Üstünde eskir işallah....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eski Sponsor almadı makinayı öylemi. Yuh diyorum baskada bisi demiyorum. Ne yapar ne eder alınırdı o makina. mes in dediği gibi tozuyla topragıyla, en orjinal haliyle sergilenirdi, sergida fuarda bi yerde. Hoş olurdu, saglam olurdu.
Alan arkadasada hayırlı olsun. Şu an icin MOTORAN FOREVER
Mesajı yazarken Propellerheads - Spybreak dinliyordum
Comfirmation Bias
mondial bu şekilde sponsorluk anlaşması yaptığında reklam bütçesinden karşılayıp aynı zamanda bunu vergiden masraf olarak düşebildiği halde bu şekilde organizasyonsuzluk yapması pek hoş bir şey değil. sitesinin açılışında yapılan o kadar kilometreyi anlatan yazıların varlığına bakarak marka prestijini arttıracak bir konu üzerine gitmemiş olması düşündürücü. tanıtım ve organizasyonlarda bir sorun var gibi.
fabrika açılışına çağırmayı biliyorlar sitede anlatmayı biliyorlar iş vergiden düşebileceği bir masrafı ve aynı zamanda ar-ge olarak gösterebileceği masrafı ile sponsorluk yapmaktan kaçınıyor.
ne demeliki ne olsun. mondial giderek kan kaybediyor gözümde
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
abi gezileri severek takip ediyoruz.Motoranıda kutlamak gerekir güzel bir sponsor anlaşılan mondial ayıp etmiş ama eski motorunu sattırarak.Bencede müzelik motordu o :(
lezzet gider,mesuliyet kalır...
acısıyla tatlısıyla yeni motorum motoran ile karadeniz turunu tamamladım bu gezimde bana emek ve katkıları geçen herkese çok teşekkür ederim, bu gezide mt üyeleri ve motoran bayi ve servislerinin çok büyük desteklerini gördüm onları unutmam mümkün değil eksik olmasınlar.ayrıca kaendilerine vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.ayrıca tanımadığım bir çok insan beni evinde misafir etti onlarada burdan sevgi ve saygılarımı iletirim.yeni turlarda görüşmek dileğiyle.
adapazarı motoran bayisi ahmet aygün beye katkıları ve sıcak karşılamaları için kendilerine çok teşekkür ederim.
aygün ticaret motoshoptan kenan bey samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.
adapazarı motoran servisi engin ticaretten engin ustaya sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederim.
bursa motoran servisi mehmet uzunlara katkılarından dolayı teşekkür ederim
bursa karacabey motoran servisi yalçın ülüfere katkılarından dolayı teşekkür ederim
balıkesir susurluktan murat motor serkan akbıyık ustaya katkılarından dalayı teşekkür ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abim varmıssın izmire hayırlısıyla sevindim valla. Şimdi planda nereler var
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
sinop sahil kıyısı
kastamonu inebolu cide dağ yolu sahil tarafı
izmir motoran yedek parça deposu tüm türkiyedeki motoranlara yetecek kadar yedek parça mevcut
apv41 cengizin anne ve babası sabah kahvaltı menüsü tamamen bana aitti sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine minnettarım.sabırla bana katlandıkları için teşekkür ederim.sabah kahvaltısında olduğu gibi akşam menüsüde bana aitti tabiki mantıııı.
motoran yedek parça depo girişi
motoran yönetim bina girişi
apv41 cengizin biricik kızı ceren prenses,çok sevecen başarılı ve bir okadarda zeki
ve namıdeğer apv41 cengiz izmirdeki gönülden dostlğu ve misafirperverliği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır varolsun
apv41 ve kızı ceren prenses
www.perkitan.com
vay ümmet abi vay yolun açık olsun....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
abi yine bakarken Samsun/Çarşamba resimlerine takıldım.Ahh memleketim ahh...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
abi dogu gezisi ne zaman başlıyacak kısmetse
tamam abi bekliyorum güzel bolumuza dogu turunda da sag salım bitirmen dilegiyle
motoran firmasını kutluyorum. umarım sonuna dek arkanızda olur. kazasız belasız sürüşler dilerim.
ümmüt ağbi reklam olduk ağbi kameramanlığında dehşetmiş bi tıklayıp izleyi ver evdeki halimizi halka açtım. bu aradada ümmet ağbinin videoda nescafe seslenişi var dı çekimden sonra yaptık
http://www.motosiklet.net/forum/vide...tml#post583051
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
abicim hayırlı olsun.kazasız belasız türkiye dolaşman dilekleriyle
antalya belekte IC-SANTAİ oteldeki 4 günlük MOTORAN bayiler toplantısı bugün sona erdi gezilere kaldığım yerden devam ediyorum toplantıda çok güzel resimler çektim seyretmeye değer süpriz resimlerde var onları sizde seviyorsunuzdur herhalde.ekleyebilecek birini bulursam hemen ekleriz.konyada yılmazzz var belki beraber atarız sanırım bana yardım eder.şuan ıspartadayım yarın konyaya devam etçem.
www.perkitan.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)