Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışşşşş" lütfen \o/
Reklamlar
-
Evet dile kolay 16 yıl....
Tam 16 yıl hep bir motosikletin hayaliyle yasadım. Gençliğin deli fişek zamanlarında başlayan bu tutku yavas yavas tum ruhumu sarmıştı. Dergilerden televizyondan motosiklet kullananlara hep gıpta ile baktım ..
Hep başka öncelikler hayallerimin önüne geçti. Hayat mücadelesi,parasızlık, iş bulma telaşı , evlilik ,derken cocuk ... Hepsi tatlı heyecanlardı ama hep motosiklet hayallarim rafta kaldı.
Bugün; 32 yasinda evli ve cocuklu biri olarak kendim için birşey yaptım, kendim için kendi hayallerimin peşinden gittim, ve bu sefer hiç birşeyin öne geçmesine izin vermedim....
Bugün ilk motosikletimi, ikinci el Hyosung GT 250 R, kapkara, prıl pırıl motosikletimi aldım. Ofise geldim anahtar elimde bir sigara yaktım ve camda yansıyan görüntüme bakıp helal olsun lan san dedim.....
Tıpkı bir içeçek reklamında dediği gibi "Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışşşşş" lütfen . . .
Reklamlar
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
-
Tebrikler arkadaşım. Güle güle kullan.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
-
Helal olsun.Yakışır güle güle kullan abi allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
-
-
hayırlı olsun.kazasız belasız neşeli sürüşler....
-
kutlarım dostum hayırlıolsun
-
-
21 Aralık 2006, 14:28
kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
21 Aralık 2006, 14:29
TEBRİKLERR .. ALkışıı hakettin gerçekten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
21 Aralık 2006, 14:33
Motorize07.com Antalya Team
-
21 Aralık 2006, 14:36
-
21 Aralık 2006, 14:39
Süper Moderatör (BBRR)
Evet ya çok güzel anlatmışsın özlemi ve mutlu sonu ..kazasız belasız binmen dileği ile ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Aralık 2006, 14:40
-
21 Aralık 2006, 14:45
hayırlı olsun kazasız sürüşler
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
21 Aralık 2006, 15:03
-
21 Aralık 2006, 15:10
Budur!
Hayat herşeye rağmen vazgeçmeyen ve hayallerinin peşinden gidenlerindir arkadaş.
Hayırlı uğrulu olsun, güle güle bin.
İşte aslında şimdi o motora binmek senin için daha zevkli olacak. Belki de bunca yıl beklemenin olgunluğu ve de hazmetmişliğiyle çok daha akilane sürüşler gerçekleştireceksin motosikletinle.
Ben de neredeyse seninki gibi bir hikayeyle aldım 2 ay kadar önce.
Kaza bela senden uzak olsun, tam korumayla dolaş her zaman.
Alkışlar hayallerinin peşinden giden adam için.
-
21 Aralık 2006, 15:13
-
21 Aralık 2006, 15:14
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler