Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim
-
Ummet abi harikasın,Bu soguga,kara ve kışın en çetin şartLarına ragmen yoLuna devam ediyorsun ya sana HELAL OLSUN...
Umarım yeni motorun seni yoLda bırakmaz,beraber nice nice seferLere Türkiye turu arasınız
Adanaya geLirsen bu sefer mutLaka onceden haber ver,bir çayımızı içmeden gitme abicim.SagoLsın geçende Hasan (makine) seni en güseL şekiLde agırLamış ama bu seferde biz agırLiyaLım degiLmi abicim
YoLun açık oLsun...
Born To Be wild,Live to Ride...
Reklamlar
-
slm
JaNTi adlı üyeden alıntı
Ummet abi harikasın,Bu soguga,kara ve kışın en çetin şartLarına ragmen yoLuna devam ediyorsun ya sana HELAL OLSUN...
Umarım yeni motorun seni yoLda bırakmaz,beraber nice nice seferLere Türkiye turu arasınız
Adanaya geLirsen bu sefer mutLaka onceden haber ver,bir çayımızı içmeden gitme abicim.SagoLsın geçende Hasan (makine) seni en güseL şekiLde agırLamış ama bu seferde biz agırLiyaLım degiLmi abicim
YoLun açık oLsun...
motor sürmeyi kendime görev edindim yolda bırakırsa sorun değil ben bi şekilde çıkarım düştüğüm durumdan bazı aksilikleri zaten göze aldım.hasan kardeşe tekrar çok teşekkür ederim ordaki jestinden dolayı hala unutmuş değilim.yazdıklarını okuyunca senin tarafındanada ağırlanmış hissettim kendimi,iyi dileklerin için eksik olma,adanaya geldiğimde mutlaka haberin olur.saygılar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
harikasın abi takipteyiz...
-
yolun açık olsun güzel insan 'koca yürek dualarımız seninle gönül adamı' yolların fatihi canım abim yolun açık olsun...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
karadeniz kıyılarından güzel bir görünüş
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet abi burası nere bolu dagı diycem ama oraya benzemiyo hiçç?
-
Hocam bura nere?....Havalar güzel yerler yeşil...Karadeniz galiba?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Hocam bura nere?....Havalar güzel yerler yeşil...Karadeniz galiba?....
Karadeniz olduğu kesin. Sinop'tan geçecekti bugün
-
Yalnız bu gün kar da bastırdı Allah kolaylık versin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
hayırlısı olsun ağam. Allah yolunu hep açık etsin
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
-
bulutlar yoldaşın olsun allahım seni korusun yolun acık aydın olsun motorana binde gel....(yavuz bingöl)
-
-
-
brawo sinop mt
-
01 Şubat 2007, 14:55
selam ben ümmet abinin resımlerındekı kadir kardeşiniz (ümmet abinin ünlü mt 125 lık mondial artık bende sinop mt en iyi misafirlikperverlığını gösterdı ve 71.000 km olan motor bana nasıp oldu plakada çok gusel ummet abı 34 FB ... yakışır sağol ümmet abi )
abi allah kaza bela vermesın sana kardedşin kadir
-
01 Şubat 2007, 15:39
hizli_hayalet_57 adlı üyeden alıntı
selam ben ümmet abinin resımlerındekı kadir kardeşiniz (ümmet abinin ünlü mt 125 lık mondial artık bende sinop mt en iyi misafirlikperverlığını gösterdı ve 71.000 km olan motor bana nasıp oldu plakada çok gusel ummet abı 34 FB ... yakışır sağol ümmet abi )
abi allah kaza bela vermesın sana kardedşin kadir
hayırlı olsun kadir
-
01 Şubat 2007, 16:05
misafirperverlık türklüğün kanında var unutmayınkı hala biyerlerde vicdanı olan insanlarda var
-
01 Şubat 2007, 17:17
ooov tosun paşa döktürmüşsün hadi hayırlı olsun bakem yedin bitirdin ağbini motor diye hi hi
bu arada ümmet ağbi hala bizle beraber arada bir bizim isimleri karıştırıyor ilk etapta @tanrinin_kirbacı rumuzlu atillaya fatih diyordu en son evde ben bir patladım gülmekten oda ayıp olmasın diye sesini çıkarmıyordu garibim arada banada volkan demeye başlayınca aramızda güzel espiri oldu
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
03 Şubat 2007, 02:20
ümmet abi boludan gecerken bana haber vermezsen darılırım valla gel bi de boluda kal bizlerle... misafirimz ol. Ama mutlaka zaman farketmez her zaman olabilir hiç çekinme ara abi...
(Bu akşam cagrı attığında arkadasla konusuyordum. arıyacaktım fakat kntrm 0 su anda kusura bakma kontur alınca ararım abi Görüşmek üzere)
Yolun acık olsun
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler